Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye apiyagu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Dostlar bir konu hakkında kararsızim

Biz iki arkadaş iki kızla tanıştık aslında kızlardan birisiyle benim arkadaşım arkadaş diğer kızı da popüler olduğu için tanıyordum. Ayak üstü ilerledi muhabbet. Sonra bir yere davet ettik" biz eve dönüyoruz ama yarın da cikicaz yarın olabilir"dediler. Ben pek ilgi vermedim arkadaşım bana sordu napalim diye tamam olur dedim. Bir gün sonra sözleştiğimiz zamanda buluştuk dört kişi, kızlari daha önce gitmedikleri bir yere götürdüm ve beğendiler ordan bir artı kaptım. Eğlenceli yanımı gösterdim bu sefer onlara,gülüp eğlendik baya derken kızdan birden fazla ili aldım. Mekandan ayrılırken yine aşırı eğlendik kız ne dersem gülüyor kahkalar atiyordu onları bıraktık evlerine ama şuan kızla iletişime geçebileceğim bir yer yok sosyal medyadan da iletişime geçemem arayı nasıl sıcak tutabilirim?

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon numarasini nasil almazsin inanilir gibi degil

Arkadasina soyle bir bulusma daha ayarlasin sonra kizla tek olarak bulus gerisini hallet
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buluştuk bu akşam sonra baktım masada bir çocuk daha var bize söylemedikleri için tilt oldum ama olmamam lazım dedim kendime çocukla da muhabbet açtım baya iyi anlaştık çocukla muhabbet dönerken kız kendi arkadaşına hoşlandığı çocuktan bahsetti neyse dedim kendime aynı modda devam ettim sonra mekana geçtik orda iki rutin patlattim ama grup ortamı olduğu için biraz kaynadı kız sonra telefonla ilgilendi ben tilt oldum arkadaşıma hadi gidelim dedim sonra sıkıldım filan dedim diğerleri de ayıp oluyor filan dediler ben gulumsedim sonra yine aynı olay ben de x(bir kız)i arıyorum hadi gidelim dedim bu sefer kız da kalk git kalk git ya filan dedi (kız sinir oldu bence burda)görüşürüz filan dedim gırgıra vurdum sonra grup ayrılma zamanı geldi kızı bıraktık bu arada wpden grup kurulmuştu ordan konuşuluyor konu x e geldi kim dediler benim arkadaşım da benim için hayali arkadaşı dedi ben de sizle buluşmasak oraya gidicektik dedim arkadaşla onun girgirini yaptık falan dedik sonra o kız yazdı işte x gerçek değil mi diye ben de değil yazdım filan muhabbetler filan döndü ben geri planda kaldım bilerek şimdi anlamadım ne oldu ne yapicam bir el atar misiniz

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bi de bir gun sabahlamak icin çağırdı bunun arkadaşı gruptan ve bunun arkadaşından da biraz ili aldım açıkçası o ihtimal beni tedirgin ediyor ne yapabilirim

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ediyorum. Paragraf kullan ve dialog şeklinde yaz. Benim IQ düşük kabul ediyorum ama 3 kere okudum hiçbir şey analmadım 2. mesajından itibaren.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buluştuk bu akşam. Buluşurken baktım masada bir çocuk daha var. Haber vermedikleri için sinir oldum ama olmamam lazım dedim kendime ve ardından samimi bir şekilde tanımadığım o çocukla tanıştım ve muhabbeti ilerlettim. Gece boyu muhabbet ettik hatta.
    Baya iyi anlaştık,biz çocukla muhabbet dönerken kız kendi arkadaşına hoşlandığı çocuktan bahsetti. Neyse dedim kendime ve aynı modda devam ettim.
    Sonra mekana geçtik orda iki rutin patlattim ama grup ortamı olduğu için biraz kaynadı,kız sonra telefonla ilgilendi ben tilt oldum arkadaşıma hadi gidelim, sıkıldım filan dedim diğerleri de ayıp oluyor filan dediler ben gulumsedim ardından.
    Sonra yine aynı olay telefona girdi kız.
    Ben: x'i (bir kız ismi) arıyorum dedim x'i aradım.
    Arkadaşım: Gidiyor muyuz dedi?
    Ben de uzaktalarmış filan dedim.
    Biraz daha zaman geçti ben yine sıkıldım amk bir muhabbet döndürün filan yapınca.
    kız:kalk git kalk git ya bizi istemiyorsan filan dedi şaka yaparak ama(kız sinir oldu bence burda) görüşürüz filan dedim kalktım masadan gırgıra vurdum sonra tekrar oturdum
    grupça ayrılma zamanı geldi kızları bıraktık hatta ben kızdan ayrılırken x'e söylemek istediğin bir şey var mı dedim kız da ne diyip 'ne?' gibi mimik yaptı giderken.
    bu arada wpden grup kurulmuştu. ordan konuşuluyor konu x e geldi
    düşündüğüm kızın arkadaşı arkadaşı:x kim dedi
    arkadaşım: q'nun hayali arkadaşı dedi(ben q oluyorum burda)
    ben:sizle buluşmasak oraya gidicektik dedim arkadaşla onun gırgırın yaptık falan dedim
    sonra o kız yazdı işte x gerçek değil mi diye
    ben de değil yazdım o anlık sorunca değil diyip kapatıyım konuyu diye.
    daha sonra kızın arkadaşı:ama onu aramamış mıydın filan dedi bu sefer
    ben de onu değil başka bir arkadaşımı aradım dedim
    peki bu gerçek mi filan dedi güldük
    muhabbetler filan döndü ben geri planda kaldım bilerek ayrıca gruptan birkaç defa daha x esprisi yaptım. Gruba x'i alayım dedim güldük arkadaşlarla ama benim düşündüğüm kız bu esprilere hiç katılmadı. ne yapmalıyım? deli olucam. arkadaşlarını yeni gelen çocuğu bile tavlarken kızı uzaklaştırdık ya.
    Bir de ikinci paragrafı takmayın düşündüğüm kızın arkadaşının sevgilisi varmış
    Son olarak da sonradan tanıştığımız çocuk bana günün sonunda kanka sevgilim story atınca kızdı y ile z kim diye (y:düşündüğüm kız z:arkadaşı) ben de z nin sevgilisini tanıyorsun zaten y ile de q ile (yani beni kastediyor) konuşuyor benle alakası yok o da dolu dedim sorun olur mu dedi ben de yok olmaz sevgilisi kızınca benim arkadaşım da sevgilisine öyle demiş dedim ve güldük bu kadar.

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ve o tanımadığım çocuğu gelecek diye haber etmediler dedim ya o da şans eseri karşılaşmışlar orda yani kız çağırmamış sonrasında da biz de mekana giderken sen de gel diye davet ettik çocuk da kırmadı. Kız buluşmak için sırf dün zaman da buldu yoksa buluşamayacaktık.Hem de uzun zamandır da tanışmıyoruz bu ikinci buluşmamız zaman bulması falan ili gibi geldi sonra buluşuruz da diyebilirdi.Yani şansım varmış da bugün o şansı kaybetmiş gibi hissediyorum. Nasıl yoluna koyabilirim?

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arsle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    analmadım
    bilinçaltin konuşmuş

Alıntı apiyagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beğendiler ordan bir artı kaptım.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

9. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi