User Tag List
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
31/05/2019, 11:27 #1
- Tebrik
- Konular
- 28
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
3 Güne daha ne sığdırıla bilirki. "Mutluluk Formülü"
Merhaba Dostlar son 1 haftadır çok mutluyum hatta öyle bir mutluyum ki izah edemiyorum hisslerimi..Bu mutluluğun sebebi karı kız olayı değil (Jokerin bir erkek bir işi yapıyorsa ya karı içindir ya para olayıda doğru ama sonda ne demek istediğimi anlayacaksınız).
Dostum önceden söyleyeyim biraz uzun bir yazı ve imla hataları ola bilir.okumanı tavsiye ederim yok benim böyle uzun bir yazı okumaya sabrım yok diyorsan en son paraqrafda yazmış olacağım "Mutluluk Formülü" başlıklı yazıya geçe bilirsin.Neyse uzatmadan başlıyalım ;
Olay 1.
3 gün önce en yakın arkadaşımla birlikde (Oyunu biliyor) Bakünün en büyük Amvsine yaz için giysiler almaya gittik. önce newyorkere gitdik ben gömleğimi seçdim arkadaşım deneme odasındayken bakdım iki kız belirdi yanımda .
Benim 1.5 yıl önce iş yerimdÉ™ müşterimdi kendisi konuşmaya başlamışdık kızın vücudu çok güzeldi ama kalitesiz bir kızdı beni çekmiyordu siklememeye başladım kız her akşam iş yerime gelib benimle konuşuyordu..
Neyse izin günlerimin birinde görüşdük sevişdik .Kızın memeleri çok küçükdü itici gelmişdi( belkide uzaklaşmak için bir bahane üretiyordum).O sevişmeden sonra ne ben ona nede o bana yazmışdı öylece bitmişdi..
Ben kızı gördüm tanıdım o yüzüme bakdı 5-6 saniye Emin senmisin bu dedi Evet benim dedim.Onla konuşduğum zaman saçlarım kısa şimdi uzun olduğu için ilk bakışdan tanımadağını söyledi..
yanındaki arkadaşı daha bir güzel çıtır bir kızdı konuştuk biraz ..Vaktiniz varsa arkadaşım deneme odasında çıksın bir kahve içelim dedim.benim kızdan önce kızın arkadaşı elbette vaktimiz var içelim dedim..
Arkadaşım geldi tanışdırdım bunlarla kassaya gitdik arkadaşım o an Emin siktir et bunları yapacak bi sürü işimiz var dedi tamam dedim.Kızlara arkadaşımın arkadaşları gelicek diye bizim kahve olayı iptal başqa bir güne kalsın dedim.Tamam dedi numaralar alındı vedalaşdık.
Açlış ; 1
Lc Waikiki.ye girdik biraz dolandıkdan sonra
arkadaşım yine gömlek götürdü deneme odasına gitdi .Bu sırada orda çalışan kızla bakışıyoruz Açlış yapmak istiyorum iş yeri olduğu için uygun zaman bekliyordumki Kız bana yaklaşdı ;
+ Merhaba size yardımcı olayım isterseniz dedi ölçüleri bulamıyorsanız ben bulayım dedi
- ölçüler deyilde bir gömlek beyendim ama 3 reng var diye biraz kararsız kaldım sizce nasıl?
+ çok güzel bir gömlek
- tamam teşeklür ederim .Ha bu arada deminden beri size bakıyorum tam bir kinestetik yapıya sahibsiniz dedim .(olta atıldı kinestestik de ne demesini bekliyorum)
+ Kinestetik nasıl bişeyki ?
kinestetiğin ne olduğunu anlatdım..Başka ne söyleye bilirsin dedi .Şimdi tişörtü denemeye gidicem beyenirsem biraz daha konuşuruz dedim .Tamam dedi içeri gitdim..
Arkadaşım bizim bu konuşmalarımıza şahit olmuş bana sonradan kızın benim deneme odamın kapsında 5dakika beklediğini söyledi.
Deneme odasından çıkmamla kızın beyendinmi demesi bir oldu..
Evet beyendim dedim.Tamam başka ne söyleye bilirsin dedi sanatı sevdiğini duygusal biri olduğunu söyledim Evet doğru dedi.Daha çok şey varda burda müsait deyil uygun olursan başqa zaman başqa bir yerde konuşuruz dedim Numarasını aldım..
Akşam Kinestetik kız nasılsın yazdım alıcı pişmanlığı vardı sanki soğuk yazıyordu.bende çok üstüne gitmedim olay böylece bitti.
bu 3 günde 8 redd yedim nerdeyse o açlışları yazmıyacağım.
