User Tag List
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
06/02/2019, 22:19 #11
La olum emek hırsızı mı dedim sana. Buraya saygı göstermiyorsan gelip ne yazıyorsun diyorum.simdi siteden git dedi olarak algılama da
Cemiyet seninki gibi bir oluşum değil burda olsa olsa WhatsApp grubu kurulur,setlere çıkılır.ayni zamanda reklam alanı da değil.her konu da tanıtım yapman değerini düşürüyor diyorum.bana ne ne yaparsan yap.forum düzenine zarar getirecek harekette gereken yapılır o ayrı.
Tanıtımın dozunu ayarlamaktan bahsediyorum.saygi,bana saygı göstermek ister misiniz diyerek kazanılamaz.yaz konulara fikirlerini tartalim.duyan duyar
Sen gidip pizzacida pide salonumuz açıldı,pidemizden denemek ister misiniz diye sorup durursan hop birader pideci açıldı dedin tamam bırak da iki dk yemeğimizi yiyelim derler.Konu candela tarafından (06/02/2019 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
06/02/2019, 22:19 #12
@verdict nasılım
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
verdict HELAL BRO dedi
-
06/02/2019, 22:26 #13
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Pide salonuna gelip müşterin olarak pideni yerken, arada gelin bizim pizzadan da yiyin; birbirimizin çorbasında tuzumuz olsun demeyi bir insan ancak bu kadar dar görüşlü yorumlayabilirdi. Bide üstüne sanki marifetmiş gibi arkadaşına mention atıp nasılım diyosunuz, bkz: burda gereksiz bir ukalalık var. Sen modaratörsün, ben kimim de beni muhattap alıyorsun ki ? Daha da pişmen gerek dostum, pidelerin malesef az pişmiş. Gel ilk dersini ben sana ücretsiz vericem. Sevgili Joker'e veya Pua Cemiyeti ailesine bir saygısızlığım olduysa da gereğini yapabilir.
Gentleman House Genel Başkanı
İstanbul 2019
-
06/02/2019, 22:53 #14
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Ben de bi anektodda bulunayım,
Ama yok ben yeni başladım veya biraz bu konuda eksiğim, aynı zamanda sizler gibi profesyonellerin arasında yer almak istiyorum derseniz de sizlere "sahada uygulamalı" dersler veren bir topluluk, şampiyonlar ligi. Yani Gentleman House siz ne iseniz o. Kulübe giriş şartlarımız da hep aynı: ne bir ücret var, ne de bir masraf, tek yapmanız gereken rüştünüzü ispat etmek.
1) kanunlara göre ergin sayılacak yaşa gelmiş olmak;
2) mec. herhangi bir konuda yeterli seviyeye geldiğini göstermek.
Yani diyorsunuz ki ücretsiz, bu kısımı aslında hem eğitim veren hem eğitim alan insan için kullanıyorsunuz.
Ama detay yazmıyorsunuz bu da benden olsun.
Öte yandan saatlik eğitimleri tercih edip, bir saat için 50 ₺ gibi bir ücret ödeyebilirsin.
Manüpüle var burda.
Eğitim almadan da gruba katılamıyorsunuz. Yani özel ders almassanız bile çaylaksanız ücret ödemeden gruba dahil olamıyorsunuz.
-
06/02/2019, 22:58 #15
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
erkek olmak zor değil mi ? kArı olsa peşinde koşcaz. karı olmayınca birbirimizi yiyoruz
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Chaster11 HELAL BRO dedi
-
06/02/2019, 23:05 #16
-
06/02/2019, 23:24 #17
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
06/02/2019, 23:28 #18
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Merhaba **İSİM**. Mailini aldık. Çok samimi ve içten bir dil kullanmışsın. Bu bile bizlere senin hakkında olumlu düşündürttü ve umarım aramıza katılabilcek kadar da yeteneklisindir de yeni bir üyemiz daha olur. Konumuza gelecek olursak, yazdığın problemlerin hepsinin çözümü evelallah bizde. Kiloymuş, giyimmiş, kuşammış vs. Şahsım adına ben haftayı 4 gün spor yapmadan geçiren bir insan değilimdir. Sabahları da yüzen bir insanım ayriyeten. O yüzden spor geçmişinin olması bizler için iyi. Bu alışkanlıklarını sana geri kazandırmamız gerek. Ancak tam olarak bir koçluk programına ihtiyacın olduğu için bu işi "yaşam biçimi" ve "hayat felsefesi" olarak ele alırsak senin için maliyetli olabilir. Yine de karar senin. Öte yandan saatlik eğitimleri tercih edip, bir saat için 50 ₺ gibi bir ücret ödeyebilirsin. Bu 1 saat senin istediğin program olabilir: ister 1 saatlik teori dersi, ister 1 saatlik day game dersi, ister 1 saatlik night game dersi gibi. Kararını bizlere bildirdikten sonra günü ve saati konuşmak için ekip arkadaşlarım seni arayacaklardır. Randevu için uygun günü ve saati kesinleştirebildiğiniz taktirde, benimle görüştürülüp derslere başlayabilirsin. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
İstanbul 2019Konu Chaster11 tarafından (06/02/2019 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Çekinmeden hemen paylaştığım için ismim açık kalmış onu kaldırdım
-
06/02/2019, 23:35 #19
Chaster tamam kardeşim uzatma sen de.zaman harcamaya gerek yok.
Forumu kirletme bu noktadan sonra.yeterince tanittin.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
06/02/2019, 23:35 #20
- Nereden
- İstanbul
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Her bir kelimesini bizzat onaylıyorum, evet benim mailimdir. Arkasında durmamamı gerektircek tek bir cümlem de yoktur. İlk açtığım konuda da belirttiğim gibi cüzi bir rakama eğitim veriyorum, veriyoruz. Şimdi sizler bana manipülasyon bunun neresinde onu gösterin lütfen. Öbür türlü bedavacı bir zihniyete sahip olduğunuzu düşünüp, el emeğini teşekkürle ödemeyi adet edinmiş akıllılar olarak nitelendiricem.
İstanbul 2019