Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Avuç içine toplanmış Mutluluk

Merhaba arkadaşlar.Güzel bir konu ile karşınızdayım
    arka fonda bu müzikle iyi okunuyor (https://youtu.be/cPLOlmysqZ4)

1 yıllık sevgilimdÉ™n 1ay önce ayrıldıkdan sonra 1 ay içinde 3 kızla kısa süreli flört yaşadım(sayısız açlış ve sayısız çöp numara ve instadan sonra).ilki güzel olmasına rağmen işden geç çıkıyordu ve yaşadığı yer uzaktı diye görüşemiyorduk onun için başdan yol verdim..2cisi ile görüşdükden sonra ne o yazdı nede ben öyle bitirdik.

Gelelim 18 yaşında sarışın,kıvırcık saçları olan,keman çalan o kıza..yolda açlış yapdıkdan sonra instasını aldım aynı akşam wp.dan konuşmaya başladık..

1 gün sonra buluşduk konuştuk ..2gün sonra yine görüşdük pastanede oturduk biraz söhbet etdik..Kız hiç morelim yok okul müdürü sabah sabah beni azarladı dedi..Bende tamam o zaman senin çayına enerji katalım dedim..

Kıza gözlerini kapa hayal etmeye çalış(bu sırada kızın elindÉ™n avuç içi yukarı bakacak şekilde tutuyorum ve tüm pastane bize bakıyor) en sevdiğin bir yerdesin
    (-Ormandayım ) ,günün en sevdiğin vakti(-akşamüstü) ,çay varmı göre biliyomusun dedim evet dedi..tamam o zaman suyun o şırıltısını duyacaksın (-evet duyuyorum ),ve yüzüne o ılık rüzgarının değmesini hiss et(-hiss ediyorum) ..Ve kulaklarında en sevdiğin müziğin seslendiğini düşün..nasıl mutlumusun şimdi?

-Evet çok mutluyum
    +o zaman tüm bu mutluluğu odaklanarak avuçlarına toplamaya çalış.
    -tamam topluyorum..Topladım
    + şimdi gözlerini aç(kızın derinden bir oh çekerek şaşkınlık geçirdiğini görüyorum)..

birlikde kızın avuçlarına topladığımız mutluluğu çayının üzerine serpiştiriyoruz..kız gülüyor ve elimi yavaşca sıkıyor ve çayı yudumluyor..

özel bir tarif kimseye anlatma dedim..tamam dedi..birazdaha oturdukdan sonra karşıdakı parka geçtik..
    'Mark Eliyahu-Through Me' şarkısı altında başını omuzuma koyuyor saçlarını öpüyorum ve sarılıyoruz ..ve şarkının öyle bir müziği varki şiir oku diye çağırıyor sanki..ve şiir okumaya başlıyorum..kızın titrediğini hiss ediyorum bende çok mutluyum.Biraz daha oturup kalkıyoruz..

bana okumaya kitap vericektin diyor bana doğru gidiyoruz içeri gelmiyor ben burda bekliyeyim diyor.Tamam diyorum kitapları alıp geliyorum..el ele tutuşarak geziyoruz,evine bırakıyorum.

akşam hastlandığını yarın annesinin yanına geleceğini söylüyor..Annesi geldiğinden 5 gündür doğru dürüst konuşamıyoruz ve hiç görüşmedik bu zaman diliminde...kızda bir soğuma olduğunu hiss ediyorum yazıyorum görüp yazmıyor veya geç yazıyor..eskiden geç geç wp kulanıyordu şimdi günün çoğunu vpda geçiriyor..neden böyle olduk dedim..oda sıkılıyorum okulada gidemiyorum canım sıkılmaya başladı diyor..

bir tarafdan olayların böyle gelişdiğine üzülürken bir tarafdan seviniyorum..artık 4 ay öncesine kadar üzüntüden perişan olduğum eski sevgilimin yerini başkası alıyordu..

sizce bundan sonra nasıl bir yol çizmeliyim? önceden Teşekkürler.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve bugün 6 açlış yapdım bir kızla tanıştım hemde ne kız
    í*½í¸ 1.5 saat dolaşdık kahve içmeye gittdik hesabı ödedi kahfe falına baktım..ben onun instasın almışdım ..vedalaşırken Hey Arnes sende bana instagramını ver garanti olsun dedi..instagram adresimi verdim..eve vardığımda bugün için çok teşekkür ederim mesajı aldım..18 yaşlı o kız ise hiç umrumda bile deyil.Hayat devam ediyor..Yaşasın Cemiyyet

