Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ödül Kim ?

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ödül Kim ?

Sevgili cemiyet mensupları daha önce kazanmak-kaybetmek konuları üzerine yazık, fikir alışverişi yaptık ve bazı yanlış algıları değiştirdik
    ( Girişe bak sanırsın Freud yazıyor  )

Bugün de pua alemi tarafından pompolanan bir başka saçmalığa değinmek istiyorum. “Ödül Biziz “
    Bu genelde kadınları ilahlaştıran arkadaşları nötrlemek için kullanılan bir argüman. “Olum kendine gel ödül o değil, ödül sensin.” Burada sıkıntı şu ; adam zaten kafasında bir alt-üst ilişkisi kurmuş ve sen bunu düzeltmek yerine başka bir alt-üst ilişkisi kuruyosun. Sonuç olarak da aşağılık duygusu narsist duyguya dönüşüyor.

Zaten bu duygular iç içedir. Aşağılık duygusu olan insanda narsizm vardır. Her narsiste de aşağılık duygusu vardır. Bazı arkadaşlar narsist kişiliklere hayran olabilirler ama şunu unutmayın bu tarz insanlar günü gelir her şeyi bok eder.
    “Ödül benim” demek bir kere çelişki yaratır çünkü sende biliyorsun ki ödül filan değilsin. Başka bir açıdan bakarsak A kadını için “ ödül benim” demek bir gün B kadının senin için “ödül” olacağını gösterir.

Şimdi birader gel açık konuşalım böyle bir insan ilişkisi olur mu amk ? Kimse kimsenin ödülü olmasın mümkünse. Şimdi diyeceksiniz ki biz bu kadınları ilahlaştıran arkadaşlara ne diyeceğiz ?

Önce senin yolunu yordamını sike.Yok yok böyle değil.Yeniden deniyorum

Bak kardeşim sen de bu yaşamda var olan bir insansın.Hayallerin var ,duyguların var, iyi yanların var ,kötü yanların var. Ve karşına çıkan her insanda tıpkı böyle. Senin gibi diğer insanlarda sevmek istiyor.Onlarda senin gibi sevilmek istiyor. Senin gibi hata yapıyorlar ve bazen senin gibi büyüklük taslıyorlar.

Ama bazen bazı insanları sevmezsin .Bazen de bazı insanlar seni sevmez ve işte bu adalettir. Mesela lambadan bir cin çıksa dese ki HBA tüm kadınlar seni sevecek ama tek bir şartımız var bu dileği yerine getirmek için.Sende bütün kadınları seveceksin ?

Kesinlikle kabul etmem.

Sevgi sadece sevmeme özgürlüğü olduğu yerde gerçekten sevgidir.

“Ödül benim” le ne alakası var şimdi diyeceksiniz. Bu “sevilmeme” daha doğrusu “kabul görmeme” duygusundan kurtulmak için narsistler tarafından ortaya atılmış bir boktur. Bir insan gerçekten kendinin bir ödül olduğunu düşünüyorsa ona ben bir şey demem Allah selamet versin. Ama bu işleri yeni öğrenen daha zıbıttan haberi olmayan bir arkadaşımızın beyni bu saçmalıklarla dolduracaksa ben de bu yazıyı yazarım.

Kadın ve Erkek ayrı düşürülmüş iki parçadır. Bir kısım hiç parçaları birleştiremez ödüldü pozdu bak nasıl posta koydumdu diye gelip gider.

Bir kısımda iki parçayı birleştirmek yerine iç içe sokmaya çalışır ve en sonunda parçalardan biri kırılır.

Demem o ki ne kimseyi kendine ödül yap , ne de kimsenin ödülü ol. Eğer illa bir şey olmak istiyorsan gözlerine baktığında ışık saçan biri ol.Pembe sizinle olsun 

Member dalgaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ödül Kim ?

Üstün olmakla farklı olmayı birbirinden iyi ayırmak gerekir. Bir profesör akademik anlamda çok başarılı olabilir ama kaldırımların ne kadar sert olduğunu bir şarapçı kadar iyi bilemez. Kimse kimseden üstün değildir bu nedenle. Ne demiş Oscar Wilde gardaşımız "Hepimiz aynı çamurun içindeyiz ama bazılarımız yıldızlara bakar." Mesele yıldızlara bakabilmek de PUAnkalar mesele farklı olabilmekte.
    "Ama gene de şunu söyleyeceğim, tüm hayatını bir kadının aşkına yatıran, kaybedince de çöken, artık hiçbir işe yaramayacak kadar kendini bırakan, hayata küsen bir erkek, erkek değildir"

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak kardeşim sen de bu yaşamda var olan bir insansın.Hayallerin var ,duyguların var, iyi yanların var ,kötü yanların var. Ve karşına çıkan her insanda tıpkı böyle. Senin gibi diğer insanlarda sevmek istiyor.Onlarda senin gibi sevilmek istiyor. Senin gibi hata yapıyorlar ve bazen senin gibi büyüklük taslıyorlar.
    Sanki dünyaya marstan gelmişiz de doğanın parçası değilmişiz

Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgi sadece sevmeme özgürlüğü olduğu yerde gerçekten sevgidir.
    Adam yazıyor.en çok da kendimizi kandırıyoruz

Lisede beni reddeden kızdan sonra kendi kaybeder demiştim.bir kız arkadaşım önce güldü sonra ne kaybedecek,pipi dedi.simdi olsa kalite yarram derdim. çünkü narsistlik en sevdiğim şeydir

İstenmeme acısını hafifletme çabaları bunlar. Kısır döngü . Göt kalktikça içten içe reddedilme korkusu artiyor.reddedilme korkusu arttıkça göt kalkıyor. Şey gibi 100 lira var 30 dolarla değişmek istiyorsun ama karşıdaki degismeyince biz Osmanlı torunuyuz demek. Hba ne zaman kitap yazacan