Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye cikinkral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KIZ ARKADAŞIMIN YANINDA HAKARETE UĞRADIM

Kız arkadaşımın yanında bi günde iki kez hakarete uğradım ikisinde de bana hakaret edenleri ciddiye almadım biri kız tarafından edilmiş bi hakaretti güldüm geçtim kızın yanında ama
    kız arkadaşım bu durumda neden buna izin verdiğimi sordu bende cevap vermedim çerçeve değiştirdim ama kız arkadaşımın yanında bu duruma düşmek biraz koydu sizce bana hakaret edilmesi durumunda napmalıyım

Üye Razorlance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gülüp geçmeye devam et fazla tepki gösterme sana sataşacaklarını düşündüğün bir erkek grubuysa asla ipleme böyle kızlardan falan gelirse de sen de bir laf sokabilirsin ama daha fazla uzatma

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kız arkadaşının yanında olmasına göre niye değişiyor? sana sataşıyorlarsa gereğini yaparsın. ama böyle küfürlü değil de, ağır laf sokmak vardır ya ortam buz gibi olur karşıdaki kişi kendinden, yaptığından utanır, ama sen bunu sinirlendiğinden değil de karşıdaki kişiye ders niteliğinde söylemişsindir öyle birşey yap. zaten sana sataşan kişi bu çocukça tavrı başlattığı için dezavantajlı durumda, hakaret ederek değil de haklı konumunu koruyarak oturt lafı gitsin derim ben

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu ben çok yaparım. Savunma mekanızmamı biraz fazla geliştirmiş olabilirim diye düşünüyorum. Şayet birisi sana hakaret, ağır eleştiri yapıyor veya ima ediyorsa anında ciddi bir tavır takın. Bu tavır senin bu hakaretleri benimsemediğinin göstergesi olacaktır. Şu alfa umursamazmış, etmezmiş kısımlarını unut. Tamamen palavra. Yuzune bakarak ciddi bir şekilde '' Beni yargılayacak kadar iyi birisi değilsin !'' tarzında bir cümle kurduğunda hem kız arkadaşının sana olan hayranlığı pekişir hemde sana sataşan köpek gibi susar. Haa eğer susmazsa 2. kez aynı şekilde tersleyip 3. seferi yapmaya kalkarsa zıvanadan çıkabilirsin. Kadın veya erkek oluşuna göre zıvananı kendin ayarla artık. Bunu söyleyen kız arkadaşının yakın bir arkadaşı da olabilir. Bu durumda dili biraz daha hafifletebilirsin. Ok yaydan çıkarsa da kıza ''X ile anlaşamıyorum, beni bundan sonra onunla karşılaştırmazsan mutlu olurum yoksa kırıcı olacağım.'' diye bilirsin ki bu durum da sana değer katan bir etken olacaktır. Kız arkadaşın eğer o arkadaşı için seninle kavga ederse de zaten kendine kızın gözünde yeterli değeri katamamış, arkadaşından daha alt düzeyde görülüyorsun demektir ki bu noktadaki tercihin seni bağlar. ( Ben kendi ilişkimde öyle birşey yaşarsam o ilişkiden bir halt olmayacağını anlarım ve kendimi yıpratmam) Kolay gelsin...
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Duruma göre değişir.Ortamda ağırlık koymak istiyorsan veya o ortamda takılmaya devam edeceksen lafı sağlam koyman lazım.

Onun dışında biri sana hakaret ediyorsa ve eğer ben bunu kafama takiyorsan demek ki zayıf görünen tarafım var diye dusunmelisin.oyle olmadığını düşünüyorsan da sikine bile takma.(gulduysen taktiğin bir nokta vardır yüksek ihtimal)

Kız neden izin verdin derse arkasından 40 köpek havlamayan kurt,bozkurt değildir de ahhaha 5 yaşında velet gelse karşına pis pü sana dese kızar misin? Kendini benim yerime koyup düşünme,sana hakaret eden olursa cevabını veririm merak etme de geç mk

6. HELAL BRO Establish HELAL BRO dedi