Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 15 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada kaldım, henüz cevap vermedim. Ben artık bir şey diyemiyorum. O da haklı. Yatay geçiş hakkını kaybetti şimdi 6 sene paralı okuycak. Çıkmıyor biyere. Arkadaşlıkdan da öteye gidemiyoruz. Ama hoşlanmayan insan ne biliyim fazla vakit geçirip beraber uyumak da istemez ya. Nasıl devam etmeliyim?

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum tıpçılara bundan sonra yaklaşmıyorum o net í*½í¸‚
    Kız resmen güvenini sıfırlamış. Düşünceleri çok saçma. Bana kalırsa güveni kazanmaya çalış, az daha çabala, olmadı rest e rest. Avcıya av mı yok ? Arada mesafe oldukça o konuşmalar daha da iğneleyici olur. Gözden uzak olan, gönülden de ırak olur. Bu kız seni yıpratır. 21 yaşının getirmesi gereken olgunluğu görmüyorum ben burada. Yazarken hep kendisiyle çelişmiş.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unutma hiçbirşey senden ve senin mutluluğundan önemli değil. Bunu hayatının hiçbir yerinde başkasına kurban etme !
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Üye Hidochi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim farkındayım bazen erkekler olarak mala bağlıyoruz. Bu genelde aşık oldum dediğin insana karşı oluyor. Bu kadar çabalıyorsun vs. yalnız kızın ne düşündüğünü geç veya bilinçli olarak kullanmadığını düşünelim. Atladığın bir nokta var o da bilinçaltı. İnsan vücudunu bilinçaltı yönetir.

Sen sadece ona bilinçle şekil verebilirsin. Ne dersen de kızın bilinçalltında, doğasında yada her ne dersen de farklı bir durumdasın. Kız seni bilinçli olarak kullanmıyor olsa da sen onun bilinçaltında eldesin. Sen zaten hazırsın ve bekliyorsun.

Kızın tek yapması gereken şey tamam demek. Buna benzer durumlarla bir kaç defa karşılaştım. Bir tanesinde başka kızlarla takılmaya ve ona zaman ayırmamaya başladığımda kendisi geldi. Pislik olsun diye reddettim.

Bir tanesinde sevgili olursak tamamen biter muhabbetlerinin üzerine "ben senin arkadaşın değiliim ve olmaya da hiç niyetim yok. Ya bu ilişki olacak yada hiç olmayacak bir orta yol benim için söz konusu değil." demiştim. Sonuç olarak o da oldu.

Bunların arasında senin durumunu yaşadıklarımda oldu. Başarılı olamadım. Sonuç olarak bence onu kaybetmeyi göze al ve hayatında başkalarının olduğunu, onu sonuna kadar beklemeyeceğini göster. Kendisi gelecektir. Gelmezse de kafanda acabalar olmadan yeni bir hayata başlamış olursun.

He bir de şunu atlamayalım. Silah zoruyla bir şeyler yaptırmadığın sürece aldığı notlardan sen sorumlu değilsin. Yalnız bir şeyler için ısrar etmek yerine red yediğinde tamam o zaman benim de x kişisiyle bir işim vardı dersin olur biter. Tabi bu isim kız olursa daha iyi olur.

Üye Chaster11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul, Samsun
    Tebrik
    Konular
    14
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç, arkadaş kalmadık, aslında durum güncellemesi yapıcaktım ama bilgisayar başında değildim. Son mesajım, Evet, arkadaş kalamayacak kadar çok şey hissediyorum.
    Sonrasında güzel günler için teşekkürler
    Kendine iyi bak faslı