Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
     - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

Unhappy Eski Sevgili Sorunsalı

Herkese selamlar cemiyet dostları ben Sensei. Kısaca, Anadolu Üniversitesinde okuyorum 21 yaşındayım. Jokerle ve daha sonra siteyle tanışmama vesile olan nokta erkekadamda yorumlarda youtube kanalının adını duymam oldu, oradan yolumuz buralara kadar geldi. :)

Siteye gelmemdeki temel faktör, terk ettiğim eski sevgilime delicesine bir hasret duymam oldu. Cemiyet sıçtığımızı temizlemek için değil sıçmayı önlemek içindir ama içimdekileri dökmek belki ileride işime yarayabilecek bir kaç tavsiye alırsam ne mutlu bana :)

Ön not: İlk sevgilimdi. Son 2 seneye kadar kızlarla oldukça çekingen, oneitis sendromuna fazlaca kapılmış fakat ona rağmen içinde bir oyunu olan birisiymişim zamanla yürüdükçe fark ettim.

Sevgilimle hikayemiz sürücü kursunda başladı, o beni görür görmez çok hoşlanmış ama ben ona denk gelene kadar 3 ayrı kızdan hoşlandım fakat ili'lere dikkat edince sevgilime kadar geldim. İnstagramdan adını bulup takip attım ama mesajı bana o attı, 3 gün konuştuk ve whatsapp'a geçtik 5 gün sonra da ilk buluşma ve gerisi çorap söküğü gibi geldi. Konuşmaya başlamamızdan 3 hafta sonra sevgili olduk. Kendisi 19 yaşında ama liseli detaya girmek istemiyorum.

Cicim ayları mükemmel geçen ama kısa süren bir ilişki yaşadım, fakat ilişkim bitirmemden önceki 3 haftalık sürece kadar gayet güzeldi, büyük sorunlar ve benim küslük onun ise ayrılık olarak nitelendirdiği (12 saati geçmeyen) vukuatlar dışında hiç sorunumuz olmadı desem yeridir. Sonlarına doğru üniversite tercihini şehir dışına yapmak istemesini açık açık belirtmesi ve benim bıyık altından uzun mesafeli ilişkiye tahammül etmeyeceğimi belirtmem aramızdaki kopuşun başlangıcı oldu. Bununla ilgili konuşmamızdan sonra bir sosyal medya sitesinden bütün fotoğraflarımızın kaldırılması benim ondan soğumamın başlangıç noktası oldu ve ilerleyen zamanlarda süreci hızlandırdı. Sonrasında sürekli ilgisizlikten yakınması (haklı olabilir), sürekli bitmek bilmeyen anlamsız tripler ondan soğuma sürecimi ışık hızına çıkardı. En son arkadaşımla Fifadayız diye çift buluşmamıza 20 dakika geç gitmemden sonraki anlamsız trip ipin ucunu tamamen kopardı. Bu olaydan sonra iletişime geçmeye çalıştım fakat kısa soğuk cevaplar verdi ve ben bir süre sonra yinelemedim. En son attığım mesajın üstüne bana 2 gün yazmadı ve 2. günün sonunda gelen mesaj naber? oldu. Öfke kontrolünde başarısız oldum çünkü hem benimle iki gün iletişime geçmedi, geçtiğinde ise ilk attığı mesaj naber oldu. Halihazırda soğumuş beni bu ilişkiden tamamen kopardı.

Bende bir kelime bile etmeden saçma bir şekilde onu her yerden engelleyerek ayrıldım. (Hatalıyım kabul ediyorum.) O da başlarda durumu kabullendi ve beni hiç arayıp sormadı. İlişkinin bitimini takip eden 1,5-2 haftalık süreçten sonra yakın bir arkadaşımın vefatı vesilesiyle iletişime geçti, beni hala sevdiğini söyledi fakat zaten psikolojik olarak harap bir halde olan ben (babamın hastalığı ve arkadaşımın vefatı) bu durumda kıza "tekrar konuşabiliriz ama aramızda bir şey olmaz." dedim. Ondan sonra son kez seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum diye bir mesaj attı ve onun başlattığı son konuşmamızın, son mesajı bu oldu.

Twitterde bugüne kadar hiç sevilmemişiz temalı bir tweeti retweetlemem sonucunda beni her yerden takipten çıktı.

Bu olaydan 2 hafta sonra benim yarı abazanlıktan, yarı yaşadığım sancılı süreçten çıkışımın ardından ne kadar büyük bir hata yaptığımı fark etmem ve onu çok özlemem sonucunda tekrar iletişime geçtim. Kısa konuşmalar, kısa cevaplar verdi belli ki ilgili değildi. Ben de daha açık oynamam gerektiğini düşünüp açık açık buluşup konuşmak istediğimi söyledim o reddetti ve artık konuşulacak bir şey kalmadığını ve beni sevmediğini telefonda söyledi, ben buna inanmadım. İstediğimi almak için özel dersinin çıkışına gittim, 1 saatlik bir yürüyüş yaptık, pişman ve hatalı olduğum yerleri ezilip büzülmeden kabul ettim. Yürümenin sonunda duygusal bir sarılma ve kısa bir öpüşme yaşadık.

