Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye alitahabayraktarr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry Evet pua lar kendimi tanıttıktan sonra hikayem

Üniversite 2 de bir kızla tanıştım trende sakaryaspor maçından dönerken kız katip çelebide diş hekimliği okuyor her neyse ben egede kimya okuyorum biz sevgili olduk 1, 5 yıl bir ilişkimiz oldu herşey çok güzeldi sonradan öğrendim ki beni kuzeniyle aldatmış 32 yaşın da biz de 21 yaşındayız. Beyler sonuç olarak bazen hala uğraşmak istiyorum üzülmesini yıkılmasını istiyorum. İçimde öldürüp bir pua olmak istiyorum. İlk defa düzenli sex hayatını VS hepsi bu kızda oldu

Üye meydanokuyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle harikka bir karar vermişsin, pua olmaya karar vererek bile bir çok erkeğin önüne geçtin. yalnıızz pua olacağım diyorsan, bilmelisin ki bu yolda vediğimiz bütün emeklerin tek bir amacı var. kendinden hiçbir şekilde şüpheye düşmeyecek kadar emin olmanı sağlayacak ve herhangi bir durumda bozuntu, üzülme, sinirlenme, kıskanma gibi olumsuz duygulara düşürmeycek kadar sağlam bir özgüven elde etmek. herhangi bir kızın her hangi bir hareketi dolayısıyla bu olumsuz duygulara düşmek kızların gözünde özgüven eksikliğini olarak okunur ve senin çekiciliğini azaltır. bu yüzden biliyorum yaşadığın şey ne kadar ağır da olsa olumsuz duygulardan kurtulman ve bozuntuya vermemen gerek. ayrıca bu mesajından anlaşılıyor ki makaleleri iyi okumamışsın.

3. HELAL BRO alitahabayraktarr HELAL BRO dedi
    Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu kuzenleri ile sevişenleri anlamak mümkün değil. biz kuzenlerimle kardeş gibi büyüdük. bizim ailede halamın kızı ile sevişmemle ablamla sevişmeme verilecek tepki neredeyse aynı. Bunlara rağmen konuya kültürel ve sosyolojik olarak yaklaşmak gerekiyor.
    Annesi babası kuzen olan bir sürü insan var.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)