Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Feminist bir kadınla ilişki yaşamak

Merhaba değerli cemiyet üyeleri.

Konunun özü şu ki uzun süredir birlikte olduğum kız arkadaşım ile bu sabah saatlerinde yaptığımız bir telefon görüşmesinde kendisinin bir feminist olduğunu ''SÖYLEDİ''. Söyledi kelimesini vurgulamamda ki kasıt, hepimizin makalelerde sıklıkla karşılaştığı bir kadının söylediklerine değil yaptıklarına bakın cümlesi.

Yanı şöyle ki yan yana geldiğimizde feminizm ile alakası olmayan bir kadının araya mesafeler girdiğinde aslan kesilmesi. Oluşan tartışmalarda haksız olduğunu fark ettiğinde konuyu gereksiz uzatarak başımın etini yemesi ve konuşurken bana sürekli ''Seninle, çok kırıldığım bir olay olduğunda beni kötü etkileyen bu olayı sana anlatıyorum; ama işin garibi sen kendini ifade ettiğinde ben özür dilemek zorunda kalıyorum. Bundan dolayı kendimi senin yanında bir süprüntü gibi hissediyorum''' demesi.

Kızla aramdaki kültürel bir fark var vizyon olarak. Kendisi ile ilgili olayları (istemeden dahi dinlemek zorunda olduğum olayları) bana anlattığında kendisine farklı bir boyuttan bakmasını gösteriyorum ama iş bu şekilde çatışmaya dönüştüğünde feminizmin kötü yanlarını bünyesine alan kadın gereksiz yere cephe alıyor ve çözüm odaklı düşünmekten kaçınıp ezildiğini hissederek konuyu uzatıyor.

Sorum ise basit bu kadın gerçekten feminist mi ya da bu ideolojiye yatkınlık göstermesi neyin göstergesidir ? Görüşlerinizi gerçekten merak ediyorum.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yatakta mutlu et çözülür
    avlanmayı seven adam ..

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki ihtimal var

1) Kız arkadaşının ciddi kişilik problemleri var ki feminist olduğunu söylüyor. Başka şekilde feminist olmaz bir kadın

2) Feminizmin ne olduğunu bilmiyor. Bu da bilmediği bir konuyu " aa kadın hakkı yaşasın " gibi bir şekilde görüyor ki bu da kız arkadaşının aptal olduğunu gösteriyor.

İkinci durum bir şekilde olabilir de ilk durum ise geçmiş olsun.

Bunun haricinde senin hatalara gelelim.

1) Bir kadına mantıkla bir şeyi anlatabileceğini düşünüyorsun. Kadınlar öyle çalışmıyor

2) Kadınlar çözüm odaklı değildir. Erkekler çözüm odaklıdır. Kadınlar aktarım-paylaşım odaklıdır.

3) Kızın söylediklerini çok ciddiye alıyorsun

4) Soft seks yapıyorsun

Bunların haricinde bu kızın yaptıklarının feminizimle alakası pek yok. Her kız aynı testleri yapıyor. Kadınların genel özelliği

4. HELAL BRO İ.N.S.A.N HELAL BRO dedi
    Üye İ.N.S.A.N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam sahbaz

Öncelikle ilişkin nasıl bir ilişki ? Yani nasıldan kasıt. Sen ben ilişkisi mi ? Yoksa “biz” vurgusu hakimiyeti var mı ?

İstersen bunları biraz daha açalım:

Ben çoğu ilişkilerin, hatta ilişkilerini “ciddi ilişki” olarak nitelendiren insanların dahi sen-ben ilişkisi kurduğunu görüyorum. Yani ilişkilerinin bağlılıklarının her neyse, geçici olduklarını ikisi de biliyor ve o soğuklukta ilişki yaşıyorlar. Birbirlerine karşı hiçbir zaman dürüst değiller. Hiçbir zaman samimi, açık ve mütevazi değiller. Her zaman bir şeyleri saklar haldeler. “Biz” kimliğini oluşturabilmiş değiller. Ben bu şekilde olabileceklerinden daha az mutlu olduklarını düşünüyorum. Yani potansiyel mutlulukları potansiyel olarak kalıyor. Ayrıyeten icabet ederlerse görüp gören herkesin bu konuda fikirlerini de duymak isterim.