Açlış 2
Bir gün sonra yeni aldığım giysilerimi giydim parfümümü sıkdım aynı AVM .nin önünü açlış yapmaya gitdim..Dün numarasını aldığım Lc waikikide çalışan o kızı gördüm sıgara içmeye çıkmışdı.vaktin varsa kahve içelim dedim 2 dakikalığına izn aldım içeri gidicem dedi tamam dedim vedalaşdık.
o sırada bir kız geçti yanımdan ama çok hızlı yürüyordu ilk önce gitmek istemedim arkasınca daha sonra gidicem diyip koşmaya başladım ..önüne keçip kızı durdurdum;
Kız; K Ben ; B
B ; Merhaba
K; Merhaba
B ; seni amv.nin önünde gördüm ve çok beyendim demin dikkat etmemişdim ama şimdi fark etdim Tam bir kinestetik insanısın.
K; Merhaba Teşekkür ederim ama gitmem lazım.
B ; Kinestetiğin ne olduğunu biliyormusun?
K; evet biliyorum.düşünceniz için teşekkür ederim ama ben gideyim.
B; ya bir dur 2 dakika konuşalım sonra gidiceksin ve ben arkanca gelmicem dedim. Tamam dedi.ben şimdi eve gidicektim yaklaşmasam pişmanlıkdan eve gidib kendimi döve bilirdim bunumu istiyorsun ? ( gülüyor bu sırada) .
K; anlıyorum ama bu şekilde seninle tanışamam
B ; neden yolda gördüm 2 dakika içersinde beyenip sana yaklaşdım diyemi ? Evet dedi.devam etdim
B ; Bak deyer yargısı diye bişey var.Sen şimdi benim seni görüb yaklaşmam üzerine benimle tanışırsan kendi değerin gözünde düşecek gibi hiss ediyorsun deyilmi ? Evet aynen öyle dedi..devam etdim;
senin düşüncelerine saygı duyuyorum ama kabul etmiyorum çünki ben seni uzayda görseydim yine yaklaşırdım (gülümsüyor).Yolda gördüğüm için yolda yaklaşdım..yine devam etdim;
diyelim sen bana numaranı verdin konuşmaya başladık benim standartlarım var eyer sÉ™n onlara uymazsan ben devam etdirmem konuşmayı .belki sevgili olamadık iyi bir arkadaş oluruz.bunu zamana bırakmak lazım..
K ; doğru söylüyorsun ama ne bileyim kafam karışdı .
B; kafan karışmasın telfonu çıkardım 0 basdım devamını sen getir dedim.numarasını yazdı.son rakamda ama doğru yapmıyorum dedi..
Hadi son rakamı yaz.zaman geçtikce yapdığın en büyük doğrulardan biri olduğunu göreceksin dedim son rakamıda yazdı.
Bak eyer burda numaranı verib cevap yazmıyacaksan bir birimizi tanımamız için kendine izin vermiyeceksen al bu telefonu numaranı şimdiden sil..
K; hayır konuşucaz kalsın dedi..Vedalaşdık
akşam selamsız kelamsız gök yüzüne bakıyordum sen aklıma geldin diye mesaj atdım ( Berkinodan Çalma bir taktik)..konuşmaya başladık..
iki gün ilk ben yazdım ilk gün o uykum var yarın işe gidicem deyib iyi geceler yazdı 2ci gün ben koşmaya gidiyorum yarın konuşuruz dedim (sonuçta bende meşqul bir insanım ).
güzel sohbet etdik...ilgisinin olduğunu anlaya biliyordum.bugün sabah günaydın diye mesaj atmış konuştuk işden sonra görüşdük .
demin yazışıyorduk iyiki o gün sana yaklaşdım yazdım oda iyiki bende sana o gün numaramı verdim yazdı.kızın bağlandığını hiss ediyorum..
çok kaliteli, benim iki katım kitab okumuş ,müzik konusundada uyuşuyoruz Evgeny Grinko ,Mark Eliyahu dinliyor benim gibi..neden olmasınki ? )
anlayacağınız Sevgililiye doğru gidiyoruz.
dediğim gibi çok qarip bir 3 gün Mutluluk Formülü işe yarıyordu..Eyer buraya kadar okumuşsan devamınıda okuyacağını biliyorum.Devam edelim .
Olay ; 2
2 gün önce akşam bir ay önce ayrıldığım ( daha doğrusu o ayrılmışdı ) Raporunuda yazdığım Müzüsyen bir kız vardı o yazdı instagramdan.Merhaba nasılsın diye konuşmaya başladık ama ben hiç smalik atmıyorum o kalp fln atıyor ililer veriyor neyse kitap okumak istersen vere bilirim dedim sanki kalbimi okudun dedi .
dün sabah kitabı verdikden sonra .insatagramdan kitabdan senin kokun geliyor diye mesaj atmış( ili ) .şimdi ara sıra konuşuyoruz .
