Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: eeyy cemiyet

Üye meydanokuyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eeyy cemiyet

selam dostlar. Ben meydanokuyan. 20 yaşında, İstanbul Üni. Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi yağız bir delaanlıyım. 3 gün gün önce aranıza katıldım. Esasında kendi gelişim serüvenim trp ve pua külliyatından bağımsız bir şekilde iyi bir yönde ilerliyordu. Lisede beta oyunu ile bir ilişki edinmiştim. Her türlü fiziksel aktiviteyi de yaşıyordum ama sürekli ayrılık, ara verme talebiyle karşılaşıyordum. Sebebi ise acayip beta davranışlı
    biri olmamdı. Daha sonra klasiktir, bir daha da yüz vermiycem olum ben onu kafaya takacağıma o beni kafaya taksın mentalitesine kendi kendime bu sürecin bir sonucu olarak geçtim. Ve ilişki inanılmaz derecede rayına oturdu. Aynı zamanda başka kızlarla da bir şeyler yaşamaya açığım ve bu da kız arkadaşımı rahatsız etmiyor. 2017 ocak ayında tcma nın blogunu görmüştüm. Anlatıyordu bir şeyler. Çok büyük hevesle okudum. Derken saha görevine geldi. Dışarı çık ve bir çok kızla muhabbet et diyordu. Tabiki beta kökenli benim bu kadar cesaretim yoktu. Dışarı çıkıp tıs tıs evime döndüm birkaç gün. Hevesim kırılmıştı. Sonrasında kendimi geliştirmem gerektiğini düşündüm ve spora başladım. Köseydim, 6 ay minoxil kullandım. Şu an vücudum daha iyi ve en azından kimlik sorulmayacak kadar sakalım da var. Özet olarak hevesimin kırılması sonrası iyi bir ilerleme kaydettim. Conntcted2me pro hesap açınca günde 6 7 kızın yazdığı oluyordu. Ama ancak biri istanbulda oluyordu onu da beğenmiyordum veya o benden soğuyordu. Uygulamayı sildim. Ama kızlar yazdığı için özgüvenimde iyi bir artış oldu. Her neyse yine de dışarıda kızlarla konuşamadığım için bunu ister istemez kafama taktım, uygulamadan kızlar düşse bile gündüz oyunu oynayamamak beni eksik hissettiriyor. İlk defa bu yaz Kuşadası festivalinde birkaç kızla konuştum sıfırdan. Üç kişilik kız grubundan en şişko olan kız geln takılalım teklifimi reddetti ama reddedilmek harbiden çok hafifti. Daha sonra kumsalda oturan iki kızın yanına bromla gittim iyi bir sohbet açtım 2 3 saat muhabbet ettim eğlenen ve ukala bir şekilde fakat tabiki devamı gelmedi. numara da almadım, ama daha sonra kız bir şekilde instamı bulmuş yazdı biraz muhabbet ettim sonra Aydında yaşadığı için konuşmadım. Orada bir başka bir kızla da yürüyüp yedim. Festival haricinde hiç bi kıza gidip de böyle konuşmadım şimdiye kadar. Daha sonra ekşide ve facebookta trp akımını keşfedince bir aydınlanma yaşadım(geçen ay buldum.) Bu siteyi bulduğumda trp de az çok bilen biri olarak pualık müessesesine karşı biraz ön yargılıydım, çünkü erkeğin kendini geliştirip tepe noktalara taşıdığında hipergami yüzünden başka bir şeye gerek olmayacağını düşünüyordum. erkekadam.org da bazı oyunla ilgili ipuçları vardı, setlerin 7 dakikadan uzun sürmemesi gibi. bu tarz kuralların pualar tarafından geliştirildiğini görünce fikrim biraz değişti. derken burayı bulup ücretsiz makaleleri ve ücretli olanların başını okuduktan sonra işe yarayabileceğini düşündüm. üye olmadan önce buradan öğrendiğim full şarj yöntemini bir iki gün uyguladım, esnaflarla iyi muhabbet döndürdüm, ve bunun beni geliştirdiğini görünce sırf bu yüzden bile bu cemiyetin üyesi olabileceğimi düşündüm, ve oldum. Sonuç olarak, genelde bu tarz platformlara gelen insanlar hayatlarındaki sorunları çözmek için geliyorlar, benim sorunum belki onlarla karşılaştırıldığında o kadar büyük değil hatta senin sorunun yok bile diyebilirler, ama ne yaparsın kendini eksik hissetmek her durumda gerçekleşebiliyor. ben de bu hissi yaşıyorum ve inanıyorum ki iyi bir pua olabilirim. gereken özelliklere sahibim. boy 175 kilom tipim sesim, yerinde. yaratıcı muhabbet açma yeteneğim var. hatta birbirinden bağımsız bir kaç kişi youtube kanalı açıp konuşsana bile dedi. sonuç olarak, cemiyetten bir şeyler kaparak iyi bir oyun yaratıp bunu içselleştirmeye geldim.

