Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye exclusive789 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Tebrik
    Konular
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vodafone'cu hatunn

Bugün vodafone bayiine gittim bluetooth kulaklık almaya. Orda çalışan bi kız var oraya ne zaman gitsem (fatura ödemeye olsun, aksesuar satın almaya olsun) hatta yolda görse bile bana sıcak davranıyor sadece kafama takıldı sizlerle paylaşmak istedim.

Bugün de kulaklığımı seçtim telefonla eşleştirelim dedim. Özel olarak ilgilendi benle karşılıklı olarak gülüştük şakalaştık falan. Uzun zaman oldu instagramdan da takipleşiyoruz.

Kız da hoş bişi hani yürüsem fena olmaz..

ama emin olamadığım nokta ,

sizce bana karşı müşterisiyim diye mi sıcak davranıyor yoksa beni beğeniyor olabilir mi?

Anlayamadım gencler.

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz bu gün @Fatih le beraber sahadaydık, bir çok insan üzerinde pratik yaptık ama yürüme amaçlı değil kızları açma amaçlı. Sen pozitif olduğun sürece herkes pozitiftir benim anladığım. Braber bol bol sahaya çıkıyoruz bu ama ara birimiz uzaktan izliyor. Güler yüz ve güzel sohbet yeterli. Bardaki garson kız sokaktan yürüyen insan, her türlü hamur kaliteli olunca gülmeler şakalaşmalar gerçekleşebiliyor.

Bağzı kızlar olaya cinsiyetsiz arkadaşlık şeklinde yaklaşıyor, bağzılarında takılmalık profil oluşuyor, bağzıları acaba bu benim için uygun insan mı moduna giriyor.
    Dostum detay vermeden hiç bir şey söyleyemez kimse.
    Çünkü bağzı kızlar çok rahat davranıyor, karşındakine insan olarak değer verip yardımcı olmaya çalışıyor. (Abazadır hırsızdır vs gibi düşünmeden ön yargısız)

Ama sen aklından şunu çıkarma, o bir vodafone personeli ve prim alıyordur muhakkak. SANA YARDIMCI OLMASI VE HOŞNUT OLMASI ONUN GÖREVİ.

Babam takım elbiseyle gezen bir memur. Doğal bir çekiciliği var (ondan alamadığım genler) Suvari hatemoğlu gibi yerlere gittiğinde yanında olduğum zamanalarda dikkat çekmişimdir ve onun taktiğidir,
    kadın personel ilgilendiği zaman fiş geçen bir mağazada onun üzerinden personel indirimi yaptırmıştır, olmazssa bedava çorabı kapmıştır. Bunlar hep sempatik muhabbetle oluyor.

Bunu fatihle beraber biz de yaşarız, yeri gelir şatımızı beleşe getiririz ama bu senin insana insan olduğu için değer vermen güzel sohbetinden güler yüzünden kaynaklı da olabilir, kızın ilgisi olduğundan da.

Aslında paralel şeyler yazdım gibi zaten kafam şu an iyi 150 lira hesap ödedim bara okusam karmaşık olabilir benim için de ama sonuçta sana yardımcı olmayan bir çalışan. Her neyse işte detaylı konuşuruz bi ara.

Yazmam epey vaktimi aldı kaç kere yanlış tuşa basıp düzelttim affet ama yazmadan yapamadım belki anlamsız ama açıklamaya çalışıcam. Ama sen daha fazla detay ver daha sağlıklı lur.

Üye Arsle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    8
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir gün annemle ayakkabı bakarken mağazadaki kız benimle çok cana yakın ilgilenmişti.
    Hatta annemin de ilgisini çekmiş olacak ki kız sana ne kadar cana yakın davrandı dedi.

Ertesi gün tekrar mağazaya gittiğimde kıza seninle kahve içelim dedim.
    Parmağındaki yüzüğü göstererek teklifin için sağol ama nişanlıyım demişti.

4. HELAL BRO ByFataLTR HELAL BRO dedi
    Üye Faith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha çok saha lütfen

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exclusive789 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün vodafone bayiine gittim bluetooth kulaklık almaya. Orda çalışan bi kız var oraya ne zaman gitsem (fatura ödemeye olsun, aksesuar satın almaya olsun) hatta yolda görse bile bana sıcak davranıyor sadece kafama takıldı sizlerle paylaşmak istedim.

Bugün de kulaklığımı seçtim telefonla eşleştirelim dedim. Özel olarak ilgilendi benle karşılıklı olarak gülüştük şakalaştık falan. Uzun zaman oldu instagramdan da takipleşiyoruz.

Kız da hoş bişi hani yürüsem fena olmaz..

ama emin olamadığım nokta ,

sizce bana karşı müşterisiyim diye mi sıcak davranıyor yoksa beni beğeniyor olabilir mi?

Anlayamadım gencler.
    instagramdan takipleşiyor olmanız zaten müşteri ilişkisinin dışında bir ilişkiniz olduğunu gösteriyor.

diğer taraftan o ilginin sana mı yoksa genel müşteri ilişkisi mi olduğunu sen fark edemiyorsan biz ne edelim.

instagramdan takip ediyorum diyor yaa ))

hemi de karşılıklı
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

7. HELAL BRO ByFataLTR HELAL BRO dedi
    Üye exclusive789 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Tebrik
    Konular
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızın sevgilisi de varmış ama uzakta. Haftadan haftaya görüşüyorlar, bu hafta sonu sürekli çocukla birlikte story paylaştı

İnstagram üzerinden yürümek istemiyorum.

Görebilmen için çalıştığı yere gitmem gerekiyor. Ancak zırt pırt vodafone a gitmem için de bir sebep lazım 😁