Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Set Arası

Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Set Arası

Merhabalar dostlar,

Uzatmadan konuya direkt geçiş yapacağım. Geçtiğimiz haftalarda kız arkadaşımla yoğun tartışmalar yaşamıştık. Sonrasında ise, kendisinin sınav haftası geldiği için ve de tartışmanın uzamasından dolayı sınav haftası konuşmamayı istedi. Sonrasında ben telefonu yüzüne kapadım ve bu konuşmanın olduğu gün kendisini hiç bir şekilde aramadım kendisine mesaj atmadım. Ancak işin ilginç tarafı şu ki bu isteği kendisi öne sürmesine rağmen saat 21.00 civarı kendisi aradı ( Kavga ve tartışma saat 14.00 da sona ermişti.) Ne yazık ki açtım telefonu açmamam gerektiğini kendi haline bırakmam gerektiğini bildiğim halde açtım. Konuşma normal geçti herhangi bir tartışma yaşamadık bu defa konuşurken sonra dün yani pazar günü akşam saat 23.00 da ben kendisini aradım ve telefonda konuşurken bana dediği şey yarın beni kesinlikle sinir etmeye çalışma çok gergin olacağım dedi. Ben de kendisine aldığı kararı hatırlattım ve kendisini zaten aramayacağımı söyledim. Size sormak istediğim şey şu :

Bundan sonra bu iş nasıl bir hale gelicek ve bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor ? Ve de hatalarımı söyleyebilir misiniz ? Benim görmediğim çok nokta olduğunu biliyorum .

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız seni toy olarak görüyor kardeşim. Dost acı söyler filan değil, gördüğümü söylüyorum.
    Açıkçası benim stresli bir dönemim olsa ve bunu belirttikten sonra suratıma kapatsa karşımdaki;seviyorsam aramam sormam,sinirlendiysem ağır konuşurum,yaptığını çocukluk olarak gördüysem siklemem ve normal konuşurum.herkes böyle yapar.kaldi ki yarın germeye çalışma demesi de bu doğrultuda.
    O senin oyuncağın değil ki.onun da bir hayatı var.sevmiyorsan salla kızı,seviyorsan yarın ara.aslansin kaplamansin dağları değildin tek başına sınav neymiş de
    Acık salın la kızları.kendi hayatınıza bakın.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @candela uzun vadede bu toy olarak çizdiğim imajı düzeltmek adına yapılabilecek bir şey var mı peki ?

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölümden gayri her şeyin çaresi var rahat ol
    Erkekler geç olgunlaşır diye bir geyik vardır bilirsin.geneli kapsayan yerinde bir ifade. Çünkü kadının doğuştan,altı kalın çizilmiş bir amacı var,annelik. Hayal o kadar inanılması güç bir mekanizma ki beyin için,insanlar farkında olsaydı dünya bambaşka bir yerdi.Dusunsene kadının daha 10lu yaşlarda büyük bir ideali var.(Tabi ki sadece bu değil ama kadın için büyük oranda bu)
    Erkeğin hayatı boyunca yapmak istediği veya birgün ulaşmak istediği noktayı bulabilmesi o kadar kolay değil.bizim için çocuk olmasa da olur. Bunu bulamadığımız noktada toy oluyoruz. 25 yaşında buldum hayalimi.Erken buldum diyebiliyorum.40 yaşında sahneyle tanışan şeyh pir örneği var mesela. Hayatının bir dönemini bunu bulmaya ayırmalısın kardeşim.
    O zaman olgun olursun işte.Sadece kız arkadaşını değil kimseyi darlamazsin. o zaman olgun derler.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önerilerin için teşekkürler @candela hocam.. Dediklerinizi uygulamaya koyuluyorum..

6. HELAL BRO candela HELAL BRO dedi
    Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz durulun en azından sınav haftası bitene kadar kendi kafana göre takıl.