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri hukuk okur birisi diş hekimliği yemin ederim mesleğimden soğuttunuz yaí*½í¸‚ hoşgeldin dostum. Umarım istediğin yere gelirsin.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin meydan okuyucu

ünide kızlarla aran nasıl ?
    avlanmayı seven adam ..

Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağol dostum umarım.

Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ünide kızlarla aram iyi değil bana göre. bir arkadaş grubum var 3 4 kız 3 erkekten oluşan, bir de iyi bir erkek dostum var grupran ayrı. genelde dostumla takılıyorum o da benim gibi gelişmeyi arzulayan biri. arkadaş grubumdan bir kızı, kız arkadaşımla gezerken avmde onun kız arkadaşı ile birlikte görmüştüm 1 2 dakika muhabbet ettim, sonraki görüşmemizde arkadaşının beni beğendiğini söyledi, beni kız arkadaşımla görmesine rağmen. iletişim açılınca oluyor iyi konuşuyorum fakat açma konusunda pek iyi değilim. derslere de devam zorunluluğu olmadığı için pek gitmiyorum. yani ünideki ortam bakımından biraz sıkıntılarım var. düzeleceğini umuyorum.

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin dostum, ben de İstanbuldayım. Bir durum olursa özelden yazarsın, yardımcı olmaya çalışırım bu konularda.

Sizin tek sınıf mı var hukuk fakültesinde 2. Sınıflarda? 4 tane arkadaşım sınıf arkadaşın olabilir öykeyse, 3 lerde ve 1 lerde 2şer arkadaşım var. İsim paylaşamıyorum ama sizin ortamınıza biraz hakimim

Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşbulduk dostum, teşekkür ederim. 3 sınıf var tek çift iö. toplam 1000 kişi var. paylaşma zaten ben de ifşa etmek istemiyorum kendimi . onlar da cemiyetten mi?

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır cemiyetten değiller.
    Senin döneminde 1 kız arkadaşım var. Yakın arkadaşımdır.
    Diğer üçü erkek, biri yakın arkadaşım, diğer ikisi liseden tanıştığım artık görüşmediğim insanlar.

Üye gentlemanhouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meydanokuyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam dostlar. Ben meydanokuyan. 20 yaşında, İstanbul Üni. Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi yağız bir delaanlıyım. 3 gün gün önce aranıza katıldım. Esasında kendi gelişim serüvenim trp ve pua külliyatından bağımsız bir şekilde iyi bir yönde ilerliyordu. Lisede beta oyunu ile bir ilişki edinmiştim. Her türlü fiziksel aktiviteyi de yaşıyordum ama sürekli ayrılık, ara verme talebiyle karşılaşıyordum. Sebebi ise acayip beta davranışlı
    biri olmamdı. Daha sonra klasiktir, bir daha da yüz vermiycem olum ben onu kafaya takacağıma o beni kafaya taksın mentalitesine kendi kendime bu sürecin bir sonucu olarak geçtim. Ve ilişki inanılmaz derecede rayına oturdu. Aynı zamanda başka kızlarla da bir şeyler yaşamaya açığım ve bu da kız arkadaşımı rahatsız etmiyor. 2017 ocak ayında tcma nın blogunu görmüştüm. Anlatıyordu bir şeyler. Çok büyük hevesle okudum. Derken saha görevine geldi. Dışarı çık ve bir çok kızla muhabbet et diyordu. Tabiki beta kökenli benim bu kadar cesaretim yoktu. Dışarı çıkıp tıs tıs evime döndüm birkaç gün. Hevesim kırılmıştı. Sonrasında kendimi geliştirmem gerektiğini düşündüm ve spora başladım. Köseydim, 6 ay minoxil kullandım. Şu an vücudum daha iyi ve en azından kimlik sorulmayacak kadar sakalım da var. Özet olarak hevesimin kırılması sonrası iyi bir ilerleme kaydettim. Conntcted2me pro hesap açınca günde 6 7 kızın yazdığı oluyordu. Ama ancak biri istanbulda oluyordu onu da beğenmiyordum veya o benden soğuyordu. Uygulamayı sildim. Ama kızlar yazdığı için özgüvenimde iyi bir artış oldu. Her neyse yine de dışarıda kızlarla konuşamadığım için bunu ister istemez kafama taktım, uygulamadan kızlar düşse bile gündüz oyunu oynayamamak beni eksik hissettiriyor. İlk defa bu yaz Kuşadası festivalinde birkaç kızla konuştum sıfırdan. Üç kişilik kız grubundan en şişko olan kız geln takılalım teklifimi reddetti ama reddedilmek harbiden çok hafifti. Daha sonra kumsalda oturan iki kızın yanına bromla gittim iyi bir sohbet açtım 2 3 saat muhabbet ettim eğlenen ve ukala bir şekilde fakat tabiki devamı gelmedi. numara da almadım, ama daha sonra kız bir şekilde instamı bulmuş yazdı biraz muhabbet ettim sonra Aydında yaşadığı için konuşmadım. Orada bir başka bir kızla da yürüyüp yedim. Festival haricinde hiç bi kıza gidip de böyle konuşmadım şimdiye kadar. Daha sonra ekşide ve facebookta trp akımını keşfedince bir aydınlanma yaşadım(geçen ay buldum.) Bu siteyi bulduğumda trp de az çok bilen biri olarak pualık müessesesine karşı biraz ön yargılıydım, çünkü erkeğin kendini geliştirip tepe noktalara taşıdığında hipergami yüzünden başka bir şeye gerek olmayacağını düşünüyordum. erkekadam.org da bazı oyunla ilgili ipuçları vardı, setlerin 7 dakikadan uzun sürmemesi gibi. bu tarz kuralların pualar tarafından geliştirildiğini görünce fikrim biraz değişti. derken burayı bulup ücretsiz makaleleri ve ücretli olanların başını okuduktan sonra işe yarayabileceğini düşündüm. üye olmadan önce buradan öğrendiğim full şarj yöntemini bir iki gün uyguladım, esnaflarla iyi muhabbet döndürdüm, ve bunun beni geliştirdiğini görünce sırf bu yüzden bile bu cemiyetin üyesi olabileceğimi düşündüm, ve oldum. Sonuç olarak, genelde bu tarz platformlara gelen insanlar hayatlarındaki sorunları çözmek için geliyorlar, benim sorunum belki onlarla karşılaştırıldığında o kadar büyük değil hatta senin sorunun yok bile diyebilirler, ama ne yaparsın kendini eksik hissetmek her durumda gerçekleşebiliyor. ben de bu hissi yaşıyorum ve inanıyorum ki iyi bir pua olabilirim. gereken özelliklere sahibim. boy 175 kilom tipim sesim, yerinde. yaratıcı muhabbet açma yeteneğim var. hatta birbirinden bağımsız bir kaç kişi youtube kanalı açıp konuşsana bile dedi. sonuç olarak, cemiyetten bir şeyler kaparak iyi bir oyun yaratıp bunu içselleştirmeye geldim.
    meydanokuyan merhaba. Ben Gentleman House Genel Başkanı.
    Konu candela tarafından (06/02/2019 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Tekrar

