User Tag List
Toplam 15 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
15/01/2019, 09:51 #1
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
YAKIN ARKADAŞIM VE SONRADAN GELİŞENLER
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu benim ilk yazım olacak kusurlar varsa şimdiden söylemeliyim, imla olay örgüsü karmaşası mazur görün lütfen.Hadi başlayalım
Ben 19 yaşında üniversite 1. sınıf 5 yıllık bir fakülte öğrencisiyim. Konusu geçen arkadaşım benim 1.5 senelik yakın arkadaşım ve benden 2 yaş büyük. Sarışın mavi gözlü açık tenli bir arkadaşım. Üniversite sınavına 4 kez giriyor ve 4. de kazanıyor tıp fakültesini. Aynı üniversitede 1. sınıfız ikimiz de. Yani aynı okulu kazandık kendimizi burada bulduk.
Zaman geçtikçe, 2 haftada 1 buluşmalarla, baş başa gezme tozmalarla birbirimizi daha yakından tanıdık tabiki. İlk sene olunca tabi yeni insanlardan ziyade insan güvendiği insanlarla konuşmak ister. Buluşmalar harici teneffüslerde de ara ara buluştuk. Bu güzel arkadaşımı zaten fiziki olarak beğeniyordum ama sevmiyordum. İçine girdikçe aşık oldum. Başlarda o üzülmesin kritik senesi diye söylemedim. Çünkü burası özel bir okul tıp eğitimi pahalı, burs yükseltmesi yatay geçiş yapması lazım. Kesinlikle reddedeceğini biliyorum ve yapısı gereği tanıdığımdan bildiğimden söylemedim. Her neyse bir gün dayanamadım, araya başka muhabbetler girdi sinirlendim söyledim. Şimdi böyle bir durum varken bende o piçlerle takılman bana dokunuyor dedim içimden ve bombayı patlattım.
-------------OLAYLAR BUNDAN SONRA GLEİŞİYOR ARKADAŞLAR ÜST SÜSLEME KISMIYDI-------------
Kısa anlatmaya çalışıcam. Bir gün duygusal bir anda her şeyi söyledim arkadaş kalmak istedi, o anda içinden geçen basit bir hoşlantı olduğuymuş ben ciddiydim. Sonra 1 hafta konuşmadık bir şey oldu o kendisi söyledi bişeyler sonra bir daha konuşmadık. Sonra 2 hafta geçti kendisi konjşmak istedi neden arkadaş kalalım dememize rağmen kalmadık dedi tartıştık neden arayıp merak etmiyorsun neden önlük törenine çağırmadın diye sonra yeniden konuşmaya başladık her şey burda başlıyor.
Cuma konuştuk cumartesi için sözleştik.
Cumartesi: geç olmadı mı ya diye aradı geç uyanmış ve gerçekten geç bi vakitti akşam yurduna metrosu kapanıyordu. Tartıştık burda gelmek istemiyorsan gelme hevesim kaçtı dedim. Sonra biraz daha konuşup en çok istediği şeyi sordum. Beraber dışarı çıkalım dedi. Ben de tamam dedim. Neyse Kadıköy'de buluştuk. Kore restoranına falan gittik. Gezerken clublar falan vardı ben burası böyle bir yer şurası böyle diyordum. Sonra Kadıköy'de bir yer var zeplinin 2 üst katı. Girelim girelim diye tutturdu ben de onunla girmeyeceğimi iyi bir mekan olmadığını söyledim ama girdik işte o istedi diye, içeride tuhaf bi ortam vardı herkes kendinden geçmiş elimden tuttu o ömden çekerek götürdü içeriye. Ben bu kadar yeter dedim herkes dip dibeydi çıktık ordan sonra ayıya gittik orada da böyle bir durum vardı merak ediyor diye girdik ordada aynı durjm. Bu arada vakit çoktan gece yarısını geçmişti defalarca sordum yurda hala gidebiliriz diye çünkü vakitin geç olmasından şikayetçiydi ama sabaha kadar kalmayı da göze almıştı. Sonra kadıköy moda sahiline gittik deniz kenarında denizin dibinden taşlardan yürüdük fotoğraf çekindik. Bi ara leş bi sokaktan geçtik millet bağırıyor korktu biraz o an koluma girdi çok mutlu oldum. Mutlu olup olmadığını sordum o da mutlu olduğunu söyledi. Sonra saat 3 gibi kadkköyden küçük çekmece gölüne gidelim dedik. Metrobüste omzuma yattı arada kafası düşüyodu rahat edeceksen kolumu koyayım dedim arkasından o şekilde gittik metrobüsle biraz uzun sürüyor o yol. Önümüzdeki camdan baktığını farkettim o da dark etti gülüştük bir severek bakıyodu sanki. Küçükçekmece gölü o kadar soğuktu ki ben bile titredim. Üşüdüysen dönelim dedim ama dönmek istemedi halinden çok memnundu. Sonra dönelim dedim ısdarla bi cafe bulduk açık uykusunun geldiğini söyledi, yan yana oturduk 30 dk kadar omzumda uyudu sonra metrolar açıldı yurda bıraktım onu.
