Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye newtscamander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hedefinizle Cinselliğe Giremiyor musunuz?

Hedef cinsellik konularına girdiğinizde konuyu başka yere çekmeye çalışıyor ve bir şekilde kapatmak istiyor olabilir. Bu tür bir durumla karşılaşmamanız için size bir kaç küçük bilgi vereceğim.
    Öncelikle ülkemizde ki dişi kesimin nasıl büyütüldüğünü hepimiz hemen hemen biliyoruz. Cinselliğe "öcü" gibi bakıyorlar çünkü o konulardan konuşunca "kaşar" damgası yemekten korkmaktadırlar. Belki haftanın 7 günü evde kendini parmaklayan bir kız bir erkekle bu konulardan konuşmaya çekiniyor ve bir erkeğe yaklaşmaktan korkuyor olabilir.

Böyle durumlarda kızı rahatlatmanız gerektiğini söyleyebilirim. Onun vajinasına muhtaç olmadığınız sinyalini bakışlarınızdan, kelimelerinizden, davranışlarınızdan karşı tarafa iletmelisiniz.

ONUN VAJİNASINA İHTİYACINIZ OLMADIĞININ MESAJINI VERDİĞİNİZ AN KIZ SİZE KENDİNİ SUNACAKTIR.

ÖNCEDEN NEYDİ?

"EĞER KENDİMİ BU ERKEĞE SUNARSAM DEĞERSİZ OLURUM."

ŞİMDİ NE?

"EĞER KENDİMİ BU ERKEĞE SUNARSAM DEĞERLİ OLURUM"

İşte manipülasyon tam anlamıyla budur.

2. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav arkadaş ortada yok galiba yazı da net değil ben anlamadım bu işi.

Yani benim anladığım hiç o konulara girme, iyi geçin kinonu yap o zaten zamanı gelince sunacak mı demek istemiş, çok saçma duruyor anlamadım ben bu işi.

Ama ihtiyaç var bunun net bilgisine, bi kızla iyi anlaştın birbirini tamamladın. Sevgili de oldun, hadi öpüştün, iş yatakta nasıl sonlanacak kafam almıyor hiç. Hele benim gibi yurtta kalan bi öğrenci için yatak zaten zor bir kavran. Otele gidelim, birbirimize biraz özel zaman ayıralım mı demek lazım anlamıyorum kafamda 100 şey var.

Benim gibi yurtlu bi öğrenci için zor, eleşmekten öpüşmekten öteye gitmek herhalde.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sekse alışık oldugunu hissettir bu benim iç,n problem değil arka planda sen olmasanda başkasınlan görüşüyorum sana ihtiyacım yok mesajı ver demek istiyor

Hayatın tamamına yakını yaşayarak öğrenilir yazıların videoların çoğu direkt katkı yapmaz
    avlanmayı seven adam ..