Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 17 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye elfaz_eddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanblue
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy YASCA BUYUK KADIN

Kendimden 7 yaş büyük birini seviyorum. Yaşımı bilmezden önce karşılıklı yürüyordukta ki o benim yaşımı öğrenene kadar. (ben 21 0 27)
    Mevki olarak benden bir tık üstte. Aldığı maaş benim iki katım. On kazanıyordur.
    Yaş para mevki benim için kriter değil. İlerleyen yıllarda mevki ve maaş olarak fark atarım.

(Joker telefondan konuşma imkanımız var mı?)

Kadın çevresinden etkileniyor (El alem ne der). Özellikle de yaş mevzusu :/

Reelde süper muhabbetimiz var ama iş dışında görüşmem lazım ki tava getireyim.
    Aramızda geçen son mesajaşmayı paylaşarak akıl istiyorum. (isimler uydurma)
    ---
    oğuz- kendi kendine oğuz nerde dediğin hesap bende akşam kendi kendime Seda nerde dedim.
    seda- seda hoca nerde demeliydin sanki?
    ---

: \

Nereden
    istanblue
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cevap bkleniyor. sıcmadan tavsıye verin

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoktan sıçmışsın da azıcık saygı be kardeşim.ne sanıyorsun cemiyettekileri işsiz güçsüz veletler mi?

4. HELAL BRO Ölü Adam HELAL BRO dedi
    Üye Ölü Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten sana mesafeli olman uyarısını yapmış. Bir kere aynı iş yerindesin ve o senden üst bir konumda baştan kaybetmişsin.Gelecekte çok çok parlak biri olduğunu sezinlerse belki sana karşı birşey hissedebilir, ama bu durum sende kendini ona kanıtlama çabası oluşturmamalı. Şansın çok az , yerinde olan her erkek için aynı durum geçerli. Yaş , para senin için ne kadar kriter olmasa bile kadınlar için o kadar büyük bir kriter. Çünkü senin başarı ölçün.
    Konu Ölü Adam tarafından (16/03/2019 Saat 04:06 ) değiştirilmiştir.
    ÖLMÜŞSÜN.

Nereden
    istanblue
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün işler gayet yolunda ve tıkırında gitti. Detaya girmiyeceğim.
    Benzer duruma düşenlere tavsiyem: "Sözlerine değil davranışlarına göre tepki vermeleridir."
    Olumsuz yorumları iplemeyin ve yolunuza bakın. Denemeden bilemezsiniz.

7. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ölü Adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten sana mesafeli olman uyarısını yapmış. Bir kere aynı iş yerindesin ve o senden üst bir konumda baştan kaybetmişsin.Gelecekte çok çok parlak biri olduğunu sezinlerse belki sana karşı birşey hissedebilir, ama bu durum sende kendini ona kanıtlama çabası oluşturmamalı. Şansın çok az , yerinde olan her erkek için aynı durum geçerli. Yaş , para senin için ne kadar kriter olmasa bile kadınlar için o kadar büyük bir kriter. Çünkü senin başarı ölçün.
    Tam olarak uyarı denilemez kardeşim. 25e 35k çok güzel vakit geçiren arkadaşım vardı mesela.kadinin karakterine ve erkeğin kendini akıl olarak hangi aralikta yansıttığına bağlı.Yüksek ihtimal yaş mevzuu açıldığında bocalamiş arkadaş. Yoksa kadından küçük olduğu sayıdan bağımsız bellidir.Coook daha önceden kendisinden küçük birini istemediğini belli ederdi. "Sanki" kilit kelime. Ben eğleniriz diye düşündüm ama sen yaşıtlarınla takıl daha iyi olur sanki

Ayricana para önemli de 4 unsur be kardeşim.okuyun diye yazmış adam illa arasın mi hepimizi

9. HELAL BRO ByFataLTR HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayricana para önemli de 4 unsur be kardeşim.okuyun diye yazmış adam illa arasın mi hepimizi
    anadolu ereni misin be adam, arka planda ney sesi çalıyor, yemin ediyorum ayarın yok...

Alıntı Ölü Adam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar olmadan başarılı olan adamlara "ama onlar piç" de diyor musun? o zmn paket tamamlanıyor
    Konu verdict tarafından (16/03/2019 Saat 07:03 ) değiştirilmiştir.

11. HELAL BRO Establish HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erenler cemine her can giremez

tanrı eğri çizgilerle doğru yazar demişler.Ben bulurum ayarımı.Doğruyu ilk denemede bulabilseydik yaşamanın ne anlamı kalırdı değül mü

Amma velakin adamlar özel üyelik alıyorlar,ya kendilerini direkt bu işin piri zannediyor ya da bizi satın aldıklarını.Adam kendini tanıtmamış jokerle telefonda görüşmek istiyor. Yorum yapıyoruz siklemiyorum diyor.

Tam bu yüzden kaliteli arkadaş,kaliteli kadın haricini temizlemek lazım.Full şarja tam olarak katılmıyorum.Evet sosyal olunmalı,çok ortama girilmeli çok insanla haşır neşir olunmalı ama ciddi bir süzgeçten geçmeli.Bilgili insan biraz da kafası çalışıyorsa sorunları çözer zaten,başkasına ihtiyacı yoktur.Alfalık gereksiz yük.Topluluğun en üstü ve en altı aynı yüktedir aslında.Birinin egosu tatmin olur sadece.
    Konu candela tarafından (16/03/2019 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    istanblue
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hitap şekliniz hoş değil. Ricam havadan nem kapmayın. Zira saldırıya geçiyorsunuz ki tehdit unsuru değilim.
    Ego konusu çok saçma sanalda geçen mesajlasma sanal. Adı üstünde sanal. Egomu dusurmez ya da alçatmaz.

Buraya pir olduğumuz için gelmedik, ders almaya geldik. Kimseyle sidik yarıştırmıyorum.
    Mesajlarımdan kişisel anlamlar çıkarıp savunmaya geçmeyin zira ben sadece tanıdığım insanlara
    atıfta bulunurum.

-Şahsi düşüncelerimdir. Yanılma payı bulunur. Üyelerden ricam kişisel anlamlar çıkarmayın. Mesajlarımda insanlara atıfta bulunmuyorum.
    Bu mesaj yermek için yazılmadı. Samimi dostluk ortamı için geldik ve bu mesaj da "dost acı soyler" mantıgıyla yazıldı.
    Konu elfaz_eddy tarafından (16/03/2019 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel konuştum.Senin gibi çok insan gelip geçiyor.

Hiçbirimiz pir değiliz merak etme.Hepimiz öğreniyoruz.

Bu Konu için Tagler