User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
10/11/2015, 07:08 #1
- Tebrik
- Konular
- 15
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
BOŞANMIŞ VEYA NİŞAN ATMIŞ KADIN
Kadın evlenmiş boşanmış yada NİŞAN ATMIŞ ( ayrıldığım kız nişan atmıştı) Nişan atmıştı bende ona dedim anlatma geçmiş geçmişte kaldı kız buna çok bozuldu ve ayrılmaya bu konuyu da dahil etti ben anlatmak istedim sen engel oldun ama pua camiasında asla KADINLARIN GEÇMİŞİ ANLATILMAZ DENİR ama bu kız NİŞAN ATTIĞINI anlatacaktı bende dinlemek istemeyince bozuldu ve ayrılmaya neden gösterdi ? Sorum Nişan Veya Evlilik yaşamıiş kadınarın geçmişi dinlenir mi?
-
11/11/2015, 05:18 #2
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 9
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bahane başka bir şey değil.
Ayrılmaya karar vermiş bi kız, gözünün üstünde kaşın var, kırk tane bahane bulur bunun için, sen ne kadar bunları mantıklı cevaplamaya kalkarsan kalk bir işe yaramaz, özellikle bir süre sonra direk kişiliğine saldırmaya başlıyorlar. O yüzden fazla takma kafana, çözemezsin.
Kadınlar geçmişini anlatır, sen de onun müstakbel eşi olarak geçmişini bilmek istersin, zaten sana istediğini anlatacaktır, sen özellikle her şeyi öğrenmelisin. Geçmişte ne yaptıysa, ne olduysa bunu bilmelisin ki bundan sonrası için hem hazırlıklı olasın, hem onu daha iyi anlayasın falan. Bilgi çok değerlidir ya, böyle bir şey.
Sakat olan durum kız geçmişine takıldıysa, eski sevgilisini, ilişkisini anlatıp duruyorsa buradadır. Her şeyi öğrendikten sonra, tamam diyip bu defteri beraber kapayalım falan demelisin. Gündelik hayatta bi şey olduğunda kız X şöyle yapardı diyip duruyorsa o zaman onun ağzına sıçma hakkına da sahipsin.
Geçmiş olsun.
-
25/11/2015, 02:41 #3
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 23
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bu ilişkinin neresinde olduğunuza bağlı . Birbirinize olan bağlarınıza bağlı bence çok saçma bir hareket yapmış bu da sana olan duygularının tam olgunlaşmadığını kendini garantiye almak istediğini gösteriyor. Bir kadın neden bunu anlatsın " Ben zamanında böyle birşey yaşadım canım dinle sende bana yaşatma" mesajı vardı. Ben de olsam dinlemezdim başka işim mi yok onun hikayesiyle kafamı doldurayım.. Ya benim işim vardı deyip uzaklaşmak en iyisi bence
Neyse çok takılma.. Good Games
-
17/03/2018, 08:08 #4
Merhaba, ben de bundan 4 sene önce bir ilişki yaşadım 6 ay gibi zaman olarak kısa sürdü ama uzun ilişkide ne varsa yaşandı , eski kız arkadaşım 2 kere nişanlanmış ayrılmıştı ,bunu ilişkinin ilk 1 haftasında ben çok az deştim oda ağladı falan , ama kızın ilgisi bendeydi ilişkinin başıydı ve beni kazanmaya çalışıyordu , ilerleyen zamanlarda daha özel mevzulara giriştim ama yalanla savuşturuldum ,ama ilişki devam etti .Bence bir kız bence arzuladığı erkeği elinde tutmak için ne isterse gerekirse yapar ne yalan varsa söyler. Bence dostum sen olaya anlık bakmamalısın , yani ilişkinde son 1 2 hafta da ne yaşadın sana tavırları nasıldı , ilgi var mıydı ya da soğukluk vs gibi durumları analiz etmelisin. yada kızın nişanlılığı hemen bitti sizin ilişkiniz mi başladı falan , olaya tek noktadan bakmamak lazım . Bana kalırsa kız eski defterleri kapatamamış , bir kadın bence karakter olarak da güçlü olmalı , bence boşver üzülme ve kendine olan saygını yitirme,BOL ŞANS
-
24/06/2019, 17:48 #5
Bazı kadınlar eski defterlerini kapatmadan, o kötü düşünceleri atabilmek için önüne çıkan ilk erkekle (tabiri caiz ise) beraber oluyor. Fakat amacı sadece eski anılarından kurtulmak, kendini normal olduğuna ikna etmek. Daha sonra eskiyi sürekli düşündüğü için seni de oraya çekmek istiyor ister istemez. Bu tarz hastalıklı kızlardan uzak durmak gerekir, seni kullanır ama kullanmadığına kendini bile inandırmıştır.