Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye cikinkral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İKİ PENİSİM VAR!!!!!

Başlık dikkat çekmek için .Ben 23 yaşında üniversite öğrencisiyim yaklaşık 1 yıldır pua ve mgtow sayfalarını düzenli olarak takip ediyorum . Baştan çıkartma sanatı , oyun , erkeğin kutsal kitabı gibi kitapları bitirdim. Youtube da joker in poadcastlerini düzenli takip ediyorum.
    Erkekadam.org ta dark triad ı keşfettim. Makyevelizmi ve manipülasyonu kadınlar üzerinde kullanmaya çalışıyorum.

Asıl konuya gelecek olursam bu olaylara başlama sebebim okuldaki bi kızın beni ilk olarak friendzona daha sonra uydu erkek durumuna düşürmesidir.
    İnanmayacaksınız biz bu kızla son 1 aydır çıkıyoduk bilmiyorum ama galiba tek geçilen sendromu var üstümde. Kızın bana attığı shit testlerin çoğunu geçtim ama en son kıskandırma olayında kendimi kontrol edemedim çocuğun yanından kızı aldım. Daha sonra çocuğu kenara çektim .
    Kızla olan konuşmamızda beni sevmediğini ve benimle vicdan yaptığı için olduğunu söyledi.Shit test olduğunu düşünüp sen her vicdan yapğıtın biriyle öpüşürmüsün diye sırıttım. Bu konuşma bittikten sonra akşam kızı nextlemek amaçlı telefondan sildim akşam bana mesaj attı cevaplamadım daha sonra sabah benim başka biriyle olduğumu ileri sürerek mesajlar attı. Cevapladım daha sonra konuşmak istediğini söyledi ve bende gün verdim.
    Ve bugün ekildim . Bu kıskançlık olayını aşmak için tedavi olmayı düşünüyorum.
    Arkadaşlarımın ve çevremdeki insanların bu konular hakkında tek bilgisi yok sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hoşgeldin. Başlık seçimini pek beğenmedim.

Sırayla izlenimlerimi paylaşmaya çalışıcam.

Asıl konuya gelecek olursam bu olaylara başlama sebebim okuldaki bi kızın beni ilk olarak friendzona daha sonra uydu erkek durumuna düşürmesidir.
    Belki de bazen sadece arkadaşısınıdır. Buraya ben de bu sebepten düştüm.

İnanmayacaksınız biz bu kızla son 1 aydır çıkıyoduk bilmiyorum ama galiba tek geçilen sendromu var üstümde. Kızın bana attığı shit testlerin çoğunu geçtim ama en son kıskandırma olayında kendimi kontrol edemedim çocuğun yanından kızı aldım. Daha sonra çocuğu kenara çektim .
    Öncelikle tek geçilen olayına ben inanmıyorum. Aşk sarhoşu, olum sen sağlam sevmişssin ha gibi kelimeleri çok kez duydum. Ama her kızda bir kırılma noktası oldu. Kırılma noktası ayrılınca değil, ayrıldıktan sonra yaptıklarından dolayı oldu. Mesela sana verdiğim arkadaşlığı sikip attın kelimesini duyunca, ben bu kadar bencil biri nsanla nasıl beraber olmuşum diyip ardından ben, harbiden sikip attım. Olaylarımın olduğu bir link https://puacemiyeti.com/forum/showth...N-GELİŞENLER

Ve kıskançlık diğer kişiyle muhattap olarak uzaklaştırmaya çalışarak olacak bir iş değil. İğneleyerek yapıyorum ben, (onunla da yapıyor musun bunları) gibi -flört aşamasında-. Sevgiliysek zaten bi sıkıntı çıkçağına inanmam. Güvenirim, sıkıntılı bir durum çıkarsa gereken cevabı verceğini düşünürüm. Meraktan sorarım espirisini yaparım. Sevmek suç değil, ama takıntıya dönüştürüp kızın durdurma girişimleri engel olmuyorsa gider ben bakarım icabına. Kıskançlık çok basit bir test aslında. Sakin kalmak da bitiyor iş. 12. sınıftaki ilişkim, bana rakip olan bi erkekle 1 hafta aralarla kıza açıldık, ikimizin de sevdiğini biliyordu önceden. Benden daha yakışıklı, vücuttu yapılı bir arkadaştı. Sadace birisi sevgili olmadan kıskançlık triplerine girip yanlış hareketler yaptığından kızı ben kazandım, olgun bi duruş sergilediğim için kazandığımı yakın arkadaşı söylemişti.

Kızla olan konuşmamızda beni sevmediğini ve benimle vicdan yaptığı için olduğunu söyledi.
    Bak benim arkadaşlarımdan ve kendimde gördüğüme göre genelde bu test olmuyor. Hatta çoğunluk bile olabilir. Bazen kendilerini çok iyi hissediyorlar ama cinsel çekim denen şey olmuyor. Kuzeni abisi gibi yakın görüyor seni ama, ilişki olarak bir şey çıkmıyor. Anlık bir mutluluk ve güvenle aileden olmayan insanla yaşanan güzel olaylar acaba dedirtiyor. Yatıyorlar kalkıyorlar be aslında öyle bir ilişki düşünmediklerinde karar veriyorlar. Ben de bir kızla parkta insan içinde öpüşüp onu sevdiğimi söylemiştim. 1 hafta sonra aslında sevmediğimi fark edip 3 haftalık bir gecikmeyle ayrılıp şerefsizlik etmiştim. Ama yine olsa yine yaparım, ama öpüşüp bitiririm direk.

Bu kıskançlık olayını aşmak için tedavi olmayı düşünüyorum.
    Tedavi oluncak bir şey yok bu konuda. Kız senindir, senin değilse hiç olmamıştır. Başkaları da sevebilir, yaklaşabilir de, kendi içinizde bunun esprisini yapıp geçin.

