Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye cikinkral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sevgiliye İltifat

Selam Herkese kız arkadaşım sürekli dış görünüşüne iltifat etmem için beni zorluyo bende ya negliyorum ya da dolaylı yoldan iltifat ediyorum. Ödül sistemine göre kızın dış görünüşünü görmezden gelmem önemli ama benden bi iltifat bekliyor napmalıyım?

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaş kaç dostum ?
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Üye meydanokuyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnızca ödüllendirmek maksadıyla iltifat etmeni öneririm.

Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak kardeşim sana bir şey anlatayım...

Süpermen ile tanışan Lois Lane ablamız Süpermen abimizin sürekli suçluların peşinden koşup durmasından oldukça rahatsız olmaktadır. Ve kendisini heyecanlandıran her kadının sahip olmak isteyip de sahip olamadığı o süper kahramana bir gün tüm bu hareketli yaşamdan sıkıldığını belirtmiş ve daha sakin bir ilişki istediğini söylemiş. Süpermen abimiz suçluların peşinden uçarken hava yutmuş olsa gerek Lois Lane ablamızın bu isteğini anlayışla karşılayıp pelerini söküp atmış lazer saçan gözlerine kıytırık gözlükleri yerleştirmiş bir telefon kulübesine girip Klark Kent oluvermiş. Artık Lois Lane i heyecandan uçuran o adam gitmiş yerine sıradan bir gazeteci gelivermiş. Aradan zaman geçtikten sonra zavallı Klark abi eşini mutlu etmek için bir demet çiçek almış ve evin yolunu tutmuş.. Merdivenleri çıkmış eşini mutlu edeceği düşüncesi ile kapıyı açmış sürpriz yapacakya zavallım ! Sonra bir de ne görsün!!

Kara şovalye Batman abi Lois ablayı mutfak masasına domaltmış veriyo veriştiriyo. Klark abi yıkılmış tabi.. Düşünmüş sonra bu çok mantıksız çünkü.. Biricik sevgilisi Lois 'in istediği erkek olmuştu nasıl olurda bir başkasını kendisine tercih edebilirdi ki...

Yani kardeşim demek istediğim şey bir kadının istediklerini ona ne kadar (çok) verirsen o kadını o kadar kaybedersin.. Bunu bizzat yaşadım ben de tip mip hiç mi hiç önemli olmuyor bu konuda. Kadın seni istediği o erkeğe dönüştürdükten sonra tüm hevesi kaçıyor ve sana mutsuz bir ilişki sunuyor her şeyi hak ettiğinde sunmalısın neg meg değil olay .. Hadi Kolay gelsin...
    Konu sahbaz tarafından (21/02/2019 Saat 08:22 ) değiştirilmiştir.

5. HELAL BRO ByFataLTR HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selam eliah yaşım 23

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyv sahbaz yorumunu dikkate alıcam

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız ya 18 olamamış beyin yapısıyla konuşuyor ya da narsistlik özelliklerini barındırıyor ki bu bende de çokca mevcut daha doğrusu sosyopatım ben. Herneyse sana basit bir örnek vereyim dostum. Köpekler eğitilirken ilk önce hareket yaptırılır, tuvaletini doğru yaptırılır ne bileyim birçok şey yaptırılır ve daha sonra mama verilir. Sen köpeğe direkt olarak mamayı verirsen, o köpek kediye dönüşür, baş etmekte zorlanırsın ve laf dinlemez. Ödüllendirmeyle iltifat et arkadaşların dediği gibi. Pavlov'un köpek deneyini bir oku mantığı çözersin.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.