Onun harici kavga ediyorsunuz gayet normal. Hata falan düşünme.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sahbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar dostlar,

Uzatmadan konuya direkt geçiş yapacağım. Geçtiğimiz haftalarda kız arkadaşımla yoğun tartışmalar yaşamıştık. Sonrasında ise, kendisinin sınav haftası geldiği için ve de tartışmanın uzamasından dolayı sınav haftası konuşmamayı istedi. Sonrasında ben telefonu yüzüne kapadım ve bu konuşmanın olduğu gün kendisini hiç bir şekilde aramadım kendisine mesaj atmadım. Ancak işin ilginç tarafı şu ki bu isteği kendisi öne sürmesine rağmen saat 21.00 civarı kendisi aradı ( Kavga ve tartışma saat 14.00 da sona ermişti.) Ne yazık ki açtım telefonu açmamam gerektiğini kendi haline bırakmam gerektiğini bildiğim halde açtım. Konuşma normal geçti herhangi bir tartışma yaşamadık bu defa konuşurken sonra dün yani pazar günü akşam saat 23.00 da ben kendisini aradım ve telefonda konuşurken bana dediği şey yarın beni kesinlikle sinir etmeye çalışma çok gergin olacağım dedi. Ben de kendisine aldığı kararı hatırlattım ve kendisini zaten aramayacağımı söyledim. Size sormak istediğim şey şu :

Bundan sonra bu iş nasıl bir hale gelicek ve bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor ? Ve de hatalarımı söyleyebilir misiniz ? Benim görmediğim çok nokta olduğunu biliyorum .
    BENCE,

sınav haftası falan bahane, yine de senin hem kavgalarda sakin kalman lazım o bağırıyorsa bile sen normal konuşuyormuş gibi konuşmalısın(böyle olunca bazen daha çok sinirlenecektir ama sorun değil ) hem de üzerine düşmemelisin çok konuşmayalım gibi blöf bir istek gelirse bu senin için sorun olmamalı. daha sonra o geri adım atarsa da, hazır üstünlük bana geçti dur "kız gibi trip atayım şuna" hatasına da düşme. yine normal davran. bir de bu açılan aranızı telefonda mesajda kapatmaya çalışma, aradan üç beş gün geçsin biraz özlesin buluşun sakin bir ortamda evde vs. yakınlaşın. mümkünse sevişin o zmn aranız düzelir. tabi kavga ettiğiniz konuyu bilmiyoruz ama başbaşa kaldığınızda bile yakınlaşmıyorsa sevişmiyorsa o zmn ayrılası var olabilir, ufaktan başka birilerini gözüne kestirmiş olabilir, diye düşünüyorum

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradan üç beş gün geçsin buluşun demişsiniz. Ancak şöyle bir durum var kendisi ile farklı şehirlerde üniversite okuyoruz. Ve aramız baya uzak sadece sömestr da yaz tatillerinde birlikteyiz ek olarak önümüzdeki 2 hafta sonrasında İstanbul'a gidiyorum kendisi ile ortak buluşma noktası olarak İstanbul da buluşalım demiştik. Ben bir arkadaşı ziyaret maçlı gidiyorum bu arada . Biraz da sanırım gereksiz kaybetme korkusundan dolayı üzerine düşüyorum ama bunu da artık yavaş yavaş aşmak üzereyim @candela 'nın dediğini dinleyip yarın kendisini aramayı planlıyorum . Ancak ek olarak belirtmek istediğim bir diğer nokta telefonda ben ne kadar sakinliğimi korumaya çalışsam da karşı taraf sürekli bir gergin şekilde konuşuyor bazen zor tutuyorum sinirlenmemek için kendimi .

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçtiğimiz hafta benim doğum günümdü kavga tam olarak 18 mart'ta doğum günümden bir gün önce başladı. O gün tüm gün boyunca kavga ettik nerede ise . Yine kendisi ile baya büyük kavga ettikten sonra telefonu kapadım ve kendisinden ben böyle olmayı istemiyorum barışmak istiyorum gibisinden bir telefon geldi. Sonrasında benim doğum günü gümbürtüye gitti o kadar kavga ettikten sonra sadece '' Bu arada doğum günün kutlu olsun'' diyerek geçiştirdi gibi bişi oldu. Tamam bir genç kız gibi bana niye hediye almadı doğum günümü nasıl unutabilir demiyorum ancak olması gerektiği gibi de olmadığına eminim . Sonrasında aradan bir gün daha geçti büyük bir kavga daha edildi. Ve sonrasında bu karar alındı.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllar evvel izlediğimde tam anlamamıştım. Altintopun sözlerini artık daha iyi anlıyorum. https://youtu.be/48g8r-4ExGk
    Konu candela tarafından (25/03/2019 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.