Şimdi biraz daha net olarak senin konuna yaklaşalım. Anlattığından anladığım kadarıyla ilişkin için kendi görüşlerim üzerinden düzeltmeler yapacağım.

İlişkinde samimi misin ?
    Gerçek samimilikten bahsediyorum. Gerçekleri ve her türlü duygunu ona anlatabiliyor musun ? Misal “şurda tam bir ezik gibi davrandım” diyecek cesaretin var mı ? Onun gözündeki imajım yıkılır kaygısıyla gerçekcilikten ve samimiyetten uzak mısın ?

Tartışma anında, olay anında kız arkadaşın herhangi bir yanlış yaptığından, saçma bir hareket yaptığında, şakadanak diye, o an o saçmalığı ona güzel bir şekilde izah edebiliyor musun ?

İlişkinizde yapıcılık var mı ? Yoksa birbirinize dayanamayacak boyutlara geldiniz mi ? Ne zamandır ilişkiniz var ?

İlişkiniz boyunca yeri geldiğinde “sana ceza, bugün seninle görüşmeyeceğim!” diyerek iradenle keskin tavırlar çizebildin mi ?

Sadece mantıkla değil. Mantık ile duygusal yaklaşımı birleştirerek seri açabiliyor musun ? Yani tartışma veya anlatmak istediğin konuyu karşı tarafa aktarırken aynı zamanda bunu güzel kelimelerle, ilişkinizle ilgili örneklerle süsleyip ve kız arkadaşına da dokunaraktan anlatabiliyor musun ? Sen anlattıktan sonra, sikilmiş ve hayran gözlerle sana bakacak kıvama geliyor mu ?

Kız arkadaşının özgürlüğü ve senin de sosyalliğin nasıl ? Kıskançlık dereceniz nedir ?

Soruları cevaplamana tabiki gerek yok. Ama bana, buraya cevaplamana gerek yok. Bunları kendin için kendine sormanı isterim.

Bugün bir sıkıntıyla gelen kız, yarın başka bir sıkıntıyla gelebilir. O yüzden ilişkinin genelini de gözden geçirmeni isterim. Ve de problemi sadece karşıda değil aynı zamanda kendimizde de aramalıyız. Kendini değiştirmek bir başkasını değiştirmekten daha kolaydır.

(Dipnot: Sıkıntının feminizm olduğunu düşünmüyorum.)
    Konu İ.N.S.A.N tarafından (31/12/2018 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkek kadınsız kaldığında,kadınları yuceltmeye çalışır.kadin erkeksiz kaldığında,erkekleri itin gotune sokmaya.bu dünya böyle

Feminist kadın istisnasız sevgi açlığı cekiyordur.istisnasiz diyorum çünkü ben de bir zamanlar akıllı olanları vardır diye düşünüyordum.yanildigim nokta,fikrinin gücüne inanan insan bagirmaz.En onemlisi fikrini ideolojilestirmez.normal neyse o şekilde davranır.ne fikrinin aşırıya kaçmasina izin verir ne de asagilanmasina. Geçenlerde parmak sallayıp ben kadının diyen bir değişik vardı.unutmazsam eklerim link.

Sözün özü feminizm isyan benim gözümde.beni neden sevmiyorlar durağını geçip neden sevmiyorsunuz çünkü orospu çocuğusunuz görüşü.

kadina bakış felaket bu ülkede.sokaga çıkıp slogan atarak duzelmez ama.ancak eğitimle düzelir.

Kadınsız erkek bir sikime yaramıyor.erkeksiz kadın da bir sikime yaramıyor.neden armut mu daha iyi elma mı tartışmasına giriyorlar da elma var armut var,bu boyle,o zaman en iyi armut olmaya çalışayım diye düşünmüyor bak bunu da anlamıyorum.

Feminist kadınla birşey yaşayacaksan eğer gerçekten uzun süre birlikte olmak ister mısın onu düşün.sonra sevgi ver.baska yol göremiyorum.diger yollar hep zarar.

