User Tag List
Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
17/02/2019, 07:09 #1
Sevgiliye Hitab etme 3/2 altın oran
Sevgilime aşkım demem de herhangi bir bağlayıcılık söz konusu mu iltifatlarda kızı nasıl denge de tutmalıyım
-
17/02/2019, 08:06 #2
arada sözlük karıştır kelime hazinen artsın kardeşim. hijab mı demek istedin
vay delikanlı gönlüm vay
bağlayıcılığı bilmem de aşkım diyen erkek görünce başkası yerine utanmak kavramı tüm benliğimle yaşıyorum.
Ben anlamıyorum arkadaş bu kadınlar bizim beynimizi nasıl böyle sikmiş.Neden pohpohlayasın kadını? Erkeksin kardeşim sen. "Aşk kadının hayatının tümüdür,erkeğinse bir bölümü." Alacağını al ,aldığın kadarını ver yoluna devam et.
Sonra götleri kalkıyor neden terketti oluyor.
Nasıl hitap edersin senin bileceğin iş.Ben hitap konusunda taşşağa vurma taraftarıyım. amlı napıyosun ayarında değil tabiHareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BROcikinkral HELAL BRO dedi
-
17/02/2019, 10:43 #3
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
aran iyi olduğunda aşkım , canım , bebeğim tarzında ifadeler kullan bozuk olduğunda ismiyle hitap et
e:canım napıyosun ?
v: i ebru sn
e:cnm ne oldu bir şey mi var ?
v: yok bişeavlanmayı seven adam ..
-
-
17/02/2019, 13:25 #4
- Nereden
- İzmir, Denizli
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sahsi olarak 6 ayı devirmeyen ilişkilerde o kalıpları kullanmıyorum. Bizim için olmasa bile onlar için bağlayıcılık göstergesi olabiliyor. 6 ayı da dolduramadığımız için hiç kullanmıyorum dostum
Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.
-
-
17/02/2019, 22:53 #5
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Canım, kızım, fadime abi, tırtıl (bende bir espirisi var tırtılı beğenmezsse espirisini yapıyorum hoşuna gidiyor), kral, başkan( tamam yakınız samiömiyiz de ne biliyim askerlik arkadaşı değiliz gibi bir tepkiyle karşılaşmıştım, ama sıkıntı çıkmadı)
Hiç demedim aşkım, bir tanem, sevgi pıtırcığım, aşk böceğim, sevgilim, sevdiceğim... Ne biliyim hiç kullanmadım. Bana samimi de gelmiyor zaten.
Sahsi olarak 6 ayı devirmeyen ilişkilerde o kalıpları kullanmıyorum. Bizim için olmasa bile onlar için bağlayıcılık göstergesi olabiliyor. 6 ayı da dolduramadığımız için hiç kullanmıyorum dostum
(@elijaah)
-
18/02/2019, 21:01 #6
- Nereden
- İzmir, Denizli
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)