User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
23/06/2019, 07:43 #1
- Nereden
- Kırklareli
- Tebrik
- Konular
- 22
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Tatile gideceğiz (Taktik?)
Benim zamanında tek geçilenim dediğim bi hatun vardı ona karşı aşırı beta davranışlar sergilediğimi anladıktan hemen sonra konuşmayı tamamen kesmiştim. 1 sene falan uzak kaldık birbirimizden ve yeniden konuşmayı başlatan yine ben oldum.
Ancak bu kez karşısında tam olarak ona salak gibi değer veren, onu önemseyen; bunu ona her fırsatta belli eden ve kendisine karşı sürekli hassas davranan biri değil de duygusallığı umursamayan, şen şakrak, yerine göre yılışıklık eden ( böyle davrandığımda gülmekten kendini kaybediyor) aynı zamanda konuyu elimden geldiğince cinselliğe çeken
rahat, umursamaz, içinden ne geliyosa hemen söyleyen biri var...
Bugün yanına gittim , görüştük yaa çok özlemişim seni diyerek bana sımsıkı sarıldı öptüm onu o da beni öptü birlikte güle eğlene sahilde bir gün geçirdik.
Her fırsatta ona dokundum. Hatta sigara söndürürken bile onunla birlikte elimi kül tabağına koyuyordum ki temas edelim (burada kırk yılda bir yanına geldim et ete değmeli diyorum ve yine kahkaha atıyor, gülüyor bana)
Her neyse demek istediğim şu an aramızdaki ilişkiyi kızın beni arkadaş olarak görmesinden çıkarmış vaziyetteyim. Konuşurken birbirimize canım diyoruz bebeğim diyoruz aşkitom diyoruz vs
ve bugün işlerimiz bitsin de bi tatil yapalım dedik.
AVŞA'ya gitmeyi planlıyoruz birlikte.
Bu tatil benim için çok önemli ki hayatımda ilk kez bir kızla başbaşa tatil yapacağım.
Ne şekilde geçirmeliyiz günü?
Tam olarak başbaşayken gün boyunca neler yaşanmalı? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
-
23/06/2019, 09:12 #2
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Geçen sene kız arkadaşıyla avşada tatil yapmış biri olarak
uzun uzun yazarım ama kafam şuan bunu kaldırmıyor direkt sorun varsa sorabilirsin
kıısa kıısa
avşa büyük biyer değil yapacakılarınız kıısıtlı
-sabah akşam seks
-sabah kahvaltısı
-öğlenden 4-5 e kadar deniz güneşlenme oyun
-sonra sahilde ara öğün çay kahve kıurabiye vs pansiyona dönüş duş dinlenme
-akşam olunca dışarda akşam yemeği , sahil gezmesi , bikaç mekanda alkol vs
-yine seks
hergün böyle aşağı yukarı , sıkıcı gibi görünüyor ama sıkılmıyorsunavlanmayı seven adam ..
-
23/06/2019, 21:05 #3
- Nereden
- Kırklareli
- Tebrik
- Konular
- 22
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
@Valera
Aga ben kızla cinsel çekim oluşturmaya calisiyorum dediğim gibi flört etmeye basladik ve bu tatil benim için çok büyük fırsat
Ben biraz ayarsızım bu noktada hani şöyle diyim kıza sapık gibi görünmemem lazım
Beraber başbaşa oldugumuz anlarda kızı ürkütmeden ne şekilde cinsel çekim oluşturabilirim?
-
24/06/2019, 07:38 #4
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
kılavyem bozuk
çok fazla detaya gerekı yok bu işlerde gün boyunca beraber iç içesiniz zaten sürekıli birbirinize dokıunup* gülecekı beraber yürüyeceksiniz birbirinizin gözlerine bakıacakısınız
gece sahilde deniz kenarına gidin romantikı olur
sonucta gece aynı odada kalacaksınız geç yanına gerisinide ben mi söyliyimavlanmayı seven adam ..
-
25/06/2019, 02:30 #5
Tatile bir gidin de gerisi kendiliğinden gelir
-
25/06/2019, 19:11 #6
Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olur
Sapik gibi görün ne olacak yavgüzel gidiyorsun.cemiyet güzel şey.
Aşkitom mu dedi o
Yok yok ben aradığın cevabı biliyorum. Taktik maktik yok bam güm dal. Eğlenmek anahtar kelimeHareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
25/06/2019, 19:12 #7
-
25/06/2019, 21:08 #8
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
hahahah eyvallah candela
avlanmayı seven adam ..
-
30/06/2019, 22:57 #9
merhaba nacizane fikrim başbaşa tatile çıkacaksanız umut var gib bu ciddi bir karar en nihayetinde bence kızın seni ne pozisyonda gordugunu anlamak için istediğin bir şeyleri yaptırmaya çalışabilirsin verdiği tepkilerden durumu en iyi anlayacak olan sensin ve kızla cok uzun suredir arkadaşsan kesinlikle kıza fiziksel olarak beden dili olsun dokunma vs mutlaka her fırsatta bunu hissettir karsılık alamazsanda tepkini goster arkadaş olamayacagınızı aksi taktirde tatilin kötü geçecegini bilincaltına yerleştirmeye çalış sana uyarsa tatilin 10 numara geçeceğini hissettir derim bol şans !