Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye gentlemanhouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uygulamalı Özel Ders ve Gentleman House

Herkese hayırlı akşamlar. Uzun bir süredir takip edip, siz değerli cemiyet üyelerinin yorumlarını okuyordum. Bu işe seneler önce yurtdışında başlamış bir kardeşiniz olarak İstanbul'da yeni bir topluluk kurduk. Grubumuzun adı ismimden de anlaşıldığı üzere Gentleman House. Yolu daha evvel bizlerle kesişmemiş, Pick Up Sanatından bir haber, yoldan geçeni içeri almaktan ziyade; referans usulü ve tanıdık vasıtasıyla ailemizi büyütme kararı aldık. Hiç bilmeyip, bu işin teorisini; pratiğini, gündüz oyununu, gece oyununu cüzi rakamlarla İstanbul'un her yerinde uygulamalı olarak göstermeye başladık. Yazılı ve sözlü sınavlar koyduk. Role-play ile canlandırmalar yapıp, yalnızca başarılı olanları aramıza alıp kulübümüzü kaliteli bir hale getirdik. Bundan yaklaşık 5 sene önce saygı değer Joker'e uygulamalı göstermek, dersler verip, Türkiye'nin her yerinde atölyeler düzenlemeyi teklif ettiğimde, mevcut işleri ve puacemiyeti.com'un yoğunluğu sebebiyle malesef teklifimi kabul edememişti. Ancak kendisi bana forumda bir portföy oluşturup bu işi yapabileceğimi söylediğinde pek sıcak bakmamıştım lakin yıllar sonra ilk önce kendi etki çevremde, şimdi ise siz değerli cemiyet üyelerinin arasında böyle bir oluşuma kucak açmış bulunmaktayım. Önümüz ilkbahar, yaz. İstanbul'un sokakları, kulüpleri, üniversite kantinleri ve birbirinden güzel arkadaş ortamları hayırlısıyla bizleri bekliyor. Öğrenmenin sonu yoktur. Hiç bir zaman ben oldum dememeli.. Benim de hala sizlerden öğreneceğim çok şey varken kendi adıma derin bir heyecan içerisindeyim. Sizin de kendinizde eksik gördüğünüz bir yerler varsa, bizlere size yardım edebilme fırsatı verirseniz çok seviniriz.

Gentleman House Genel Başkanı
    İstanbul 2019

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konumuz ben yazarken gelmiş lakin detaylandırırsanız sevinirim

Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chaster11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konumuz ben yazarken gelmiş lakin detaylandırırsanız sevinirim
    Öteki tarafta da cevapladım, buraya da kopyalıyım.

Teşekkürler. Kısaca bahsetmek gerekirse Gentleman House bir topluluk. Evet aynı zamanda bir Whatsapp grubuda mevcut. Ancak sadece Gentleman House çatısı altına girebilenler için kurulmuş bir topluluk. Gruba girebilmenin tek şartı ise bu işten anladığınızı göstermek. Eğer zaten tecrübeliyseniz ne alâ. Çünkü bir yerden sonra saha içi eğitimlerimiz arttığında bilirkişilere ihtiyacımız olucak. Ama yok ben yeni başladım veya biraz bu konuda eksiğim, aynı zamanda sizler gibi profesyonellerin arasında yer almak istiyorum derseniz de sizlere "sahada uygulamalı" dersler veren bir topluluk, şampiyonlar ligi. Yani Gentleman House siz ne iseniz o. Kulübe giriş şartlarımız da hep aynı: ne bir ücret var, ne de bir masraf, tek yapmanız gereken rüştünüzü ispat etmek. Tabi bu ispat öyle kolay da olmuyor malesef. Hem sosyal ortamda, hem gece oyununda, hem day gamede birbirinden farklı closelar yapmanız gerekiyor. Zaten eğer bizden biriyseniz, kaynaşmakta çok bir problem yaşamıyorsunuz. Çünkü zaten insan kendi gibisini bulur. Hadi girdim bu Gentleman House'a bana ne faydası var ? Öncelikle menfaat yeri değil, bir aile yeri Gentleman House. Yeri geldiğinde hep beraber Uludağ'a gidip tozu dumana katan bir aile Gentleman House. Gentleman House bir Barcelona, Gentleman House bir Real Madrid yani sevgili dostum. En azından biz şuan için bunun gayreti içerisindeyiz. Ve eğer yeterliyim diyorsanız yardımlarınızı, eksiğim var diyorsanız da katılımlarınızı bekliyoruz.

Eksilmeyen saygı ve artan sevgilerimle
    İstanbul 2019

Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi çevremde kendimi ispat etmiş olsam da henüz hiç sokaktan geçenlerden, clublardan bir close yapmışlığım yok. Kendimi bekleme listesine alıyorum müsade varsa ve bu listede umarım sıra gelir.
    Konu Chaster11 tarafından (03/02/2019 Saat 07:32 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chaster11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi çevremde kendimi ispat etmiş olsam da henüz hiç sokaktan geçenlerden, clublardan bir close yapmışlığım yok. Kendimi bekleme listesine alıyorum müsade varsa ve bu listede umarım sıra gelir.
    Genel olarak dış sahada close yapmışlığınız pek yoksa size faydası olacaktır. [email protected] adresine kendinizi anlatan, eksik bulduğunuz yönlerinizi ve iletişim bilgilerinizi içeren bir mail yazarsanız size dönüş yapılacaktır.

Selametle
    İstanbul 2019

Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gentlemanhouse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak dış sahada close yapmışlığınız pek yoksa size faydası olacaktır. [email protected] adresine kendinizi anlatan, eksik bulduğunuz yönlerinizi ve iletişim bilgilerinizi içeren bir mail yazarsanız size dönüş yapılacaktır.

Selametle
    İstanbul 2019
    Dönüşü yaptım, iyi akşamlar.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam oluşumun açıklamasını yapmışsın.Her konuda bunun reklamını yapmana gerek yok.Fikirlerini yazarsın ışık gören incelemeye alır.

Düşüncelerin veya elindeki neyse uçlarda savunmaman gerekir.Bu sadece değersizleştirir.Ne abartmalı ne sessiz kalmalı.

Burası da puacemiyeti. Her sayfası emek
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

8. HELAL BRO exclusive789, Chaster11 HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam oluşumun açıklamasını yapmışsın.Her konuda bunun reklamını yapmana gerek yok.Fikirlerini yazarsın ışık gören incelemeye alır.

Düşüncelerin veya elindeki neyse uçlarda savunmaman gerekir.Bu sadece değersizleştirir.Ne abartmalı ne sessiz kalmalı.

sakinsin bu aralar

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğlenceydi tabi size de bakalım candela bugün kime sarmış

İnsanlara degmiyor be kardeşim.anlayan anlar anlamayan sikime kadar
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Farkındaysanız makale yazıp da kendime ayrı bir cemiyet kurmaya uğraşmıyorum ? Ama malesef puacemiyeti sahada uygulamalı set açma, day game yapıp number close yapma, date de uzaktan ses kayıt mikrofonlarıyla öğrencilerini birebir takip ediyor mu ? Bana emek hırsızıymışım gibi konuşmuşsun, konseptim başbaska olduğu için bu kadar rahatım. Rica edicem her bir kelimesine saygı duyduğum fikirlerini bu ricamdan sonra kendine sakla.

İstanbul 2019