Cumartesiyi saymaycam sabaha kadar dışarda durunca cumartesimiz olmadı
Pazartesi: ortak yakın arkadaşımızı arayıp şunları söylemiş
Benim yanımdayken çok mutlu huzurlu olduğunu elimi tuttuğunda hissettiklerini anlatmış. Tehlikeli sokaklardan geçerken ben olduğum için hiç korkmadığını, hayatında asla biri olmayacağını olacaksa da benim olabileceğini söylemiş.
Salı çarşamba klasik okul buluşmaları
Bu salı çarşambada bir ayrıntı var. Önemli bi fotoğraf çekiminde arkadaşlarını bırakıp benim yanıma geldi konuşmak için teneffüste. Klasik okul buluşması sevgili gibi yani.
Perşembegünü çıkışta sohbet ettik biraz yanımda bir arkadaşım vardı onun evine gitçeğimi söyledim ama gitmedim dönüş yolunu merak etmiştim eve dönüş yolu. O inince ben de indim ama alkşveriş yapçakmış hatta beni de çağırcakmış ama arkadaşıma gidiyorum diye çağırmadı. Yani denk geldi beraber gezdik her yeri alışveriş yaptık. O günün akşamında yine sohbete girdik derin konulara. Bi simitçide koluma girdi yine yatıyor omzumda o kadar mutlu ki, sabaha kadar açık bir yer var mı acaba keşke ev olsa gider beraber kalırdık falan diyor kendisi diyor. Acaba okul açıkmıdır orda beraber uyusak falan. Neyse ben yurduna bıraktım.
Cuma günü sabah yanına gittim yine derin konulara daldık, bu iş olmayacak yani.
Bahaneler sunuyor bazıları geçerli bazıları değil ama benim yerimde başkası olsa o bahanelerden 2 si yeterliydi. Bence sıkıntı yok. Baya konuştuk, benimle bu riski almayacağını sonunu rahmin ettiğini ilerde arkadaş bile kalamayacağını falan söyledi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ne oluyoruz dedim bu kadar hızlı dönüşüm nasıl oldu. Dedim benden kaynaklımı bi eksiğim mi var yoksa benimle bu riski mi almak istemiyorsun, riski almak istemediğini söyledi. Konuştuk üzerine, beni üzemeyeceğini ilerde kendine göre sıkıntı çıkabileceğini söyledi. Zaten sevgili evlilik düşünmeyen bir insan. Bahanelerle geçen diyaloğu anlatmayacam çünkü bahane. Öyle yani. Arkadaş kaldık öylece ve ben aşık oldum sanırım. Hatta gerçekten.
Sana zarar verecekse arkadaş kalmayalım aşabilecek misin bu konuyu diye tehdit etti yani unutabilecek misin diye, ben de bağlantımız kopmasın diye kaldık işte. Zaten beni hala çok seviyor. Bana zarar verir mi kestiremedim. Kaldım arkadaş içimin rahat olduğunu falan söyledim öyle işte.
Bu Kadıköy gecesinde güvenilir hayatında kimse olmayacakmış biri olcaksa ben olmalıymışım gibi bir şeyler anlatmış arkadaşıma. Bir kaç zaman sonra da
hasanla ilişkiye başlarken bir risk aldım onu bu riske almaya değer gördüm dedi ama senle ilişkiye başlarken bu riski alamayacağını söyledi dedim ki neden biri olacaksa bu ilkehan olmalı dedin çünkü çok güzel seviyor çok güzel sevdiği için o an aklım karıştı ama ben eminim birlikte olsak eninde sonunda ben onu bırakırım o zaman çok çok daha üzülür dedi onu kendimden koruyorum aslında dedi
demiş hanımefendi. Gerçekten bana karşı duyarlı kullanma durumu yok, tıp fakültesi diş hekimliği temel tıp bilimleri dersi hocalarımız konularımız aynı yardımcı oluyor vs.
Neyse sonra kaldık arkadaş yine, ama biz yine deli manyak takılıyoruz. Yılbaşı da yaklaşıyor napsak ne etsek falan. Plnın yoksa beraber geçirelim dedi tamam dedim. Otel ya da günlük ev mi tutsak dedi, ben olmaz finaller yakın çalışmamız lazım dedim. Burda onu düşündüm aslında sikmişim dersi. Sonra kendisi 24 saat açık kütüphane buldu. ******* tıp fakültesi kütüphanesinde beraber sabahladık. 3 den sonra uykumuz geldi, o 3 sandalye birelştirdi dizlerime yattı elimin biri yüzünde diğer eli diğer elimin üstüne uyudu ya dauyumadı bimiyorum. Ben uyumadım izledim sadece. Her neyse o gün de öyle geçti.
Yılbaşı günü sıkıntılar patlak verdi. Ben konuya bi kez daha girdim neden olmadı bir yerde hata mı yaptım diye, hayır yapmadın, seni sevebilcek bir sürü insan varken neden benle vakit kaybediyorsun dedi. Evet haklı, ben ona açılmadan 3 kızla flörtleşiyordum. Sonra değişik konulara daldık onu epey üzdüm bana çok sinirli şu an ama önemli değil. Ben en başından kaybettim.
Başka erkeklerle bu kadar samimi değil arkadaşlar, 1 flörtünü görme şansı yakaladım onla da bu kadar yakın değil.
Neden bana böyle davrandın yakın o zaman dediğimde, sana güvenmem gerektiğini anladım. ABbim gibi ama fazlası yok dedi.
(O da haklı birbirimizin yaptıklarını yanlış anlamıycaz diye başta anlaşmıştık)
Neyse olmadı işte. Beni arkadaşı olarak çok seviyor, bu günden sonra bana karşı daha duyarlı oldu, gerçek bir erkek arkadaş gibi sıkıntılarımın yanında, çoğu kız yapmaz bunu. Kullanılma durumu desen yok. iett kart bassam kartında para olmasa o da benim için basar. Çok hanım bir arkadaşımız aslında.
Zamanında bana, eski sevgilim yakın arkadaşımdı, ayrıldığımız zaman bana çok iyi bir arkadaş ama berbat bi sevgili olduğumu söylemişti demişti ve sonuna galiba ben sevgili olunabilecek biri değilim demişti. Sonra da benim hakkımda konuşurken cinsel çekim hissetmediğinden bahsetti, sevmediğini ilerde de böyle bir şey olmayacağını söylemişti. Yani onun sözlerine göre bunun ucu tıkalı.
Ezelde bir söz vardı nerde mutlu olursan oraya çevirirsin kafanı.
Arkadaşlar benim 3 tane sevgilim sayısız flörtüm ve çok fazla arkadaş kalınma durumum oldu yani konuya hakimim. Bu kız arkadaş kalalım derken kendi bencilliğinden ilgi manyaklığından demedi. Çünkü biz birbirimizin ailelerini yüz yüze görmüş evlerine gitmiş insanlarız. Aramızdaki bağ pamuk ipliği gibi bir durum değil yani.
Yani hiç bir kızda bu kadar mutlu olamadım, belirsizlikler içinde olsa bile. O da hep benimle mutlu. Ama hissettiğimiz şeyler aynı değil tabi ki.
Kısacası ne kadar mantıksız olsa da artık o git artık senden nefret ediyorum diyene kadar sonuna gidesim var. Nerden toplayabiliriz bilmiyorum ama. İmkan var mıdır, merak ettiğiniz detaylar var mıdır?
-
15/01/2019, 09:51 #2
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Benimle alakalı twıtırdaki rt leri;
Kolay twıtır kullanan biri değildir arkadaşlığımızdan tanırım. Staklanacağı ihtimaline karşı tepki amaçlı tr fav atar. Yani bu söz güzelmiş diye atmaz. Yılbaşı gününden sonra işler tepetaklak anlayacağınız çok zorladım. Jokerin dediği sabır kısmını biraz aştım. Ama büyük kancada sıkıntım yoktu.
bize değer vermek adı altında zarar veren aptal yerine koyan herkesten her şeyden nasıl uzaklaştık ama
ben duygularımı söyleyecek kadar cesurdum, bundan hiç utanmadım; ama bu duygularım karşımdakinin ego tatmininden öteye gidemiyorsa öyle saklarım ki kendim bile unuturum ne hissettiğimi
kızların ilişkiye bakış açısı ;
*sen yazmadın diye bende yazmadım.
keşke affettim diyince gerçekten de affedebiliyo olsak hadi ben affettim diyelim iç sesim susmuyo ki yapılan hatayı defalarca hatırlatıyo iç sesim sussa en yakın arkadaşlarım susmaz en iyisi karşı taraf hata yapmasın
İlişki evreleri
Mutualizm -> Kommensalizm -> Parazitizm
Verdiği hasarın farkında olmayan insana neyi nasıl anlatacaksın. Bir kere ben sana bunu nasıl yaptım diye, ben seni nasıl bu hale getirdim diye üzülmeyen, bir kere kaybetme korkusuyla eli ayağına dolanmayan insana neyi anlatacaksın.
Sevginin yetmediği şeyler vardır ama saygının yetmediği hiçbir şey yoktur. Şimdi kopmanıza neden olan en çirkin kavgayı hatırlayın, saygı biterse her şey biter.
Mevcut bi savaşın ortasında seni evimi vururken gördüm
en sağlam sevgilerin değiştiğini, değişerek kendini tükettiğini, insanla insan arasındaki mesafenin "uçurum" denilecek kadar birbirinden uzaklaştığını gördüm. her şey tükeniyor, dostluklar, sevgiler, bağlılıklar... geriye yalnızca biriken anılara tutunup "neden?" demek kalıyor.
Ölüme atlama olmuyor zorlama arkadaş da kalma diyeceksiniz herhalde. Bakın benim de umudum yok ama kurtarabilcek ufak da olsa bir yer var mı. Bi ip ucu da mı çıkmaz merak ediyorum. Başka kızlarla çoktan konuşmaya başladım açıkçası ama bunun tek amacı onu unutmaya çalışmak. Ama başka kızlara dokunurken ederken aklıma hep o geliyor ve bunun yerine keşke o olsaydı diyorum.
-
15/01/2019, 11:08 #3
- Nereden
- İzmir, Denizli
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Okurken yoruldum dostum ya í*½í¸‚ ama okudum í*½í¸‚ Ben burada bir yalan yakaladım gibi görüyorum ama o kısmını sen olmadığım ve kızı tanımadığım için net olarak söyleyemeyeceğim. Seninle herşey iyi, güzel ve hoşken bu ilişkiye yanaşmama sebebi güven. Sen yanındayken korkmadığını ve sana güvendiğini söylemiş olabilir ama hala içinde tereddütleri var diye düşünüyorum. Daha fazlasını da gördüm gibi aslında. "Seni üzerim ben" tarzı konuşmalar benimde daha önceden yaşadığım şeylerdi, ama riskleri göze alarak daha güzel şeyler olabileceğini de öğrendim. Kız şuanda risk almaktan korkuyor. Senin yapman gereken ona risk almayı öğretmek. Kaçan kovalanır taktiği burada kısmi olarak çalışacaktır. Araya soğukluk koymadan mesafe koy derim. Ona risk almanın ne kadar güzel birşey olabileceğini göster ve daha sonradan normal, düzgün ve akıcı bir konuşma yap. Kendini en ideal olarak göster ve bileceği bir konuşma, seni bambaşka bir kategoriye sokacak bir konuşma. Risk alacak bir eylem bul ve onu davet et, onu asla o riskin altında bırakmayacağını göster. Kadınlık iç güdülerini maximum düzeyde çalıştırt.
Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Chaster11 HELAL BRO dedi
-
15/01/2019, 12:25 #4
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Konuşmamın sonlarına doğru, keşke arkadaş kalabilseydik gerçekten. Bu durum ikimizi de yordu üzdü. Şu an en çok istediğim şey seni unutmak, çok zaear verdim sanada kendime de, diye bir şeyler yazmıştım. Sonrasında da biz zaten olmazdık imalarına gelen mesajlar atmıştım. Şimdi yeniden başlamam lazım. Bu kadar olay üstüne nerden başlarım nasıl başlarım çözemiyorum. Bana çok kızgın. Gerçekten kızgın, onu somut yapması gereken şeylerden alı koydum. Kurduğum bağzı cümleler epey yıprattı sanırım ama doğruları söyledim.
Büyük ihtimalle başta isteseme ihtimali olsa bile şu an beni kesinlikle istemiyor. Yeniden nerden nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Şu an ara tatildeyiz, 30 gün yüz yüze görüşmüycez. Mesajlaşmak araşmak tek çare. Ne konuşmalıyım ne yazmalıyım bilmiyorum 2 senedir tanıdığım insana.
Konuşurken konu komite sonucuna gelicek, diycek 60 aldım senin yüzünden yatay geçiş hakkımı kaybettim. Evet benim yüzümden 90 94 almış 1. Ve 2. Den benden sonra ders de çalışmadı. Hem benle vakit geçirmek istedi vakit kaybetti hem birşeylerden bahsetmeye başlayımca canı sıkıldı morali düştü. Aslında onda hata farkımdayım.
Ama yeniden denemek istiyorum nerden başlamalıyım tavsiyen var mı, tavsiyeniz var mı?
-
15/01/2019, 13:20 #5
- Nereden
- İzmir, Denizli
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Dostum, bana kalırsa mesaj veya aramayla bu işi çözemezsin. Nedenine gelecek olursak şayet;
1) Mesajlar ve aramalar düşünmeye fırsat verir. Mesajına düşünüp çok sonradan cevap verebilir ki böyle bir durumda bu olumsuz olacaktır. Aramalarını işim var diye erteleyebilir ve daha sonraki aramanda da aynı olumsuz tutumla karşı karşıya kalabilirsin.
2) Çok çabuk kestirilip atabilirsin.
Benim şahsi düşüncem şudur ki; Bu aranın geçmesini bekle ve yüz yüze bir konuşma ayarla. Doğruları söyleyip dürüst olmak her zaman kazandırmaz, tecrübem ile sabittir.
Bu buluşmaya kendini iyi hazırla ve o değerini onun gözünde önceden de dediğim gibi büyüt. Konuşma sırasında amalarla süsle cümlelerini. Örneğin; "Benim yüzümden ders çalışamadın, biliyorum, ama ben seninle geçirdiğim her saniyeden keyif aldım, sonuçlarını da göze aldım." Bak buradaki o "ama"dan önce söylediğin suçunu kabul etme kısmı dikkat çekmeyecektir, çünkü kadınlar bir cümlede "ama" nın öncesini görmezler. Asıl odakları kısım "ama" ların sonrasıdır. O "ama"ları nasıl dolduracağın sana kaşmış.Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Chaster11 HELAL BRO dedi
-
16/01/2019, 00:14 #6
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Bu ama mevzusunu güzel anlattın. Teşekkür ederim fakat tanıdığım kadar uzun süre arayıp sormazsan onun da pek umrunda olmaz. Yapısı gereği bana özel değil. Bir şeyler yapmam lazım.
[15/1 03:57] B: Uyuyamadım ben
[15/1 03:57] B: İçimde bir sıkıntı var
[15/1 04:00] B: Ya da pişmanlık mı diyelim yanlış cümleler mi diyelim
[15/1 04:00] B: İyisindir umarım
[15/1 12:09] O: Neden pişman olacağın cümleler kuruyorsun
[15/1 12:40] B: Bunu bilemeyiz ama seni önemsediğime bakarsak bunun olmayacağını görebiliriz yani isteyerek yapmadım
[15/1 13:07] O: Benim kurulum berbat geçti
[15/1 13:07] O: Konuları ucu ucuna yetiştirdim kimisini sallayarak yetiştirdim
[15/1 13:07] O: Ben artık senin değer verdiğine inanmıyorum kaç kere sevildim sevgi bu değil
[15/1 13:09] B: İstemeden üzmüş olabilirim seni fakat sana baktığımda sende benim gördüklerimi görsen böyle demezdin
[15/1 13:13] B: Senin gözünden bakıldığında üzülücek birisi miyim diyceksin belki. Hayır ama daha fazlasını istedim sakin kalamadım bazen sınavların olduğunu da unuttum
[15/1 13:34] O: İşte sevgi bu değil
[15/1 14:00] B: Bana bir şans daha verirsen her şeyi olması gerektiği gibi yapabilirim
[15/1 14:21] O: Akşam konuşalım
(Bunu demesinin nedeni şu an dışarda. Haberim var arkadaşlarıyla.)
-
16/01/2019, 03:35 #7
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
[15/1 17:09] O: Bunu unutamazsın işte benim her an aklımdayken sen unutamazsın
[15/1 17:49] B: Tamam yapmamam gereken bir şeyi yaptım, sonucunun bu kadar büyük olcağını düşünmedim ama o an harici seninle vakit geçirirken çok eğlendiğimizi düşünüyorum
[15/1 17:59] B: Beraber olduğumuz anlarda güzel vakit geçirmediğini söyleyemezsin.
[15/1 18:24] O: Arkadaşım olay birlikte vakit geçirirken eğlenip eğlenmemek değil
[15/1 18:24] O: Hala anlamıyosun
[15/1 18:25] O: Bir arkadaşlığın bir sevginin iki tarafa da zarar vermemesi lazım
[15/1 18:26] O: Benim bu işte derslerim ve ailem zarar görüyosa istersen dünyanın en eğlenceli insanı ol bitmesi gerekiyodur biter
[15/1 18:27] O: Ben olayın içine çekilmek istemediğimi söylememe rağmen zarar görüyorum bak dememe rağmen sen çekmeye çalışıyosan bana gelip sevgiden değerden bahsetme
[15/1 18:28] O: Kaç kere sevildim kaç kere değer gördüm senin bu yaptıklarının bu ikisiyle alakası olmadığını anlayacak yaştayım
-
16/01/2019, 05:17 #8
- Nereden
- İzmir, Denizli
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Olayları kendince yorumladığını senin gözünden farklı olduğunu söyle. Seni kestirmeye çalışıyor havasıyla yazılmış. Onu dinlemesini istediğini, en azından bunu hakedeceğini söyle. Var olan değerini kullan, duygusal olarak kötü hissettirmeye çalış ama panzehiri de sen ol.
Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Chaster11 HELAL BRO dedi
-
16/01/2019, 05:19 #9
- Nereden
- İzmir, Denizli
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 2 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Chaster11 HELAL BRO dedi
-
16/01/2019, 06:22 #10
- Nereden
- İstanbul, Samsun
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 4 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
[19:15, 15.1.2019] B: Risk almaktan korktuğun için senin yanında olmak istedim. Sadece birimiz daha cesurdu. Sevgili olmamızdan korktun derslerin bozulur sandın, belki sevmiyordun ama hoşlandığını inkar edemeyiz. Halbuki ben sana zarar veremezdim sende bana bi adım atmadığın zaman yanında olup yardımcı olmak isterdim.
Hem kendinden uzak tutup hem yakınına çektin, ne zaman ben yaklaşmak istesem sıkıntı çıktı. Sadece sorun benmişim gibi düşünmeyi bırakıp biraz çevrene de baksan keşke. Bu saaten sonra da hiç bir şey isteyemem zaten
[19:18, 15.1.2019] B: Sen net konuştun, o zaman ben de en başta yapmam gerekeni yapıcam neden yapmadıysam. Ben prensip olarak kızlarla yakın arkadaş olmuyorum. Eğleniyoruz vakti öldürüyoruz ama pek bir şey paylaşmıyorum. Ya olur gideriz ya bir daha görüşmeyiz en başta yapmam gereken buydu
[19:18, 15.1.2019] O: Hala hoşlandın diyosun abi
[19:19, 15.1.2019] O: Sorun bu zaten ben ne kadar senle bu konuyu konuşsam da orada takılı kalmışsın
[19:19, 15.1.2019] O: Hoşlanmadım
[19:20, 15.1.2019] O: Hoşlandığımı anlardım
[19:21, 15.1.2019] O: Ben net de konuşmadım kafamda bitirsem seni bunu sana söylemem bile sessizce bitiririm nolduğunu anlamazsın
[19:21, 15.1.2019] O: Ama sana inanılmaz kırgın ve kızgınım
[19:22, 15.1.2019] O: Kırmamak için de mümkün oldukça uzak durmaya çalıştım
[19:23, 15.1.2019] B Ben demedim bunu
[19:23, 15.1.2019] O: Hala eğlenmeye vuruyosun çünkü
[19:24, 15.1.2019] O: Eğlenmicem ben ders çalışcam bunu anlayın bi artık
[19:26, 15.1.2019] B: Ben oraya takılmadım ama sen galiba biraz takılmışssın
[19:27, 15.1.2019] O: O yılbaşı gecesi ders çalışmam gerekirdi
[19:27, 15.1.2019] O: Ama sen hala diretiyodun beşiktaşmış kadıköymüş
[19:28, 15.1.2019] O: Senin bana şunu söylemen gerekiyodu zeynep eve gidip ders çalış
[19:28, 15.1.2019] B: Evet öyleydi yurda gidince çalıştıktan sonra çıkçaktık bunu da ben demiştim
[19:29, 15.1.2019] O: Bir keresinde ben sana kalalım sabaha kadar demiştim ve sen yurda bırakmıştın ertesi gün dedim ki düşününce çocuk benim için mantıklı olanı seçti onu yaptı
[19:29, 15.1.2019] O: O zaman inanmıştım sevdiğine
[19:29, 15.1.2019] O: Ama şu yılbaşında gördüğümün uzaktan yakından alakası yok sevgiyle
[19:30, 15.1.2019] B: Zamanında bunu da söyledim eğer abin gibi düşünmem mantıklı olanı düşünmem gerekirse ders çalışmamız lazım demiştim. Reddedebilirsin hayır diyebilirsin arkadaş değil miyiz, beni de çok kişi her yere çağırıyor gidiyor muyum her yere. Arkadaş değil miyiz net reddedebilirsin burda sadece beni sorumlu tutamazssın.
[19:30, 15.1.2019] B: Ve ve azınlıkla beni suçlayamazsın
[19:31, 15.1.2019] O: Reddettim o yılbaşı gecesi zaten
[19:31, 15.1.2019] O: Ama senin bu teklifi bile yapman yanlıştı
[19:31, 15.1.2019] O: Hadi gitmedik kadıköye dönerken ne diye aynı konuyu açıyosun
[19:32, 15.1.2019] O: Saçma salak bi video izletiyosun
[19:32, 15.1.2019] O: O 2 gün benim için önemliydi sen bunu kendi ellerinle bile bile bak BİLE BİLE mahvettin
[19:33, 15.1.2019] B: Evi oteli de ben tutuyordum zaten
[19:33, 15.1.2019] B: Ben onu sadece sana izletmedim
[19:35, 15.1.2019] B: İstersen sapık de abaza de piç de ne dersen de en başında uyardım zaten. Ve ben bunu kendim için izletmedim, hatta diğer zeyneple izlerken epey güldük.
[19:51, 15.1.2019] O: Otel olayını bile öyle yanlış anlamışsın ki
[19:52, 15.1.2019] O: Ben kimle konuşuyorum bilmiyorum artık ben seni tanıyamıyorum ilkehan
[19:53, 15.1.2019] O: Sırf seni yalnız bırakmamak için ama ailemin de güvenini kırmamak için orta yol bulmaya çalıştım hem ders çalışıp hem bir arada olabileceğimiz yer aradım otel dedim
[19:53, 15.1.2019] O: Ne sanıyosun sen otel olayını gidicez sevişicez olayrak böyle gelişcek öyle mi
[19:53, 15.1.2019] B: Hayır yanlış anlamadım. Gayet normal anladım. Hissettiğimiz şeyler aynı değilken neden böyle bi duruma girelim dedim. Ne var bunda? Tamam altı üstü bir şeyler izliycektik ama bunu neden senle yapayım.
[19:53, 15.1.2019] O: Yoksa sevgililer gibi romantik gece geçircez
[19:54, 15.1.2019] B: Bu durum beni beni heycanlandırır bunun nesini anlamıyorsun bir şey olmayacağını ikimiz de biliyoruz
[19:54, 15.1.2019] O: Ee reddettin kapandı konu
[19:54, 15.1.2019] O: Mantıklı geldi dediğin bitti
[19:55, 15.1.2019] O: Neyini uzatıyosun oteli ben mi dedim bilmem ne
[19:56, 15.1.2019] O: Var ya seni kırmamak için katlandığım her şeyin içime attığım her bir bokun allah belasını versin benim bu kadar değer verdiğim arkadaşlığı sikip attın
[19:56, 15.1.2019] O: Bir gün anlarsın da geç olur
[20:00, 15.1.2019] B: Bi gün sen anlarsın da geç olmaz inşallah
[20:06, 15.1.2019] O: Neyi anlıcam ilkehan neyi
[20:08, 15.1.2019] O: Bana bir kere olsun ben seni sevdim elde etme hırsı olmaksızın sevdim arkadaşlığını sevdim desene
[20:08, 15.1.2019] O: Diyemezsin
[20:09, 15.1.2019] O: Ben bu kadar olayla mücadele ederken benim yanımda olmak yerine karşı safaya geçip savaş ilan eden sendin
[20:10, 15.1.2019] O: Savaşı durdurmaya çalışansa yine ben
[20:28, 15.1.2019] B: Bi dk lahana alıp gelicem
[20:40, 15.1.2019] O: Tamam
[20:48, 15.1.2019] B: Gerçekten lahana aldım bu arada, öğlen yemeğini akşamdan yapıyor
[20:49, 15.1.2019] O: Tamam
[20:54, 15.1.2019] B: Ben seni neden karşılıksız seveyim seni sen olduğun için sevdim ben otele gitmek istediğinde yanlış anlaşılmamak için reddettim. Şunu anlamanı istiyorum, ben sana savaş açmadım ben kendimle savaştım aslında. Top atarsın şarapnel sıçrar onun gibi düşün bunu çevresindeki de zarar görür. Sanma ben çok iyiyim. Sürekli mantıklı şeyler de yapamayız. İnsanız biz eq var ıq var bazen biri birinden daha baskın olur. Yani bilirsin. İsteyerek kimseye zarar vermem ben. Belki biraz fazla hata yaptım ve seni kendimden uzaklaştırdım belki de sen beni uzaklaştırdın ailenin ya da her neyse çevrenin isteklerini yapabilmek için. Ama ben sana zarar veremezdim hiç bi şekilde.
[20:57, 15.1.2019] O: Biz şu sevgililik konusunu aşamıyoruz senle fark ettin mi
[20:57, 15.1.2019] O: Dönüp dolaşıp bu konudayız tam diyorum tamam bitti ümidi kapandı konu
[20:58, 15.1.2019] O: Bi bakıyorum yine ordayız
[20:59, 15.1.2019] B: Evet bu başlarda böyleydi. Hatta ben böyle bi durumda kesinlikle arkadaş kalmam ciddiyim. Net.
Dedim bu kızın benden başka güvenecek kimsesi yok yalnız burda. Destek olmam lazım dedim. Gerçekten bu böyle. Ama sonra engel olamadığım şeyler oldu biraz saptım yoldan. Evet haklısın, ama ben birine sahip olmak için çabalamam. Biri beni sevsin isterim bak aynen bu. İlişkilerde takas ekonomisi denen bir durum var. Birini severken daha fazla değer verirken aynı durum olmayınca biyerden patlaklar çıktı haliyle.
[21:00, 15.1.2019]B: Ha sen diyceksin sevgi bu değil sen zarar verdin, bu da kolay bir şey değil sevdiğin insanın seni sevmemesi ve hala beraber olman. Aşılması kolay mı gerçekten
[21:01, 15.1.2019] O: Söyleseydin aşamıyorum deseydin yoluma bakardım ben de
[21:02, 15.1.2019] O: Elimde kalan boş çabalarıma bakıp ne safmışım demezdim
[21:08, 15.1.2019] B: Böyle yapıp her kötü şeyi bana bağlayacağını bilseydim eğer merak etme devam etmezdim
[21:10, 15.1.2019] B: Ciddiyim burda, abinle tartışıyorsun, içeriğini bilmiyorum ama burdan vakit kaybediyorsun eöreden kaybediyorsun kafanı meşgul ediyor ve geliyorsun tüm suçlu ben mişim gibi davranıyorsun. Sencede biraz haksızlık etmiyor musun? Dönem başından beri emre de emre diyen ben miyim
[21:12, 15.1.2019] O: Bu kurulda 2 durum vardı birisi sen birisi emre
[21:12, 15.1.2019] O: Ama sana emreye olduğundan daha kızgınım
[21:13, 15.1.2019] O: Çünkü sen durumu en iyi bilenlerdendin
[21:13, 15.1.2019] O: Senden beklemezdim
[21:14, 15.1.2019] O: Bu derece sana güvendiğim için kendime mi kızgınım onu da bilmiyorum
[21:14, 15.1.2019] B: Hiç bir şey yok arkasaş kaşdık hareketlerimizi yanlış anlamıycaz dedik, ben biraz mesafeli olayım derken daha da yakın olmadık mı zeynep, ben bu durumdayken haksız mıyım. Başta uzaklaştım diyorum neden böyle yapıyorsun konuşmuyorsun garip davranıyprsun olmadı mı
[21:15, 15.1.2019] B: Biz bu konuları konuşmuştuk aslında bir daha böyle olmuycak diye söz vermiştim niye biz bunu tartışıyoruz
[21:16, 15.1.2019] O: Çünkü kızgınım
[21:16, 15.1.2019] O: Ve öfkem geçmiyo
[21:17, 15.1.2019] O: Nasıl yaptı ya bunu herkesin yapmasını anlarım da ilkehan nasıl yaptı
[21:18, 15.1.2019] O: Ben bu düşünceden kurtulamıyorum