Ertesi gün o yazmayınca ben yazdım, konuşma ısınınca "güzelim" diye hitap ettikten sonra farkında mısın biz ayrıyız tarzında bir mesaj attı ve o gece uzun uzun tartıştık. Ona aldığım iki hediyeden birisini zorla geri vermek istedi (kitap ve kolye aldım, kitabı geri vermek istedi, buluşma bahanesi olarak düşünüp kabul ettim.)

2 dakikalık bir buluşma sonrası hediyemi işlerim olduğunu, elimi dolu tutmak istemediğimi söyleyerek geri kabul etmedim soğuk bir buluşma oldu zaten. Sonrasında buluşalım dedim yanaşmayınca hayatta başarılar diyip kapattım.

Son kurşunumu doğum gününde attım, wp durumumu onu yemlemek adına ilişki başlangıç tarihimiz yaptım ve doğum günü mesajı attım. Sonrasında o wp durumumu sorunca bu konu üstüne konuştuk, üstüne basa basa geri dönmek istemediğini belirtti ve bende inadımdan vazgeçerek kendine iyi bak mesajı attım, son iletişimimiz bu oldu.

Bu süreçten yaklaşık 3 hafta sonra yeni bir sevgili yaptı (yara bandı olduğunu düşünüyorum çünkü twitterde hala eski konuşmalarımız mevcut ve eminim çocuk bunları görmüştür.) Tabii bu süreçte bana göndermeli tivitler de atmış.

Velhasıl kelam, ben ne olursa olsun bu kızı hala seviyorum ve dönmesini de istiyorum. 1,5 senedir profesyonel vücut geliştirmeyle uğraştığım için heybetli sayılacak bir vücuda sahibim, çocuğun benim bildiğim hiçbir alanda dengim olmadığının farkındayım. Fakat artık atacağım hiçbir mesajın bir anlamı kalmadı, sizce ne yapmalıyım ? Sıçtığım boku silme ihtimalim var mıdır sevgili cemiyet dostları ? :)

Boş konuştuysak affola, herkese hayırlı ve mutlu günler dilerim.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baya bir hata yapmışsın ama bunları yazmanın anlamı yok sevdiğin kız başka adamla beraber şuan onunla öpüşüyor en yumuşak tabirle durumun farkındasın umarım ?

Onu yinede tekrar elde etmek istiyorsan en kısa zamanda mümkünse hemen yeni bir sevgili yapmalısın ve onun bundan haberi olmalı

Bundan sonra oyunun 2.kısmı başlıcak tek çaren bu

lakin aynı şey bana yapılsa o kızdan iğrenirdim senle beraberken o çocugun altyapısını yapmıştır bunları da bil
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    Benle beraberken o çocuğun alt yapısın yapmadığını düşünüyorum, çünkü biz ayrıldıktan sonra instagramını açtı ve sonradan takipleşmişler.
    Yeni bir sevgili yapmak asıl amacım, kızdan da iğreniyorum ama bir tarafım aptal aşık durumunda ne yazık ki. Gerçi bu saatten sonra dönmek istese kabul eder miyim bilmiyorum malumunuz kafam gerçekten çok karışık. İlk sevgilim olduğu için bu durumdayım sanırım, umarım son olmaz

Üye gelismeyolunda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valera selam, istanbuldaysan beraber set açabiliriz.

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Senseii99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benle beraberken o çocuğun alt yapısın yapmadığını düşünüyorum, çünkü biz ayrıldıktan sonra instagramını açtı ve sonradan takipleşmişler.
    Yeni bir sevgili yapmak asıl amacım, kızdan da iğreniyorum ama bir tarafım aptal aşık durumunda ne yazık ki. Gerçi bu saatten sonra dönmek istese kabul eder miyim bilmiyorum malumunuz kafam gerçekten çok karışık. İlk sevgilim olduğu için bu durumdayım sanırım, umarım son olmaz
    ahmetle olmaz mehmetle olur kadınlar her zaman yedekleri vardır

başka sevgili olayına eğil
    Konu valera777 tarafından (25/12/2019 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
    avlanmayı seven adam ..

6. HELAL BRO gelismeyolunda HELAL BRO dedi
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gelismeyolunda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valera selam, istanbuldaysan beraber set açabiliriz.
    selam gelişmeyolunda çabanı takdir ediyorum lakin teklifin için teşekkür ederim
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    Sanırım burada bir yanlış anlaşılma olmuş o 12 saatlik ayrılıklarda ayrılan bendim ve hepsi gecen bi köründe yaşandığı için aldatmış olamaz.

Fakat son kısımda haklısın. Kendime gelip yoluma bakmam gerekiyor. Desteğiniz için teşekkürler.

Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)
    2 parmak bile birbirinin aynı değilse, bir düşünce yapısını bütün kadınlara yayamazsın. Yapacak kadın vardır, yapmayacak kadın vardır. Ben eski sevgilimin yapmayacak olanlar sınıfından olduğuna inanıyorum. Dediğin şey doğru kadınların iç güdüleri buna programlı ama bu tek bir katman değil, bir çok değişken var ve bunlar her insanda farklılık gösteriyor. Genelleme yapmayı sağlıklı bulmuyorum.