Dostum bence arkadaş kalmaya devam etsem mi etmesem mi, gidersem unutlanırmı bu tip düşüncelerle ekmiş olabilir. Konuşmaya devam ediceksen hiç bir şey umut belirtisi değildir bence artık.
    Dostum dengesiz insanlarla uğraşmaya hiç gelmiyor. Sana konumu okumanı tavsiye ediyorum.

15.01.2019 22:45 - chaster: Şuan ne hissediyorsan hisset benim için her zaman yerin ayrı. Senden vazgeçmemi istiyorsan sana gerçekten bir daha hiçbir şekilde rahatsızlık vermem.
    15.01.2019 22:46 - chaster: Zorla güzellik de olmuyor tabi
    15.01.2019 22:46 - chaster: İlişki bir bataklık üzerine kurulu olursa gül bahçesi göremeyiz zaten.
    15.01.2019 22:47 - chaster: Bunları tek ben yapmadığım için bütün suçu bana yığma.
    15.01.2019 22:47 - chaster: Tüm suçu da kabul etmiyorum.
    15.01.2019 22:48 - ‪+90 507 *‬: Ben seni her şey için suçlamadım zaten
    15.01.2019 22:49 - ‪+90 507 *‬: Biri devamlı şu sevgililikmiş hoşlantıymış konusunu açman
    15.01.2019 22:49 - ‪+90 507 *‬: Öbürü de o yılbaşı gecesi yaptığındı
    15.01.2019 22:56 - chaster: Konunun habire sevgililik olayına geldiğini söylüyorsun benim zaten sana olan ilgim ve sevgim bunun üzerine de, diyceksin ki bi gün benimle sevgili olmak için yapıyprsun ama hayır öyle değil. Bunun üzerine kurulu davranışım
    15.01.2019 22:57 - chaster: Bu sevgi çerçevesinde gerektiği her zaman en yakın dost olurum
    15.01.2019 22:58 - chaster: En yakın dost olup gerektiğinde sevgili olamam, üzügünüm
    Buradan sonra arkadaşlığı kaybetmemek için çabaladı, ama ben bitirdim ne var ne yok tüm ilişkimi. 1 hafta sonra kendime geldim, ve şimdi önüme geçen her kızla konuşuyorum. Sevip sevmemem önemli değil. (Sanaldan da olsa). Biraz daha kendime değer katıp bunu sokaklarda da yapmayı planlıyorum. Bundan zevk almaya başladım artık, instagram telefon aldıkça, ve dünki tinder konuşmamda, 20 dklık muhabbetten sonra instagramımı ben sormadan biri istedi, verdim direk takip attı. Bence sal, topla ve yoluna bak.
    Konuma da hiç değilse bir göz atmanı tavsiye ederim.

3. HELAL BRO cikinkral HELAL BRO dedi
    Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Am yala gecer
    Dediği doğru, 1 haftalık düşüş süresinden sosyal medyada önüme geçen her kızla konuşup ikna ettiğimi fark ettikçe, kendime geldim. Am yalamadım ama yapabilsem onu da yapardım, ama daha o seviyede kız düşüremiyorum
    Dediği tabiki doğru olacak, ne de olsa herşeyibilenadam

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İse yaramazsa baska kizinkini yala. En kotu 3.de cozulur.cozulmezse gel buradayim
    ahahhahahah iyi güldüm.

rendroy musun ula sen yapılmış forumda işte.neden tekrar tekrar aynı şeyler

Uydu erkek nedir? Onu geçtim tek geçilen nedir allah aşkına? Benim de bir süredir kafamda tek kız var. Ama olay kız değil. Olay hayatımın bir süredir sikişmiş olması.@arshle yüzü burda.Kızla ilgili konu açarsam erkekliğini sikeyim de dedim.Sağolsun

Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler,elinden büyük iş gelmeyenlerdir.Tek geçilen denen şey bu kadar boş.

He ayrıca kıskanacağın kadın neden yanında tutuyorsun? Ona buna kuyruk sallıyorsa,sen başka kızları tavlayamıyor musun da yol vermiyorsun derler. Eğer çekici bir kadınsa ve erkeklere kuyruk sallamadığı halde kıskanıyorsa erkek eziktir,korkaktır. O ayrı konu.
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denerim
    Eyvallah

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyv açıklaman yararlı olur umarım teşekkür edrim

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen kıza güvenmiyorsun dön bak gecmisine guvendigin kızları bu kadar kıskandın mı ?

tek gecilen vs olması normaldir insan hayatta herkese karsi ayni mesafede olamaz
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyv yorumun için

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek gecilen vs olması normaldir insan hayatta herkese karsi ayni mesafede olamaz
    Adam kazandı.Haklı

Ne kadar duygusuz taklidi yapsak da duygusal varlıklarız.Belki de aradan seks görevini kaldırıp duygusal olarak bizi tamamlayan kadını arzuluyoruz.Bol bol popei lazım

Sigarayı bayadır bırakmış bulunmaktayım sayın valera777.Seni rahatsız etmeden muhabbet edelim bir ara
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam kazandı.Haklı

Ne kadar duygusuz taklidi yapsak da duygusal varlıklarız.Belki de aradan seks görevini kaldırıp duygusal olarak bizi tamamlayan kadını arzuluyoruz.Bol bol popei lazım

Sigarayı bayadır bırakmış bulunmaktayım sayın valera777.Seni rahatsız etmeden muhabbet edelim bir ara
    sigarayı bırakmana sevindim geçenki organizyon zevkliydi benzerine eşlik ederim
    avlanmayı seven adam ..

12. HELAL BRO cikinkral, candela HELAL BRO dedi