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yazısı
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

7. HELAL BRO İ.N.S.A.N HELAL BRO dedi
    Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Feminizm hikaye. onlar laf. kadın haklarını biraz daha savunmak sadece o . feminizm değil.
    feministler çirkin olur.
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

9. HELAL BRO sahbaz HELAL BRO dedi
    Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @herşeyibilenadam , @İ.N.S.A.N, @candela ve tabikii ki @JoKeR hepinize değerli görüşleriniz için teşekkür ederim . Olayı çözdüm diyebilirim .

Aslında şu şekilde anlatacak olursam, biraz HBA'nın pejoratif ithamına değinmek istiyorum. Kendisinin biraz kişilik bozukluğu var evet biraz aşağılık kompleksi var biraz da kavram karmaşası yaşıyor diyebilirim ki bunu aptallık ile özdeşleştirmek duygularımdan olsa gerek pek mantıklı gelmiyor.

Onun dışında, İNSAN arkadaşın dediğine gelecek olursak, uzun mesafe ilişkisi olduğu için kendisinin de benim de özgürlüğümüz uzun mesafe ilişkisine göre adapte edilmiş bir özgürlük yani, kız arkadaşım herhangi bir şekilde bir arkadaşının evinde kalamayacağını bilir. Ya da yurttaki oda arkadaşının sevgilisi veya minvali durumlarda (Erkek sayısının çok olduğu ortamlarda) bulunmayacağını bilir. Yeri gelir ben kıskançlığı gereksiz yere abarttığım için özgürlüğünü aşırı kısıtlamamdan kaynaklı olarak bu tip tartışmalar çıkıyor.

Ve yanyana geldiğimizde ise ''Yani tartışma veya anlatmak istediğin konuyu karşı tarafa aktarırken aynı zamanda bunu güzel kelimelerle, ilişkinizle ilgili örneklerle süsleyip ve kız arkadaşına da dokunaraktan anlatabiliyor musun ? Sen anlattıktan sonra, sikilmiş ve hayran gözlerle sana bakacak kıvama geliyor mu ?'' bu durumu herhangi bir durum hakkında ben görüşümü belirttikten sonra fazlası ile görüyorum. Soft seks olayına ise hiç değinmeyeceğim zira bir araya geldiğimizde ortaya çıkan arzu ile olaylar tam da olması gerektiği gibi optimal şekilde ilerliyor. Durum mesafeler . Ayrıca aynı şekilde telefonda tartışırken feminizm ya da minvali saçma sapan düşünceler arkasına saklanan kadın, görüntülü konuşmada ise görüşlerimi anlattığımda tam da İNSANIN değimi ile '' Sikişmiş ve Hayran gözlerle '' bakıyor.

Kadınsız erkek olayı da etkili tabii ki, bunu da sadece kafa dağıtmak ve CPD min frkına varmak üzere ara ara etrafımdaki kızlarla iletişimimi ilerletiyorum ilişkinin sınırları içerisinde dışarıdaki kadınlarla iletişimimi gerekli düzeyde tutuyorum . Ve böylelikle bolluk zihniyetine girdiğim için dedikleri veya bu tarz saçma düşünceleri nisan sabahı pencereden gelen kuş cıvıltısı gibi gelmeye başlıyor. Sonrası normal olması gerektiği gibi devam ediyor.

İlişkiniz boyunca yeri geldiğinde “sana ceza, bugün seninle görüşmeyeceğim!” diyerek iradenle keskin tavırlar çizebildin mi ? Sorusuna cevap verecek olursam. Bunu sözlü olarak söylemesem de, belki etik değil ama pavlovun köpeği misali şartlandırma ile sağladım diyebilirim. Söz konusu olay da canımı fazlaca sıkmış bu kızın telefonlarını iki gün boyunca açmadım mesajlarına ise görüldü atıp ya da çok çok geç cevaplar verdim. Yaptığı yanlışı kendisi farkına varıp bir nevi cezasını çektikten sonra şu an için bir sıkıntı kalmadı.

Herkese İyi günler dilerim...

ŞAHBAZ.