User Tag List
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: İKİ PENİSİM VAR!!!!!
-
11/02/2019, 01:27 #1
İKİ PENİSİM VAR!!!!!
Başlık dikkat çekmek için .Ben 23 yaşında üniversite öğrencisiyim yaklaşık 1 yıldır pua ve mgtow sayfalarını düzenli olarak takip ediyorum . Baştan çıkartma sanatı , oyun , erkeğin kutsal kitabı gibi kitapları bitirdim. Youtube da joker in poadcastlerini düzenli takip ediyorum.
Erkekadam.org ta dark triad ı keşfettim. Makyevelizmi ve manipülasyonu kadınlar üzerinde kullanmaya çalışıyorum.
Asıl konuya gelecek olursam bu olaylara başlama sebebim okuldaki bi kızın beni ilk olarak friendzona daha sonra uydu erkek durumuna düşürmesidir.
İnanmayacaksınız biz bu kızla son 1 aydır çıkıyoduk bilmiyorum ama galiba tek geçilen sendromu var üstümde. Kızın bana attığı shit testlerin çoğunu geçtim ama en son kıskandırma olayında kendimi kontrol edemedim çocuğun yanından kızı aldım. Daha sonra çocuğu kenara çektim .
Kızla olan konuşmamızda beni sevmediğini ve benimle vicdan yaptığı için olduğunu söyledi.Shit test olduğunu düşünüp sen her vicdan yapğıtın biriyle öpüşürmüsün diye sırıttım. Bu konuşma bittikten sonra akşam kızı nextlemek amaçlı telefondan sildim akşam bana mesaj attı cevaplamadım daha sonra sabah benim başka biriyle olduğumu ileri sürerek mesajlar attı. Cevapladım daha sonra konuşmak istediğini söyledi ve bende gün verdim.
Ve bugün ekildim . Bu kıskançlık olayını aşmak için tedavi olmayı düşünüyorum.
Arkadaşlarımın ve çevremdeki insanların bu konular hakkında tek bilgisi yok sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim
-
11/02/2019, 02:29 #2
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Öncelikle hoşgeldin. Başlık seçimini pek beğenmedim.
Sırayla izlenimlerimi paylaşmaya çalışıcam.
Asıl konuya gelecek olursam bu olaylara başlama sebebim okuldaki bi kızın beni ilk olarak friendzona daha sonra uydu erkek durumuna düşürmesidir.
İnanmayacaksınız biz bu kızla son 1 aydır çıkıyoduk bilmiyorum ama galiba tek geçilen sendromu var üstümde. Kızın bana attığı shit testlerin çoğunu geçtim ama en son kıskandırma olayında kendimi kontrol edemedim çocuğun yanından kızı aldım. Daha sonra çocuğu kenara çektim .
Ve kıskançlık diğer kişiyle muhattap olarak uzaklaştırmaya çalışarak olacak bir iş değil. İğneleyerek yapıyorum ben, (onunla da yapıyor musun bunları) gibi -flört aşamasında-. Sevgiliysek zaten bi sıkıntı çıkçağına inanmam. Güvenirim, sıkıntılı bir durum çıkarsa gereken cevabı verceğini düşünürüm. Meraktan sorarım espirisini yaparım. Sevmek suç değil, ama takıntıya dönüştürüp kızın durdurma girişimleri engel olmuyorsa gider ben bakarım icabına. Kıskançlık çok basit bir test aslında. Sakin kalmak da bitiyor iş. 12. sınıftaki ilişkim, bana rakip olan bi erkekle 1 hafta aralarla kıza açıldık, ikimizin de sevdiğini biliyordu önceden. Benden daha yakışıklı, vücuttu yapılı bir arkadaştı. Sadace birisi sevgili olmadan kıskançlık triplerine girip yanlış hareketler yaptığından kızı ben kazandım, olgun bi duruş sergilediğim için kazandığımı yakın arkadaşı söylemişti.
Kızla olan konuşmamızda beni sevmediğini ve benimle vicdan yaptığı için olduğunu söyledi.
Bu kıskançlık olayını aşmak için tedavi olmayı düşünüyorum.
Dostum bence arkadaş kalmaya devam etsem mi etmesem mi, gidersem unutlanırmı bu tip düşüncelerle ekmiş olabilir. Konuşmaya devam ediceksen hiç bir şey umut belirtisi değildir bence artık.
Dostum dengesiz insanlarla uğraşmaya hiç gelmiyor. Sana konumu okumanı tavsiye ediyorum.
15.01.2019 22:45 - chaster: Şuan ne hissediyorsan hisset benim için her zaman yerin ayrı. Senden vazgeçmemi istiyorsan sana gerçekten bir daha hiçbir şekilde rahatsızlık vermem.
15.01.2019 22:46 - chaster: Zorla güzellik de olmuyor tabi
15.01.2019 22:46 - chaster: İlişki bir bataklık üzerine kurulu olursa gül bahçesi göremeyiz zaten.
15.01.2019 22:47 - chaster: Bunları tek ben yapmadığım için bütün suçu bana yığma.
15.01.2019 22:47 - chaster: Tüm suçu da kabul etmiyorum.
15.01.2019 22:48 - ‪+90 507 *‬: Ben seni her şey için suçlamadım zaten
15.01.2019 22:49 - ‪+90 507 *‬: Biri devamlı şu sevgililikmiş hoşlantıymış konusunu açman
15.01.2019 22:49 - ‪+90 507 *‬: Öbürü de o yılbaşı gecesi yaptığındı
15.01.2019 22:56 - chaster: Konunun habire sevgililik olayına geldiğini söylüyorsun benim zaten sana olan ilgim ve sevgim bunun üzerine de, diyceksin ki bi gün benimle sevgili olmak için yapıyprsun ama hayır öyle değil. Bunun üzerine kurulu davranışım
15.01.2019 22:57 - chaster: Bu sevgi çerçevesinde gerektiği her zaman en yakın dost olurum
15.01.2019 22:58 - chaster: En yakın dost olup gerektiğinde sevgili olamam, üzügünüm
Konuma da hiç değilse bir göz atmanı tavsiye ederim.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
cikinkral HELAL BRO dedi
-
11/02/2019, 02:31 #3
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Am yala gecer
Dediği tabiki doğru olacak, ne de olsa herşeyibilenadam
-
11/02/2019, 02:35 #4
ahahhahahah iyi güldüm.
rendroy musun ula senyapılmış forumda işte.neden tekrar tekrar aynı şeyler
Uydu erkek nedir? Onu geçtim tek geçilen nedir allah aşkına? Benim de bir süredir kafamda tek kız var. Ama olay kız değil. Olay hayatımın bir süredir sikişmiş olması.@arshle yüzü burda.Kızla ilgili konu açarsam erkekliğini sikeyim de dedim.Sağolsun
Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler,elinden büyük iş gelmeyenlerdir.Tek geçilen denen şey bu kadar boş.
He ayrıca kıskanacağın kadın neden yanında tutuyorsun? Ona buna kuyruk sallıyorsa,sen başka kızları tavlayamıyor musun da yol vermiyorsun derler. Eğer çekici bir kadınsa ve erkeklere kuyruk sallamadığı halde kıskanıyorsa erkek eziktir,korkaktır. O ayrı konu.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
11/02/2019, 03:08 #5
Denerim
Eyvallah
-
11/02/2019, 03:09 #6
Eyv açıklaman yararlı olur umarım teşekkür edrim
-
11/02/2019, 03:24 #7
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
muhtemelen kıza güvenmiyorsun dön bak gecmisine guvendigin kızları bu kadar kıskandın mı ?
tek gecilen vs olması normaldir insan hayatta herkese karsi ayni mesafede olamazavlanmayı seven adam ..
-
11/02/2019, 03:45 #8
Eyv yorumun için
-
11/02/2019, 06:10 #9
Adam kazandı.Haklı
Ne kadar duygusuz taklidi yapsak da duygusal varlıklarız.Belki de aradan seks görevini kaldırıp duygusal olarak bizi tamamlayan kadını arzuluyoruz.Bol bol popei lazım
Sigarayı bayadır bırakmış bulunmaktayım sayın valera777.Seni rahatsız etmeden muhabbet edelim bir araHareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
11/02/2019, 07:21 #10
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-