Olay ; 3
Yukarıda yazdığım müzisyen kızdan ayrıldıkdan sonra biraz kafa dağıtmak için açlışa çıkmışdım bir kızla tanışmışdık. 4-5 defa görüşmüşlüğümüz var .son görüşde bizim ilişkimizin kısa süreli olduğunu 3 yıldır konuşduğu biri olduğunu söylemişdi..Bende geyiğe sarmışdım varsa banada birin ayarıa gibisinden..
dün akşam mesaj atmış yarın vaktin varsa seni görmek istiyorum diye tamam dedim.bu sabah görüşdük keyfi yoktu nedenini sordum ..
Sevgilisinin ihanetin yakalamış..anlatmaya başladı bende sen seviyormuydunki sende ona benle ihanet etmişsin dedim ( geçen erkek arkadışım var dediğinde kıskandırmak için söylediğini düşünmüşdüm)..hayır ben amerikan vari takılıyorum ama onun takılmasını istemiyorum dedi..( kaltakın böylesinede yuh )
bana olayı anlatmaya başladı dinlemek istemediğimi söyledim ( dinlerseniz Frend Zona girersiniz)..hadi bir birimize sorular soralım ama cevaplar yalan olmasın dedi tamam dedim.
ilk o sordu hayatında çok kızlamaı yatdın biraz var dedim..sora peki sen kimlese yatdınmı dedim evet son sevgilimle yatdım dedi ..
Böyle seksden sorular sormaya devam etdi..konuştuk biraz .Bana ben bazen bizim sevgili olma ihtimalini düşünüyorum ama olmaz..neden olmazmış dedim..
Çünki ilk tanışdığımızda sevgili olursak benim bir hatam olursa bırakırmısın sordum sende evet dedin ben böyle ilişki istemem dedi..
Bende hatanın nasıl hata olmasına bakıyor dedim..eyer benim konuşduğum kız başqa biri ile el ele gezecek yüzüne tükürüp bırakırım o kızı dedim.
2 gün sora bana film izlemeye gelmesi için sözleşdik vedalaşdık...
Olay ; 4
öğlen ingilisce kursundayım telfonum çaldı dışarı çıkdım 1 yıllık ilişkide olduğum 2 ay önce ayrıldığım kızın en yakın arkadşı aradı .
.Sana güzel haberim var dedi neyle ilgili dedim..Tahmin et dedi eski kız arkadaşımla ilgili ise ilgilendirmor beni dedim.. ( duruksundu ).
hayır bana verdiğin kitab vardıya kayp etmişdim.onu buldum görüşelim vereyim sana ( yalanını sikeyim ..o kitapı başka bir kızın bana hediyye etdiğini biliyordu eski kız arkadışımın isteği üzerine kitabı kayp etdim demişdi..şimdi bulmuş )
3 günü daha ne olsunki amk bana eski kız arkadaşlarımın olta modeli kulanmaları yeni tanışmalar sevgili edinmem ve sair.
bunların hepsin şimdi anlatacağım formüle borcluyum. (karakter kısıtlamasına takıldığım için yorum kısmına yazacağım Formülü)Konu Emin Arnes tarafından (31/05/2019 Saat 11:30 ) değiştirilmiştir.
-
31/05/2019, 11:31 #2
- Tebrik
- Konular
- 28
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
MUTLULUK FORMÜLÜ
çok fazla kilo almışdım son zamanlarda diyete başlamam spora başlamam lazımdı ama bir türlü istikrar yakalayamıyordum.
bir gün diyet kahvaltısı yapıyordum öğlen ekmek yiyordum..Tatlı gördüm dayanamayıp yiyordum akşam yine hüsran ve yarın için yine tutulamayacak diyet planları yapıyordum..kendime yeteri kadar deyer vermiyordum açıkçası.
kitap okuyorum dans (bachata ) ediyorum ,şiir ezberliyorum bildiğim çok sayda rutin ve hikaye var.,güzel yemek yapa biliyorum,tamirden anlıyorum ..
AMA bişeyler eksikdi hiss ediyordum ..Fiziki görünüm kilo sorunum vardı ve sebebini (eskiden bilmediğim ) bilmediğim bir sorun daha vardı..yeni tanışdığım kızlara kısa sürede bağlanıyordum kendimi ele veriyordum ve sonda kayb ediyordum.
Ve 1 Hafta önce Cemiyyetde eski raporları okurken Delta isimli bir arkadaşın raporunu okudum ve aklnda bişey yapmak varsa eyleme dökersen büyük biri olursun diye.
Ve Anthony Robinns'in "Yapamıyorsan Yapmalısın " diye bir deyimi ile karşılaşdım.. çıktısını aldım evin her yerine odama ,mutfaka , oturma odasına yapışdırdım..ve Zayıflamaya spor yapmaya başlıyacaktım kendime deyer verecektim..
