Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye osman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Selam ben en dipte ki

Adım Osman 17 yaşındayım bursada meslek lisesi öğrencisiyim (son sınıfım) kızlarla aram pek kötü arkadaşca konuştuğumda sıkıntı yok ama durum ilişki ve set açmaya geldiğinde yer yarılsinda içine gireyim durumları baş gösteriyor maalesef bu zamana kadar hic sevgilim olmadı kızların benim hakkımda iyi düşündükleri ni sanmıyorum
    artık makaleleri okumaktan film izlemekten sıkıldım boşa kürek cekiyomusum gibi hissediyorum yakın zamanda gitar alicam şarkı söylemeyi severim, film izlemeyi severim, her türlü kişisel gelişim videolarına ve tavsiyelerine açığım şimdilik bu kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum hiçbir artın yok olarak bahsetmişsin. Sanki hiçbir zaman olmayacağına kendini şartlamış gibisin. Bu düşüncelerini yıkarak başla işe, kendinden yeni bir sen yarat.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz teşekkür ederiz katıldığın için. Açıkça söyleyim, bu işler severek hareket edince öğrenilmiyor. Bende böyle oldu, zaten beni buraya atan 3. Severek hareket edişimde yine yıkılmam. Ama sevmeden gayet güzel oluyor.

Yazıldığı gibi, hedef seç ben bu kızı nasıl tavlarım diye düşün, olumsuzlukla karşılaşınca kafaya takma. Deneye deneye çözersin zaten. Ben de daha çömezim siktir et. Git en çirkin en yıkık en beta kıza yaz ama sevgili olalım falan diye değil, arkadaşça yaklaşmadan, sadece tavlamaya çalış. Özgüven gelsin becerebilirsen. Hadi beceremedin, kaybettiğine üzülmezssin.

Ama bu işe tatilde bak şimdilik makaleleri oku

Üye kordon00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkat çekmeye çalıştığının farkındayım nerden biliyorsun sen diye içinden bi soru geçtiğininde farkındayım çünkü bende senin bulunduğun durumdan çıkalı bi kaç yıl oldu makaleleri götünle okuma adam akıllı oku ve uygulamaya geç önce kendini geliştir sonra karı kız mevzusuna geç yok öyle selam ben en dipteki diyipte armut piş ağzıma düş hesabı götünle okuma makaleleri

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elijaah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum hiçbir artın yok olarak bahsetmişsin. Sanki hiçbir zaman olmayacağına kendini şartlamış gibisin. Bu düşüncelerini yıkarak başla işe, kendinden yeni bir sen yarat.
    deniyorum tamamıyla değişmeye adiyorum kendimi

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chaster11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz teşekkür ederiz katıldığın için. Açıkça söyleyim, bu işler severek hareket edince öğrenilmiyor. Bende böyle oldu, zaten beni buraya atan 3. Severek hareket edişimde yine yıkılmam. Ama sevmeden gayet güzel oluyor.

Yazıldığı gibi, hedef seç ben bu kızı nasıl tavlarım diye düşün, olumsuzlukla karşılaşınca kafaya takma. Deneye deneye çözersin zaten. Ben de daha çömezim siktir et. Git en çirkin en yıkık en beta kıza yaz ama sevgili olalım falan diye değil, arkadaşça yaklaşmadan, sadece tavlamaya çalış. Özgüven gelsin becerebilirsen. Hadi beceremedin, kaybettiğine üzülmezssin.

Ama bu işe tatilde bak şimdilik makaleleri oku
    teşekkür ederim doktor bey 😁 güzel bi tavsiye hepsini deniycem

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kordon00 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dikkat çekmeye çalıştığının farkındayım nerden biliyorsun sen diye içinden bi soru geçtiğininde farkındayım çünkü bende senin bulunduğun durumdan çıkalı bi kaç yıl oldu makaleleri götünle okuma adam akıllı oku ve uygulamaya geç önce kendini geliştir sonra karı kız mevzusuna geç yok öyle selam ben en dipteki diyipte armut piş ağzıma düş hesabı götünle okuma makaleleri
    abi haklısın okuduğum makaleler aklımda kalmiyo sen nasıl bu sorunun üstesinden geldin

Üye kordon00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha yaşın küçük kız düşürmeden önce kendine donanım kat uzun uzadıya yazdırma bana donanımın ne olduğunu sen donanım kattıkça kendine üstünede makakeleri ekleyince olur bu iş

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pek üstesinden gelebilmiş gibi durmuyor.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Üye gentlemanhouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adım Osman 17 yaşındayım bursada meslek lisesi öğrencisiyim (son sınıfım) kızlarla aram pek kötü arkadaşca konuştuğumda sıkıntı yok ama durum ilişki ve set açmaya geldiğinde yer yarılsinda içine gireyim durumları baş gösteriyor maalesef bu zamana kadar hic sevgilim olmadı kızların benim hakkımda iyi düşündükleri ni sanmıyorum
    artık makaleleri okumaktan film izlemekten sıkıldım boşa kürek cekiyomusum gibi hissediyorum yakın zamanda gitar alicam şarkı söylemeyi severim, film izlemeyi severim, her türlü kişisel gelişim videolarına ve tavsiyelerine açığım şimdilik bu kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim
    Osman merhaba. Ben Gentleman House Genel Başkanı. Senin gibi daha yolun başında olan dostlarımıza "sahada uygulamalı" özel dersler veriyoruz. Set nasıl açılır, randevu de nasıl davranılır, nasıl sonuca gidilir. Eğer yukarıda yazdığın gibi bir düşüncen ve eksiklerin varsa bu eğitimler senin için faydalı olacaktır. Eğer bu işi sadece okuyup, izlemek ile ilerletemiyorsan; sana yardımcı olabiliriz.

Gentleman House Genel Başkanı
    İstanbul 2019