Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye aes256 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Önceden yapmış olduğum bir hata

Cemiyet ile tanışmadan ve oyundan haberdar olmadan önce bir kıza çıkma teklifi edip reddedilmiştim. Aptallık edip iki yıl daha (sosyal medyadan) görüştüm. Bu süre zarfında birkaç hata daha yaptım. Kafamdaki soru ise sonrasında aklına gelir miyim yada durumlar değişir mi zira sizden öğrendiğim kadarıyla böylesi bir durum tam anlamıyla sıçmak oluyor. Başka kızlarla görüşürken gerektiği gibi olmaya çalışırken, kaybetme korkusu yada hakkımda ne düşünür korkusu yokken, reddedilirken üzülmez iken bu kıza karşı nedense bildiğin kendimi kasıyorum.

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten sevmişssindir, aşık da olmuş olabilirsin. Kendini şartlandırmış olabilirsin, güzel anılar yaşadıysan onları özlüyor olabilirsin. Olur öyle şeyler.

Ama sevdiğini ya da aşık olduğunu düşünmüyorum. 2 sene geçmiş baya uzun bir süre.

Şu da olabilir, daha önce bu kıza yürüdün, o bunu biliyor ona rağmen arkadaşlığa devam ettin. Acaba şöyle desem ne anlar gibi içinden kelimeler geçiyordur, arada imalar vermişssindir kıza onun heycanıdır.

Go next, kes iletişimi.

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chaster11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten sevmişssindir, aşık da olmuş olabilirsin. Kendini şartlandırmış olabilirsin, güzel anılar yaşadıysan onları özlüyor olabilirsin. Olur öyle şeyler.

Ama sevdiğini ya da aşık olduğunu düşünmüyorum. 2 sene geçmiş baya uzun bir süre.

Şu da olabilir, daha önce bu kıza yürüdün, o bunu biliyor ona rağmen arkadaşlığa devam ettin. Acaba şöyle desem ne anlar gibi içinden kelimeler geçiyordur, arada imalar vermişssindir kıza onun heycanıdır.

Go next, kes iletişimi.
    Kelin ilacı misali
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aes256 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cemiyet ile tanışmadan ve oyundan haberdar olmadan önce bir kıza çıkma teklifi edip reddedilmiştim. Aptallık edip iki yıl daha (sosyal medyadan) görüştüm. Bu süre zarfında birkaç hata daha yaptım. Kafamdaki soru ise sonrasında aklına gelir miyim yada durumlar değişir mi zira sizden öğrendiğim kadarıyla böylesi bir durum tam anlamıyla sıçmak oluyor. Başka kızlarla görüşürken gerektiği gibi olmaya çalışırken, kaybetme korkusu yada hakkımda ne düşünür korkusu yokken, reddedilirken üzülmez iken bu kıza karşı nedense bildiğin kendimi kasıyorum.
    Biraz daha öncesi ? Mesela, kızla aranızdaki muhabbet ne durumdaydı ? Bunları bilmeden bir yorum yapmak zor.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki yapmak istedigin sey nedir ?
    avlanmayı seven adam ..

6. HELAL BRO aes256 HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncesinde kızla iletişimim sıfırdı onunla sınıf arkafaşıydık ve okul bitene kadar neredeyse hiç konuşmadım. Bu kızla en fazla ne olabilir evlenmek bunu da o kızla istemiyorum.

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızı beğeniyorsun dostum, ama öyle sokakta görüp beğendiğin şekilden bir tık daha farklı. Bu beğenme senin alanında devamlı bulunduğu için kendini kasmana neden oluyor. (Şuan çevrende yoksa da boşuna niye kasıyorsun ?) Bana soracak olursan gereksiz bir kasma. "İleride olur mu ?" dersen hayat değişkendir derim. Geçenlerde yazdığım bir notta Her gece ihtimalleri yeniden düzenlediğini yazmıştım. Olaylar değişse bile çok sağlıklı birşey olacağını sanmıyorum. (Sadece sex düşünmüyorsan eğer) İlk önce ne yapmak istediğini netleştir. Takıntı haline felan getirirken hata oranın artar, böyle ufak şeyleri çok takıyorsunuz. Böyle takmaya devam edersen Rest in peace bro.

Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız tek geçilenimdi diyebilirim. Bu 5.yıl ilk 2 yılı aynı ortamdaydık sonrasında 2-3 kez karşılaştım. Olanlar hep sosyal medyadan oldu olayları olduğu gibi buraya yazabilirim. Ancak burası arama motoruna açık olur da görürse diye korkuyorum.

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Velev ki gördü ne olabilir, isim vermeden anlatacaksın zaten. Görme ihtimali de yok denecek kadar az.

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aes256 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kız tek geçilenimdi diyebilirim. Bu 5.yıl ilk 2 yılı aynı ortamdaydık sonrasında 2-3 kez karşılaştım. Olanlar hep sosyal medyadan oldu olayları olduğu gibi buraya yazabilirim. Ancak burası arama motoruna açık olur da görürse diye korkuyorum.
    Paranoyaklık ?