User Tag List
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 19 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
23/01/2019, 22:19 #11
Paranoyaklık mı? Sanmıyorum olayları tarih sırası ile vereceğim ve bu olaylar benden başkası ile yaşamadığı için direkt aklına ben gelirim. Ama chaster11'in dediği gibi ihtimal oldukça az o zaman size akşama doğru anlatırım. Benden daha uzun süredir buradasınız benim fark etmediğim şeyi belki siz görürsünüz.
-
24/01/2019, 04:41 #12
Reddederken bana bir başkasını sevdiğini söylemişti ne zamandır diye sordum 3 ay dedi. Çıkma teklifinden 5 ay önce de beni rehberinden sildiğini tespit ettim.
Reddedildikten sonraki 2 yıl boyunca 2-3 ay aralarla attığı snaplere yanıt verip konuşuyordum.
Bir gün snapchat üzerinden bana kendi ve yeğeninin olduğu bir öz çekim gönderdi. Fotoğraf üzerinde "haticex2" yazıyordu. Bende "?" diye yanıtladım yanlışlıkla gönderdim dedi. (Bu olaylardan sonra bilerek atmış olamaz dedim kendi içimden ama sizin fark edeceğiniz farklı bir durum olabilir.)
Mart gibi iletişimi kesip her yerden sildim dayanamayıp 3 ay sonra Haziran 2018'de bayramını kutlayan bir mesaj atınca beni rehbere geri ekledi.
Temmuz ağustos gibi sanki bu olay yaşanmamış gibi snapchat üzerinden normal konuşuyorduk.
İkimiz aynı mahallede İstanbulda'yız. Ama şu zamana kadar 2-3 kere karşılaştım başka da hiç görmedim.
İlki çıkma teklifinin ertesi günü uzaktan ablasıyla beraber gördüm ikincisinde de pazarda elinde telefonla uğraşıyordu ya fark etmedi ya da bilerek öyle yaptı ve her iki karşılaşmada da selam vermedi.
Ağustos ayında amcamla kız kendi köyündeyken memleketinin merkezine servis için gittik snapchatde snap haritası denilen bir özellik arkadaşlarınızdan izin veren kişilerin konumlarını gösteriyor. Gece 12'de varıp gündüz şehirden ayrılmıştım snap haritasından bakınca kızın köyünden il merkezine (93km) gittiğini gördüm ve konumu bana çok yakındı ben sorunca başka soru sorup geçiştirdi.
Ekim ya da kasım gibi konuşurken istemeden damarına bastım biraz kızdı ve böyle konuşacaksan bir daha yazma dedi.
Tartışacaksak başka konularda tartışalım o zaman boyunun ölçüsünü alırsın dedim.
Öyle deyince de sen bana boyunun ölçüsünü alırsın diyebilecek biri değilsin. Olamazsın dedi
2-3 hafta sonra özür diledim ve yanıt olarak "Teşekkür ederim" dedi. O günden beri yazmadım ve yazmayı da düşünmüyorum.
Kelimenin tam anlamıyla sıçmak sadece onda oldu ve ondan başka kızlar için bu denli emek vermedim.
-
24/01/2019, 07:18 #13
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Her şeyden önce öfke kontrolü çok önemli dostum, sakin kalmalıydın. Damarına bastıysan yavaş yavaş çekileceksin, bunu istemeden yaptığını dile getirmen de yeterli. Özür dilemene gerek yok hatta özür dilememeliydin bence.
Ha damarına bastın bir de üstüne, tartışacaksak başka konularda tartışalım, boyunun ölçüsünü alırsın diyip yangına körükle gidince sıçmaya başlamışssın. Hatta sıçmışssın. Artık özürlük durum çıkmış olabilir ama bence yine dilemeyip davranışlarınla göstermeliydin.
Özürünü teşekkür ederek yanıtlamış, yani nezaket söylenecek bir söz. Eğer sana büraz sıcak baksaydı, önemli değil geçti gitti diye bilirdi sohbet devam etsin diye. (Ya da bunun gibi bir şeyler)
Sana tavsiyem bu kızı sil artık. Kimse unutulmaz değil, benim arkadaşımla olan ilişkim konumu okuyabilirsin,
https://puacemiyeti.com/forum/showth...N-GELİŞENLER
Otdan boktan acaba beni seviyor mu diye yorumlar çıkartmamak lazım. Ağzından seni seviyorum benzeri kelimeler duymadan.
Benim yorumlarım bunlar yanlış anlayıp yanlış yorumlamış olabilirim, majorlar daha sağlam cevaplar yazacaktır.
Edit: Sevgi sözlerini de o sana kendi ağzıyla yüzüne bakarak söylüycek, yok efendim başkasına böyle anlatmış bilmemne geçerli sayılmıyor benim tecrübelerime göre.
Konuya farklı bir yerden girdim cevap tatmin etmeyebilir dostum, ama burdan ekmek çıkmaz gibi.Konu Chaster11 tarafından (24/01/2019 Saat 07:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
-
24/01/2019, 07:43 #14
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
bu kızı unut .. hiç olma ihtimali olmamış bundan sonrada asla olmaz
ayrıca senin sıfırdan öğrenmeye başlaman lazım üzülerek söylüyorum bu bakış açısıyla başka kızlarla beraber olma şansinda çok düşükavlanmayı seven adam ..
-
24/01/2019, 07:57 #15
Öğrenmem gerektiğini farkındayım zira çevremden hiç kimse bana bunları öğretmedi bir de "bu bakış açısıyla" kastettiğin şey nedir? Yani hatam nerede?
-
24/01/2019, 08:08 #16
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bana da kimse öğretmedi, 2 başarısızlıkla ayılmaya başladım olaya doğruları görmeye başladım. Sonra radikal doğru kararlar aldım. İnternetten araştırmalar yaptım sonra burda buldum kendimi.
Aslında bende temel vardı, hissetmeye başlayınca tüm savunma kendimi koruma mekanizmam çöpe gidiyor. Benim burda aşmaya çalıştığım konuların başını bu çekiyor. Yoksa sevmeden hissetmeden konuştuğum flört ettiğim kızlar vardı tabiki.
Zamanla burada olaylarını anlatarak destek bulup farklı bakış açılarına sahip olabilirsin. Makaleler sana çok şey katar sindirmeni dene, kendi yapına göre harmanla. Makaledeki kişi olmak için kendini kasma.
Sevsen bile oyun yapçaksın, taktik yapmayım doğal olsun demiyceksin. Taktik yaparsam ben olmam, ilerde bir şey olur sen değiştin der diye düşünüp, tüm sevgini vermiyceksin. Oyun kurcaksın dostum oyun, ben bunu çok iyi anladım. (Ya da öyle düşünüyorum).
Ama oyunu da kendine göre harmanlayıp kurcaksın ki o sen olcaksın.
-
24/01/2019, 12:05 #17
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 46
- Mentioned
- 31 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
24/01/2019, 22:21 #18
Bir bakalım nasıl bir kitap
-
25/01/2019, 06:51 #19
Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar bu sene üniversite sınavım var yaza kadar cemiyete giremeyebilirim.