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok basit bir şey söyleyeceğim sana.

Üniversitedesin ve kızların çok çok büyük bölümü akşam olsa da birileri ile sevişsek diye düşünüyor. Çok büyük kısmı dersi ekip sevişmek istiyor. Zaten bunu yapıyorlar da. O zaman iki soru var

1) Neden benimle değilde diğerleriyle (çok ufak bir azınlık) yapıyorlar ?

2) Benimle yapmaları için ne yapabilirim ?

Şimdi burada sabaha kadar anlatmanın bir anlamı yok zaten her ortamın sosyal yapısı farklıdır. Yaklaşırız ama tam şudur diyemeyiz.Bu nedenle okulunda ki en hızlı elemanı bul. Ne yapıyosa aynısını yap

Sonra müzmin bekarlarla fazla takılma. Seni de aşağı çekerler.

En çok sevişen kulübu bulup üye ol. Bazı okullarda bu dağcılık bazı okularda felsefe bazı okullarda dans, bazı okullarda erasmus kulübüdür. Bir araştır bulursun. Sonra hocaları tavla. 50 kişinin içinde hoca geçerken sana selam veriyorsa bu iş tamamdır.

Sonra iki üç kızla sevgili ol. sırf sevgili olmak için. 3-4 hafta sonra terk et. Bunu bir süre yapınca kızlar rekabet duygularından ötürü sana daha çok gelirler. (bkz.ben terk edilmicem)

Sonra soru sorulan adam sen ol. Buda alanında iyi olmayı gerektiriyor. Diyelim bir hukuk konusu var. Kim bilir ya bu soruyu. Meydanokuyan gelsin sorarız o kesin bilir. Bu adam ol. Bunun içinde zamanını çar çur etme sıkı çalış.

Ayaküstü sohbette kendini geliştir. Bu pratikle oluyor tabi başka yolu yok. Esnaf çok önemli. Esnafla kanka olacaksın. Zor değil iki üç küfürlü fıkra biliyorsan esnafın en iyi dostusun sensin.

Tüm bu anlattıklarım da ulaşılacak bir hedef gibi görme çünkü değil. Hayatına kattığın renkler olarak gör. Böylece çok ciddiye almazsın. Çok ciddiye almayınca da daha iyi yaparsın.

Evet. Hoşgeldin