Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kadınlar çay ' a benzer

Merhaba cemiyyet dostları..güzel bir konu ile karşınızdayım..demin instagramda Joker hikayesinde bir yazı palaşmış aynen böyle yazıyor;
    Çayın cinsiyyeti olsa kesin kız olurdu..5 dakika ilgilenme buz gibi olur..

bende bunu wp hikayemde paylaşdım.bir kız vardı işle ilgili numaralarımız ekli..bana aynen çok benzerlik var aslında,ağız tatına uyqun seçilmeli,güzel demlenmeli,güzelce süzülmeli içerken bile sıcaklığı ayarlaman lazım.kısaca güzül çay içmek istiyorsan çayla ilgilenmen lazım yazmış ve bende hikayemde paylaşdım yazdı ..

bende çayla ilgili bir hikaye var o aklıma geldi kısmet olursa bir gün anlatırım yazdım..oda kısmet deyilmi bu? şimdi anlatsana yazdı bende sesli olarak hikayeni anlatdım (şu sıralar blackın açdığı 167 konunu okuyorum faydalanacaq çok şey var.anlatdığım hikayenide bu olaydan 15 dakika önce okumuşdum😂)

hikaye aynen şöyle ;

Mayonez Kavanozu ve 2 Fincan Kahve:

Bir gün bir Felsefe profesörü, elinde birkaç kutu olduğu halde derse gelir. Ders başladığında, hiçbir şey söylemeden, önüne büyükçe bir mayonez kavanozunu alır ve ağzına kadar tenis topları ile doldurur ve öğrencilere kavanozun dolup dolmadığını sorar;

Öğrenciler ittifakla kavanozun dolduğunu ifade ederler, Bu sefer profesör önündeki kutulardan bir tanesinden aldığı çakıl taşlarını, çalkalayarak kavanoza döker, böylece çakıl taşları kayarak, tenis toplarının aralarındaki boşlukları doldurur ve öğrencilere tekrar kavanozun dolup dolmadığını sorar, onlar da \'evet\' doldu derler, profesör bu defa masanın üzerindeki diğer kutuyu eline alır ve içindeki kumu yavaşça kavanoza döker.
    Tabii Ki kumlar da çakıl taşlarının aralarındaki boşlukları doldurur.

Ve tekrar öğrencilere kavanozun dolup dolmadığını sorar,Öğrenciler de koro halinde \'evet\' derler.

Bu sefer profesör masanın altında hazır bekleyen 2 fincan kahveyi alır ve kavanoza boşaltır, Kahve de kumların arasında kalan boşlukları doldurur. Öğrenciler gülerler!

Profesör öğrencilerin gülüşünü destekleyerek \'eveet\' Diyerek;
    Ben \'Bu kavanozun sizin hayatınızı simgelediğini ifade etmeye çalıştım \' Der.

Şöyle ki; Bu tenis topları hayatınızdaki önemli şeylerdir; aileniz, çocuklarınız, sıhhatiniz, arkadaşlarınız ve sizin için önemli olan şeylerdir.

Diğer şeyleri kaybetseniz de, bu önemli şeyler kalır ve hayatınızı doldurur.
    O çakıl taşları ise daha az önemli olan diğer şeylerdir; işiniz,
    eviniz, arabanız vs.

Kum ise diğer ufak tefek şeylerdir.

\'Şayet Kavanoza önce kum doldurursanız...\' diye, anlatmaya devam eder, \'çakıl taşlarına Ve özellikle de tenis toplarına (yeterli) yer kalmaz.

Aynı şey hayatımız için de geçerlidir. Vaktinizi ve enerjinizi ufak tefek şeylere harcar, israf ederseniz, önemli şeyler için vakit kalmayacaktır ..

Dikkatinizi mutluluğunuz için önem arz Eden şeylere çevirin. Çocuklarınızla oynayın. Sağlığınıza dikkat edin. Eşinizle yemeğe çıkın. Evinizin ihtiyaçlarını karşılayın. Öncelikle tenis toplarını kavanoza yerleştirin. Öncelikleri, sıralamayı iyi bilin . Gerisi hep kumdur.

Bu Ara Bir öğrenci sorar; \'Peki, O iki fincan kahve nedir?\'
    Profesör gülerek: \'Bu soruyu bekliyordum, Hayatınız ne Kadar dolu olursa olsun, her zaman dostlarınız ve sevdiklerinizle bir fincan Kahve içecek kadar yer vardır !!!

Hikaye güzel ama daha önemlisi bazen buluşma ayarlamada işe yarıyor. :cheer: :cheer:

hikayeni sesi olarak anlatdıkdan sonra kıza sence o iki fincan kahve neyi anlatıyor diye sordum bulamayınca hayatın ne kadar dolu olursa olsun sevdiklerinizle ve deyer verdiğiniz insanlarla iki fincan kahve içmeye vakit her zaman var dedim.. ve benimle iki fincan kahve içmeye ne dersin dedim ..buluşma ayarlandı..devamı ne olucaksa yazıcam..sevgi ile kalın Cemiyyet dostları😍

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel hikaye. Sosyal medya üzerinden avlanıyorsan bu tarz taktiksel hikayeler bazen çok fazla işe yarayabiliyor.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.