Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Razorlance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yardım Lazım Ey Cemiyet

Kızla 1 aydır flört modunda konuşuyorduk sınavlarım yüzünden 1 ay sonunda buluşmak mümkün oldu. O akşam kızı öptüm, ilk öpücüğümdü benim falan dedi. Sonra da o berbat kelimeler çıktı ağzından "biz şimdi neyiz sana sevgilim demeyeyim mi?". Ben de geçiştiricek bir cevap verdim "gönüller bir olsun kağıt üstünde ne olduğumuzun bir önemi yok" gibi bu kadar mal kurmadım cümleyi merak etmeyin . Gelelim soruya başka şehirlerde okuyoruz ve ben asla bu kızla ilişki istemiyorum. Lütfen her iki soruma da cevap verin bütün fikirler önemli.
    1. Ve daha öncelikli soru- Ben bu kızı nasıl salarım?
    2. Yapılacak daha iyi bir hamle var mı ilerki süreçte?(elinde tut yanına gittikçe takılın vs.)

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben duygusuzca hareket etmemle tanınırım. Genelde bazı şeyler olduktan sonra '' Benim düzenli ilişki planlarım yok'' tarzında cümleler kullanırım zaten mesaj alınmış olur. Haa şu da var, konu hiç o raddeye gelmeyebilir. Arkadaşlık adı altında birliktelikler yaşanabilir. Böylesi bir durumda konu açılmadan konuyu açmak çok ahmakça olur ki bir puanın da konuyu bu raddeye getirmeyeceğine inancım tam.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

3. HELAL BRO Razorlance HELAL BRO dedi
    Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarak; Bu konuya gelindiğinde hakarete de maruz kalabilirsin, bu gayet normal bir eğilimdir kadın açısından bakıldığında. İş bu raddeye geldiğinde onu değersizleştirirsen orayı terk edecektir yada muhtemelen sakin kalmaya çalışacaktır. Konuşmayı minimumda tutmak da en faydalı olandır.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

5. HELAL BRO Razorlance HELAL BRO dedi