Öylede oldu bir karar verdim diyet başladım akşamlar koşmaya başladım..1 haftada 1.5 kilo verdim..zayıflama bir yana başqa bir güç,mutluluk hiss ediyorum artık .
bir kızın bana geç yazması ve ya hiç yazmaması sikimde bile deyil artık , ders çalışırken yada kitap okurken kız mesaj atıyorsa işimi yarım bırakım cevap yazmıyorum.(öz saygı)
Kendime deyer veriyorum önemsiyorum ve başkalarınında beni önemsediğini hiss ediyorum..daha mutluyum daha huzurluyum başda dediğim gibi karı kızın geldiği için deyil kendimi bulduğum için..Kendinizi bulun önce,kızları deyil öyle olunca kızlar zaten geliyor...Iyi oyunlar í*½í¸Ž
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
03/06/2019, 00:28 #3
- Tebrik
- Konular
- 28
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
@candela Açlış 2.deki kızla dün doğruluk oyunu oynuyorduk benden hoşlandığını söyledi karşılıklı olduğunu söyledim bende..uzun zaman sonra mesaj yazdığımda sebebsizce telefona bakıb gülüyorum...Yaşasın Cemiyyet diyelim o zaman.������
-
03/06/2019, 01:08 #4
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Hayatını düzene sokmana sevindim emin .. Bu ruh halinin böyle olmasının temel sebebi spor ve beslenme
birakmaavlanmayı seven adam ..
-
Tebrik - 1 HELAL BROcandela HELAL BRO dedi
-
03/06/2019, 01:28 #5
- Tebrik
- Konular
- 28
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
03/06/2019, 01:52 #6
Spor yaparken candela ve yapmazken çok farklı. 2 ayrı kişilik. Sene olmuş 2019... Spor yapmamak da ne bileyim
Sevmek sevilmek güzel şey Çok sevindim kardeşim. Yaşamak güzel hadiseHareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
03/06/2019, 06:31 #7
- Tebrik
- Konular
- 28
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
03/06/2019, 07:59 #8
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
bir kızın bana geç yazması ve ya hiç yazmaması sikimde bile deyil artık , ders çalışırken yada kitap okurken kız mesaj atıyorsa işimi yarım bırakım cevap yazmıyorum.(öz saygı)
Dün ve bu gün başardım. Çünkü öz saygı kelimesi beni etkiledi. İşimi bitirmeden yazmadım. Şu an ben de biraz daha öz saygılı bi insan oldum demek için bunu yazdım.
Dostum bir de sanırım azerisin, bi ara senle konuşmak isterim. Azerbeycandan okumaya gelmiş hedef hakkında. Gayet iyiyiz şu an ama azeri kızlarına ait bilmek istediğim bağzı şeyler var. Şimdiden randevulaşalım gelecek için
-
03/06/2019, 17:22 #9
- Tebrik
- Konular
- 28
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
dostum benim bir arkadaşım 5 yıldır arkadaşız hemde ortağım..Oyunu ona ben anlatdım taktikleri ben verdim ama onun kızlarla ilişkileri daha sağlamdı 4 yıldır onun nedenini bulamıyordum..son iki haftada buldum..arkadaşım eskiden çok şişmandı hatta dalga bile keçilecek seviyyede..Ama o şişman olduğu zamnlardan,yani oyundan bile haberi olmadığı zamanlardan kitap okuyordu bense oyunu bildiğim zamandan kitabp okumaya başlamışdım ve sırf kızları tavlamak için kendimi geliştiriyordum..Farkı anladınmı? birinde kendini geliştirmek için yaparsın (kızlar gelir) ,birinde ise kızlar için yaparsın yapmacık olur.Demek istediğim öz saygını kendine zorunlu yaparsan manası kalmaz,,kızlara at gözlüğünde bakmayı durdurmak lazım ilk önce ,hayatının en başında kızlar deyilde sÉ™n durmalısın..kendine layık olan deyeri vermelisinki başkalarıda sana deyer versin..Umarım anlata bilmişimdir.
Evet kardeşim Azeriyim..problem yok özelden mesaj atarsan yardımcı olurum.
-
04/06/2019, 06:14 #10
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Öz saygısı yüksek bir insanım, sadece burada bir detay daha yakaladım kendim için. Çünkü dersler benim için öncelikli olmadı çoğu zaman. Yanlış anlaşıldığımı hissettim. Evet doğru diyorsun katılıyorum.
Kız sikmek için müziğe başlayıp onu müzik odasında ellemiştim.
Bir de şunu eklememişim. Bizimkiler 1980 lerde azerbeycandan türkiyeye 3 soy ad göçmüşler. Babama kadar saf azeri, annem türk.