Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye blackmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sana güvenemiyorum Diyen KIZZ

selam arkadaşlar biliyorum burası sıçmayı düzeltme yeri değil ama sanırım sıçtım yardım edin..!

kızla arkadaş ortamında tanıştım tanıştığımızda sevigilisi vardı ama bana Karşı aşırı İLİ leri vardı bi süre direndim sonra çocukla araları kötü olunca bu ili leri iyice arttı bende direnemedim tabi yakınlaştık yakınlaştığımızda çocukla hala sevgiliydi sonra vicdan yaptık uzak durmaya çalıştım kendeisinden ama olmadı çocuktan ayrıldı biz görüşmeye başladık sonra ben yine vicdan yaptım 1 hafta kadar aramadım kendisini sonrasında aradım ve bana olmıcamızı söyledi eywalla dedim 1 -2 ay görüşmedik sonra ben yine yazdım yine olmıcak dedi yine eywallah dedim 3-5 ay görüşmedik sonra benimle görüşmek istediğini öğrendim ortak arkadaiomız vasıtasıyla arkadaş gibi görüştük ayrıldık 1 hasta sonra yine arkadaş ortamında eğlence mekanında bir araya geldik ben soğuk yaptım oda benden kaçıyomusun dedi bende yoo neden kaçayım sadece eskisi gibi olamayız dedim sonrasında baktım beni kıskandırma çabalrına girdi başarılı olduda neyse gecenin sonu evde bitti ertesi gün ee napıcaz şimdi dedim oda bilmiyorum dedi zmana bırakalım dedim sonrasında soğuk soğuk mesajlaşmalar falan yaptık bi mesajında bana senden neden kopamıyorum seni özlüyorum yanında güvende hissediyorum dedi bende mutlu oldum haliyle erteisi gün yine soğuk sğuk konuştu görüşmeyelim sana güvenmiyorum dedi tmam dedim görüşmeyelim bi yerde ayrılık konuşması için oturduk ) ayrılalım dedim sana yalvarmaya gelmedim ben buraya konuşmak istedin konuşmak için geldim dedim buluşmanın sonunda yine sarmaş dolaş olduk ertesi gün yine soğuk
    dedim ne oluyoruz benim psikloji bozuluo tabi iletişim istemiyorsan ilişme bana dedim vs vs. 1 ay görüşmedik sonra yine ortak arkadaşımız vasıtasıyla görüşmek istediğini öğrendim görüştük oratmda tabi ona soğuk yapıyorum ortamda eğleniyorum bozuldu haliyle bu duruma gecenin sonunda evine bıraktım bırakırken aarkadaşca öpüştük tam ayrılacakken tekrar çektim kendime öpmek istedim istemiyorum dedi eywallah dedim sonrasında 1-2 mesjlaştık numarasını silmiştim ben bunun numaramımı sildin gerçekten bizim tarafamı gidecektin gibi mesajlar attı bende gittiğim yerden konum atarım hep böyle meraklımıydın yazdım oda evet meraklıydım konum atmanı istemedim meraktan sorum dedi gardımı düşürmedim tabi 1 kaç gündür konuşmuyoruz

bu arada bu bana soğuk yaptığı dönemlerde flörtleştiği birileri olduğunu öğrendim

ne yapıcam bilmiyorum !!!
    Konu blackmann tarafından (17/11/2019 Saat 05:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaltak testi

2. HELAL BRO MrGokbilimci HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trump sana mektup göndermiş cevap verememissin bir sağa bir sola kaymışsın k.bakma ama bu anlattıklarinda bir durusun yok

Kızın flörtlestikleri kisilerden senden daha iyi oldugunu düşündügü birini secip onunla beraber olma ihtimali fazla

Önce kendi kendine dusunup kiza karsi nasil davranman gerektiği hakkinda bi karara varacaksin soguksa soguk bitirdiysen bitirdin , pozitif davranisa ödül negatife ceza .. önce ne yaptiginin farkinda olman lazim yazdiklarin bastan asagı çelişki ve zafiyet

O kiz senin yaninda baska kizlari görmedikce ve senin davranislarinin oturdugunu hissetmedikce o kizi unut
    Konu valera777 tarafından (18/11/2019 Saat 03:52 ) değiştirilmiştir.
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    velara yorumun için teşekkür ederim. ben o mektubu cvpladım ama yanlış cvpladım sanırım ben kıza seninle gönül eğlendirmiyorum dedim açık oynadım kartlarını hata burada başladı. Kız peşinden koşmamı istiyor koşuyorum kendini çekiyor duruyorum tekrar iletişim kurmaya çalışıyor ve açıkcası ilgi manyağı ve bu ilgiyi herkesten(Flörtleri) bekliyor. Beni yörüngede tutmaya çalışıyor kısacası bende bunu görüyorum ve kendimi geri çekiyorum ben yörüngeden çıkınca tekrar geliyo sürekli benim bulunduğum arkadaş ortamına gelmek istiyor vs vs. Sorun şuki ben bu kıza karşı boş değilim ve bu yüzden mentos dayım sanırım.
    Konu blackmann tarafından (18/11/2019 Saat 07:45 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    velara yorumun için teşekkür ederim. ben o mektubu cvpladım ama yanlış cvpladım sanırım ben kıza seninle gönül eğlendirmiyorum dedim açık oynadım kartlarını hata burada başladı. Kız peşinden koşmamı istiyor koşuyorum kendini çekiyor duruyorum tekrar iletişim kurmaya çalışıyor ve açıkcası ilgi manyağı ve bu ilgiyi herkesten(Flörtleri) bekliyor. Beni yörüngede tutmaya çalışıyor kısacası bende bunu görüyorum ve kendimi geri çekiyorum ben yörüngeden çıkınca tekrar geliyo sürekli benim bulunduğum arkadaş ortamına gelmek istiyor vs vs. Sorun şuki ben bu kıza karşı boş değilim ve bu yüzden mentos dayım sanırım.
    Kızla seks yapmadın dimi ?
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi çok defa.. açık açık yazmak istemedim ama ilk yazdığım yazıda gecenin sonu evde bitti derken bunu kastetmiştim..

Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi çok defa.. açık açık yazmak istemedim ama ilk yazdığım yazıda gecenin sonu evde bitti derken bunu kastetmiştim..
    hmm anladım , dediğim gibi kararlı bir duruşun olması gerekiyor ..

duyguların oldugu kıza karşı bunu yapmak zordur bilirim fakat kendini zorlamalısın , başka kızları araya sokar ve bunu doğru yönetirsen sonuç almana katkı sağlayacaktır
    avlanmayı seven adam ..

8. HELAL BRO blackmann HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim valera dediğin gibi duyguların olan kıza karşı bunu yapmak zor bi tık savunmasız kalıyorsun başka kızlar olayını dikkate alıcam í*½í±í*¼í¿¼

Üye alfaninturevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyon
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi kızlar çok fena biladerim.İstediğini alınca uzaklaşıyorlar,biraz da böyle bence.Sen de o kız gibi yap git konuş diğer kızlarla bol bol farklı ortamlara gir,hepimizin bir kara listesi var ama arkana bakmazsan kazanıyorsun dostum.