Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeni bir profil: Instagram

Merhaba beyler. Bugün size farklı birşey danışmak istiyorum. İnstagram' dan zamanında çok ekmek yedim ve hala ara sıra yemeye de devam ediyorum. Şimdi benim olayım şu; Ben instagram hesabımı bir süre önce boşaltmış ve sadece ''story'' özelliğini kullanıyor, sadece yakın çevremi takip ediyor durumundayım. Bu bağlamda artık İntagram hesabımı açmak ve burada etkin bir profil çizmek istiyorum. İnstagramımı ne tarz düzenlemeliyim ? Örnek verebileceğiniz profiller var mıdır ? Ne tarz fotoğraflar moda (Poz)? Etkileyici ve işimi görecek profil nasıl olmalı ? Beni bir aydınlatırsanız, naçizane tavsiyelerinizden çok memnun kalacağım.

-> Bu konuyu forumda araştırdım ama pek aklımdaki cevapları bulamamış durumdayım.

Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

2. HELAL BRO HohenheimXeNN HELAL BRO dedi
    Üye HohenheimXeNN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde bu tarz önerilere ihtiyacım var.Artık çoğu kız instagram profiline bakarak senin hakkında bazı çıkarımlara varıyor.Yani profilin senden bazı parçaları taşımalı.Misal sanatla ilgili isen sanat galerisinde bir tabloyu incelerken çekilmiş bir fotoğrafın senin imajını yansıttığı için ortak noktalar taşıdığın kızlar tarafından çok hızlı bir şekilde fark edilecektir.
    Pozlama teknikleri ve fotoğraf düzenleme programları olarak bende bilgisizim.Umarım birileri bizi aydınlatır.

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HohenheimXeNN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde bu tarz önerilere ihtiyacım var.Artık çoğu kız instagram profiline bakarak senin hakkında bazı çıkarımlara varıyor.Yani profilin senden bazı parçaları taşımalı.Misal sanatla ilgili isen sanat galerisinde bir tabloyu incelerken çekilmiş bir fotoğrafın senin imajını yansıttığı için ortak noktalar taşıdığın kızlar tarafından çok hızlı bir şekilde fark edilecektir.
    Pozlama teknikleri ve fotoğraf düzenleme programları olarak bende bilgisizim.Umarım birileri bizi aydınlatır.
    Reklamcılık okuyan birisi olarak pozlama teknikleri hakkında bir fikrim, bir bilgiim var lakin bu bilgimi bir kadın kafasına uygularken zorluk çekiyorum. İnstagram bambaşka bir platform ve bu platformda ki yazılabilecek ve işimi göreccek kadın katagorileri de belirli. Ben bu katagori doğrultusunda düşünerek, varsayımlar yaparak bir profil çizme düşüncesindeyim.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece fotoğraf çektirmek için gezen insanlar tanıyorum. Adam parise 1 günlüğüne gidiyor amaç fotoğraf çekilip instagrama koymak. Böyle bir adam olman lazım

6. HELAL BRO candela HELAL BRO dedi
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baba sen bu adama cümlenin sonunda niye küfür etmedin ? bütün negetif enerji üzerimde kaldı yemin ediyorum. ne demek paris'e gitti? kendi kendime küfür ediyorum şuan, böyle bir karaktersizlik olabilir mi

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dünden önceki gün arkadaşla spor çantalarına 5'er tane ceket 2'şer gömlek 3 tane t-shirt alıp çıktık sokaklara. Daha çok villa olan mahalleler, dağ, taş, duvar önü felan gezdik baya 10 taneye yakın fotoğraf stokladım. Dün 2 saat üzerinde shoplama yapıp Instagram'a attım. Aldığım tepkiler gerçekten mükemmel, ama ben daha çok farklı tarzda fotoğraf modelleri arıyorum ve bulamıyorum. Birbirinin tekrarı olsun istemiyorum.