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslan kardeşim

Güzel vakit geçirdiği insandan soğumaz ki. Gerçekten sıkılmış da olabilir,seninle güzel vakit gecirebiliyorken garantilemek istiyor da olabilir.ikisi de olabilir tabi farklı bir seçenek olabileceğini düşünmüyorum. Hiç girme öyle noluyoruz triplerine.sen olduğun gibi ol.hata onda kalsın
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslan kardeşim

Güzel vakit geçirdiği insandan soğumaz ki. Gerçekten sıkılmış da olabilir,seninle güzel vakit gecirebiliyorken garantilemek istiyor da olabilir.ikisi de olabilir tabi farklı bir seçenek olabileceğini düşünmüyorum. Hiç girme öyle noluyoruz triplerine.sen olduğun gibi ol.hata onda kalsın
    ilk önce Teşekkür ederim kardeşim o güzel yorumun için.bir konuda sıkıntı var 10 gün önce tanıdığım kadına bu kadar bağlanmam doğru deyil..(neden kendimi bu kadar boşluyorum oyundan sapıyorum bilmiyorum).
    gerçi kendim bağlanmayı seçdim eski sevgilini unutula biliyormu onu denedim..bir yıllık sevgilimi unuta bildiysem 10günlük kızda unutulur.Nitekim bugün yeni tanışdığım kızdan sonra onuda unuttumí*½í¸Š

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyin sürekli gelecek senaryolarını test ediyor.Onceden edindiği bilgiler temelinde her yol,beyin tarafından sanal olarak deneniyor. Tek kız demek tek kız üzerinde senaryolar demek. O yüzden denir ya gerçek sevgi muhtaç olmadığın zaman sevebilmektir diye.aşk çok farklı bir konu.Alışkanlıklar, ilişkiler filan unutulur sorun değil onlar oltada kalsın diye söyledim yoksa şunu yap bunu yap demek haddim değil . devam
    Konu candela tarafından (04/05/2019 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyin sürekli gelecek senaryolarını test ediyor.Onceden edindiği bilgiler temelinde her yol,beyin tarafından sanal olarak deneniyor. Tek kız demek tek kız üzerinde senaryolar demek. Aşk çok ayrı bir durum. O yüzden denir ya gerçek sevgi muhtaç olmadığın zaman sevebilmektir diye. Alışkanlıklar, ilişkiler filan unutulur sorun değil onlar oltada kalsın diye söyledim yoksa şunu yap bunu yap demek haddim değil . devam
    anladım ustad teşekkür ederim.kürk montolu Madonna kitabı ne yerde kaldı başladınmı?

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Derslerden başımı kaldıramıyorum dostum bu ara.ilk sırada o var.sen gelmeden hallederim
    Konu candela tarafından (28/04/2019 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir.

Üye awkah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://puacemiyeti.com/kadina-hayal-kurdurmak/

Bu makalenin en iyi örneklerinden biri.

9. HELAL BRO dtristo26 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Derslerden başımı kaldıramıyorum dostum bu ara.ilk sırada o var.sen gelmeden hallederim
    Kardeşim dün akşam raporda bahs etdiğim 18 yaşındaki sarışın yazdı instagramdan..Nasılsın naber diye.Superim sen nasılsın dedim öyle konuştuk biraz..her mesajında smalikler kalplerle mesaj atıyor bense yüz vermiyorum( sonuçta ağlama duvarı deyiliz ).

bende evde küçük bir kütüphanem olduğunu biliyordu..bende kitab okumak istersen söyle veriyim dedim(yeni tanışdığımızda kitab vermişdim çok iyi bakdığı için ikinci kez kitab vericem )..Kalbimi okudun dedi yarın köye gidicem yol arkadaşı olaraq seçimi sana bırakıyorum dedi..Tamam yarın görüşürüz dedim..

1 saat önce gitdim görüşdük kitabı verdim..eve geldiğim de sabah sabah seni yordum kusura bakma.Bu arada kitabdan senin kokun geliyor diye mesaj atmış..bende yokya hergün zaten 8 de uyanıyorum, kokumu unutmaman ilginç yazdım...

kızın mesajlarından bana yavşıyormuş gibi hiss etdim..sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hata onda kalsın derken bundan bahsediyordum. Ben olsam kıza istediğini verirdim (sikmek) kendini tanıma çağlarında olduğundan bir seyler için savaşmak istiyor. Sen değilsin olay yani. Kendi iç hesaplaşmalari. Sikmek dediğim ikinizin arasında geçen ilişki. Hayatı tanımasına yardım etmek sana yakışan olur. Aşık et kızı gogogo hadi bitirelim şu işi