Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye alfaninturevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyon
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uzun süredir konuşmadığım kızlara karşı nasıl bir yol izlerim??

Evet,cemiyet dostları.Dershanede x kızımız ile aynı sınıftaydım ve bu x ile konuşmaktan çekiniyordum.Mezun senem falan diyerek kendimi geri çekiyordum.dershane açılalı 7 hafta olmuş kurduğum tek cümle 'sen yalnız mı takılıyorsun?' oldu.Kızla sosyal çevremiz farklı olsaydı eğer Joker'in de dediği gibi "Aaa x seninle aynı dershanedeyiz,birbirimizin farkındayız ama uzun süredir tanışmıyoruz ben y" diyebilirdim ama çevremiz aynı kız beni az buçuk tanıyor.Kızın sessizliğinden küpelerinden hoşlanıyorum ama bunu söylemem için muhabbetimiz olması gerekiyor,sıçmış da olabilirim.Nasıl bir yol,rutin izleyebilirim?

-alfanıntürevi
    dipnot:nick ile accayip uyumluyum

2. HELAL BRO sahayainemiyorum HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfaninturevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .Kızla sosyal çevremiz farklı olsaydı eğer Joker'in de dediği gibi "Aaa x seninle aynı dershanedeyiz,birbirimizin farkındayız ama uzun süredir tanışmıyoruz ben y" diyebilirdim
    yine diyemezdin

kızın küpelerine laf atman için bunun bir altyapısı olması gerekmiyor koridorda yanyana dururken '' küpelerine bayıldım nijeryadan aldın sanırım '' deyip muhabbeti başlatabilirsin bi süre sonra ben cemal diye devam edersin

fakat burada söylenenler hiç bir işe yaramaz ezber bir cümle en fazla sana 10 saniye katar senin çalışman lazım
    avlanmayı seven adam ..

Nereden
    Afyon
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine diyemezdin

kızın küpelerine laf atman için bunun bir altyapısı olması gerekmiyor koridorda yanyana dururken '' küpelerine bayıldım nijeryadan aldın sanırım '' deyip muhabbeti başlatabilirsin bi süre sonra ben cemal diye devam edersin

fakat burada söylenenler hiç bir işe yaramaz ezber bir cümle en fazla sana 10 saniye katar senin çalışman lazım
    abi birincisi bana ödev verebilirsin yapmaya çalışırım

ikinci olarak da biraz sıçtım galiba şöyle anlatayım:
    bir oğlan bir kızdan hoşlanır sürekli ona bakar kız da bir şeyler olduğunu anlar oğlana bakmaz.Oğlan hoşlandığını itiraf eder kız arkadaş olarak gördüğünü söyler.Şu an bu kız bana bakmıyor (
    ne yapmalı instadan yazsam biraz muhabbetle bu iş yürür mü?Yoksa yoluma mı bakmalıyım?Sadece tek bir şey biliyorum o da gelişmek istiyorum.Hamurum yoğrulmuş fırın görmem lazım.Teşekkür ederim

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alfaninturevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi birincisi bana ödev verebilirsin yapmaya çalışırım

ikinci olarak da biraz sıçtım galiba şöyle anlatayım:
    bir oğlan bir kızdan hoşlanır sürekli ona bakar kız da bir şeyler olduğunu anlar oğlana bakmaz.Oğlan hoşlandığını itiraf eder kız arkadaş olarak gördüğünü söyler.Şu an bu kız bana bakmıyor (
    ne yapmalı instadan yazsam biraz muhabbetle bu iş yürür mü?Yoksa yoluma mı bakmalıyım?Sadece tek bir şey biliyorum o da gelişmek istiyorum.Hamurum yoğrulmuş fırın görmem lazım.Teşekkür ederim
    yazma bu işin daha oluru yok , kendini geliştirip önündeki maçlara bakmalısın ..
    avlanmayı seven adam ..

Nereden
    Afyon
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazma bu işin daha oluru yok , kendini geliştirip önündeki maçlara bakmalısın ..
    abi olay önümüzdeki maçlara bakmak değil,çok büyük tabularım var sevdiğim kızla sevişemeyeceğimi düşünüyorum.Birikim var pratik yok tabular çok.

7. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Nereden
    Afyon
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valera777 isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için valera777 isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir. mesaj kutun dolmuş üstad

9. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi