User Tag List
Toplam 14 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
19/06/2019, 03:21 #1
telefondan cok güzel sohbet edip gerisinin gelmemesi?
diyelimki bir kızı görüyorum instada yada başka biyerden mesajlaşıyoruz genelde hep ben soru soruyorum ve espriliyim muhabbet güzel gidiyor.ama genelde karşıdaki kişi pek soru falan sormuyor.bir süre sonra ben onla ilgileniyomuşum görüntüsüne düşüyorum ve muhabbetde ister istemez soguma başlıyor.napmam lazım her gün yazmamakmı?
-
20/06/2019, 11:10 #2
1. Bu işlerde yeni olduğun için olabilir.
2. Kadınlar genel olarak bir online ortamda çok fazla açılmamayı tercih ediyorlar(Bu durum, kaliteli erkek olduğu gibi kaliteli kadın olabileceğine de işaret eder.)
3. Sosyal mecralar üzerinde topu hep sen süremezsin. Futbol oynamak gibi düşünürsen şayet, arada pas vermen gerekir ki takım da sana pas versin. Bu şu demektir; Kadına soru sor, onu konuşmaya daha fazla dahil et ama direkt olarak değil. (Bknz: E: Geçen gün bir kitap okudum, insanlığın tarihsel evrimleşme sürecindeki toplumsal yapısıyla ilgili. Bilmiyorum ne kadar ilgilisindir...) gibi. Örnek biraz aşırı entelektüel olmuş olabilir ama mantığı kavrayabilmiş olacağını umut ediyorum.
4. Her gün yazmak çok mantıklı bir ilerleyiş olmaz, olamaz. Bunun yerine seri hareketler yapıp bir buluşmaya doğru yol almalısın. Yüzyüze diyalog her zaman daha aktiftir ve bağlayıcılığı kuvvetltedir.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
ibrahimtatlıseks HELAL BRO dedi
-
22/06/2019, 01:34 #3
Böyle kızla konuşuyorum ama ilgiyie doyunca sallamiyor konularına devam etmeyi düşünüyor musun
Sıkıntı cektigin konuda çok değişken var. Genel gelişime odaklanman yararına olur.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
ibrahimtatlıseks HELAL BRO dedi
-
22/06/2019, 07:06 #4
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Çekim yaratamıyorsun
avlanmayı seven adam ..
-
22/06/2019, 17:46 #5
-
22/06/2019, 19:40 #6
Taktikle olmaz diyor adam. O ne olum abilerini toplayıp kavgaya gider gibi
referansa gerek yok sen çekici ol
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
22/06/2019, 22:25 #7
burdakiler sadece ergen kızları tavlamak için tavsiye veriyor.yaşı belli bi olgunluga gelmiş 25 yaş üstü kızlar bu tür sacmalıklara prim vermez
-
22/06/2019, 22:43 #8
Arkadaş ne çok mazoşist var
Kötü söz sahibine aittir bir kerehıh
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
22/06/2019, 22:45 #9
Noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenmezsen sanırım hiçbir zaman başarılı olamayacaksın. İzlenimin kötü bir kere....
Dipnot: Olgunluk yaşla alakalı değildir!
-
22/06/2019, 22:52 #10
Dostum bu çok klişe be. Alakası vardır. Hepsi değildir ama vardır.
Beyin çok dinamik.Durmuyor namissiz. Geçmiş,analiz yapıp geleceği planlamak için var. Bazısı iyi analiz yapıyor,taşı siksa suyunu çıkarır misali. Bazısı bir dünya tecrübesi olsa da fos. 10 birim zeka 1 birim tecrübeyle,1 birim zekanın 100000 birim tecrübesine göre daha olgun olabilir vs Yasa hürmet olmaz,doğrudur fakat bir durup gözlemlemek lazım.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.