Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Member supertramp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

üniversitede kızlar kendisi veriyor!

arkadaşlar merhaba bu başlığı ne sikime açtın demeden durun son cümleme kadar sabredin.

forumda dolaşırken liseli dost/kardeş/ciğerimizin çok olduğunu gördüm üniversite hakkında lys-2 den şu kadar puan alsam diye sorular değil de kafasında okulla merak ettiği şeyleri bu başlık altında ben ve diğer üniversiteli arkadaşlarla cevaplama gereği niteliğinde tamamlayalım. (cümlenin devrikliğine bak ygsde türkçem tamdı lan bide :laugh: ) konuya tıklayan dostlar soru cevapları yazmadan okursa bir, hem aynı soruları tekrar tekrar yanıtlamaktan kurtuluruz hemde bir çok kişi bu başlıktan yararlanabilir...

e daha ne bekliyonuz??
    neyse soru moru sormayın siktirin gidin test çözün :silly:

Senior Member Max_Payne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp: üniversitede kızlar kendisi veriyor!

Başlığa odaklan!

Üniversiteye,sana vermesini istediğin kızın güzelliğine bağlı olarak verme durumu zorlaşır.

Üniversiteye girerken kurduğun fikirlerin,olmasını düşündüğün şeklin neredeyse tamamen dışındadır.Eğer mühendislik gibi bir bölümdeysen zaman daha da tıkanır.

joker\'in de dediği gibi üniversitede zaman boldur.Fakat bir taraftan fedakarlık vermek gerekir.Derslerin çok iyi olacaksa bir şey kötü olması gerekir.

Eğer özelde burslu falan olunursa kendimden biliyorum normalden biraz daha zor gelir başta.

Masada oturup konuşulurken biri gelir masaya bmw anahtarı koyar da gerilirsen işler sarpa sarar ama 1 yılda bu duruma alışılır.O bmw\'li adamla 1.5 tl lik döner yemeğe bile ikna edilebilir.

Üniversite seçimi bölümden ziyade sosyal getirileri ve yararları açısından çok daha önemlidir.

Bazı 10 yıllık üniversiteler hiçbir projenin ardına elini sokmazken bazı 2-3 yıllık üniversiteler harika mühendislik bilim projelerine girer ve bu ileride senin cv \'ni de etkiler.
    Başkalarından ne kadar birşeyler almak istiyorsan kendine de o kadar katmalısın.

Member Puacapkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cvp:üniversitede kızlar kendisi veriyor!

Arkadaşlar ben bu konularda yeniyim ama üniversite 2. sınıfta okuyorum o yüzden diyecegim bazı şeyler bu konuda...

1-)Öncelikle üniversiteye sizler kız için gitmiyorsunuz bunu unutmayın.Kendiniz için gidiyorsunuz ve kendiniz için en iyi olan şeye karar verin.

2-)Mühendislik okuyorsanız eğer(özellikle benim gibi inşaat okuyorsanız daha kötü) durumunuz vahim olacaktır kızlar konusunda.Ama şunu da unutmayın ki okuduğunuz bölümde kızlar ne kadar az olursa olsun üniversitede kız düşürebileceğiniz bir çok yer vardır.Mesela dans kursları yurtta kalıyorsanız eger yurt ortamı kantin arkadaşın arkadaşları kulüpler spor salonu yüzme salonu vs.Bir çok yer ve durum var yani anlayacağınız.

Sözün kısası üniversite sizler için var.Siz eğitim yuvasına gidiyorsunuz keraneye değil bunu sakın ha aklınızdan çıkarrmayın ve ona göre bilinçlenin...
    İlk önce oyunun kurallarını öğrenmelisiniz sonra da herkesten iyi oynamayı.Albert Einstein

VIP Richy Pich** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking makes people friends, kino makes them lovers.

Üye Kardeşim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Üniversite gerçekten önemli.

Ama şu da var.

Mühendis bir arkadaşım var. Bir yerde bölümleri söyleyince kendini biraz arka planda hissediyor.

Diyorum ki ona bölümüne ilk 1k dan alan üni de var, 200-300 k dan alan ünide var. Asıl iş insanın kendini geliştirmesinde yatıyor***

Sadece mühendislik için değil her bölüm için böyle. Kendine güveni olan adam her işte 1. olur.

Cem yılmazın Fundamentals inde diyordu. Adamlar tuvalet alanında birinci diye. İzlemiş olan anlar dediğimi****

Sonuç olarak kendini geliştirmek isteyen ve sınava hazırlananlar, hazırlık süresince kendilerini kültür bakımından geliştirirlerse süper olur.
    Ahahahaha

- ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    Mentioned
    Post(s)
    Tagged
    Thread(s)

üniversitede kızlar kendisi veriyor!

Mümkün olduğunca fazla topluluğa girmeye bakın dostlarım. Ben bunun acısını çektim , oyunu bırak kızlarla muhabbet dahi kuramayan arkadaşlarım vardı. Şu an üniversite de çevreleri çok geniş durumda

Üye Dynamix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Keepout Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mümkün olduğunca fazla topluluğa girmeye bakın dostlarım. Ben bunun acısını çektim , oyunu bırak kızlarla muhabbet dahi kuramayan arkadaşlarım vardı. Şu an üniversite de çevreleri çok geniş durumda
    Kesinlikle katılıyorum.

Üye optimist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    20
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim adam büyük ihtimal mezun olmuştur tarihe bak í*½í¸‚

Üye RedLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversiteye gidecek arkadaşlar, kızlarla tanışmaya çekinmeyin, benim tecrübe ettiğim özellikle 1.sınıf ilk zamanlarda çoğu güzel kızın sevgilisi falan olmuyor, en iyisi hemen harekete geçmek

Üye Faith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avlar gelmeden avcılar avlarını bulmuş oluyorlar. Hemen değil de önceden harekete geçmek lazım. Bu da tecrübemle sabittir

11. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi