Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ayrilik

Üye Hannibal x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep-Ankara
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ayrilik

Arkadaşlar bundan 5-6 gün önce kız arkadaşımdan ayrıldım. Olay şu şekilde oldu:
    Yılbaşı günü arkadaşlarıyla Kız kıza iciyorlardi ve gece 1.30 gibi kendisini aradım ve meşgule atıp babasının kendisini almaya geleceğini söyledi, biraz şüphelendim açıkçası ve tekrar aradım ama yine meşgule attı ve babam geldi yazdı. Ertesi gün bir kafede otururken dün ne yaptın felan diye konuşurken babasının almaya gelmediğini ve taksiyle eve döndüğünü söyledi. Bana babanın almaya geldiğini söylemiştin felan dedim ve hatirlamadigini söyledi. Ben doğal olarakaldatildigimi düşündüm ve orda tartışıp masadan kalkıp gittim. Birkaç gün önce veda mesaji gibi birşey yazdım ve bana aldatmadigina dair yeminler felan etti kız kıza olduğunu felan söyledi ben yine de konuşmayı kestim ve ondan sonra konuşmadik. Nasıl bir yoldan ilerlememi tavsiye edersiniz, kıza tekrar yazıp barismakmi yeni kızlara odaklanmak mi ?

Üye yavuzyavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızla barış ya da barışma ama yeni kızlarla takıl flört et

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlük ilişkiniz içerisinde nasıl hareket ediyorsunuz bilemem ama bana kalırsa kız seni kafeste görüyor. Bazı hareketlerinden güç almış olabilir de diyebilirim. Kadınlar yalan söylemekte oldukça maharetliler ve sen o maharetin içerisindeki küçük açığı yakalamışsın. Bana kalırsa bunun bir kanıtını iste ama sözlü olarak değil.( Tabi barışmak vs. gibi isteklerin varsa, yoksa da hiç uğraşma derim.) Otur, düşün ve tart ilişki içerisindeki rolünü ve davranışları kendi zihninde. Zaten bir aldatılma varsa kadın bunun açığını da bir yerde daha vermiştir.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

4. HELAL BRO ByFataLTR HELAL BRO dedi
    Üye İ.N.S.A.N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CrazyFrog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bundan 5-6 gün önce kız arkadaşımdan ayrıldım. Olay şu şekilde oldu:
    Yılbaşı günü arkadaşlarıyla Kız kıza iciyorlardi ve gece 1.30 gibi kendisini aradım ve meşgule atıp babasının kendisini almaya geleceğini söyledi, biraz şüphelendim açıkçası ve tekrar aradım ama yine meşgule attı ve babam geldi yazdı. Ertesi gün bir kafede otururken dün ne yaptın felan diye konuşurken babasının almaya gelmediğini ve taksiyle eve döndüğünü söyledi. Bana babanın almaya geldiğini söylemiştin felan dedim ve hatirlamadigini söyledi. Ben doğal olarakaldatildigimi düşündüm ve orda tartışıp masadan kalkıp gittim. Birkaç gün önce veda mesaji gibi birşey yazdım ve bana aldatmadigina dair yeminler felan etti kız kıza olduğunu felan söyledi ben yine de konuşmayı kestim ve ondan sonra konuşmadik. Nasıl bir yoldan ilerlememi tavsiye edersiniz, kıza tekrar yazıp barismakmi yeni kızlara odaklanmak mi ?
    Bence bu meseleyle ilgilen, deş ve tecrübe edin. Ama hayatına devam et. Bu kız yalancı

Üye Hannibal x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep-Ankara
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağolun beyler cevaplariniz için kıza yolu verdim.