Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 20 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elijaah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıçtığını kabul etmişsin dostum. ''Başlamak başarmanın yarısı'' söylentisini bilirsin. Sen sıçtığını kabul ettğinde sıçmış oluyorsun. Bana kalırsa kurutana kadar oyna üzerine, istediğini alacak ilgiyi ver. Tüm kartlarını oynadıktan sonra sıçmışsan, o zaman kabul et sıçtığını derim.
    Son paylaştığım durumdan sonra kurutuna kadar oynamam gerekli mi ? Sıçtığımı kabul ettiğim söylenemez ancak ilk başta ben mesaj atmadan telefona kız tarafından mesajlar yığılması sürekli konuşmaya ve konu açma çabasından sonra birden böyle soğuması - tamam ben fazla soğuttuğumu ve optimum iletişime göre fazla yavaş ilerlediğimi biliyorum- kafamı karıştırdı olay bu sadece ..

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kurutana kadar, elinden gelen şeyi yapıp kabullenmen daha mantıklı bir hamle olur. Baktığın zaman ( Ben öyle görüyorum.) kadın şuan için senden bir hamle bekliyor. En azından sonunda ''Ben bunu kaçırmazdım yaa'' diyerek pişman olacağına '' Ben yaptım olacağı buymuş'' der pişman olmazsın
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ''Kurutuna kadar '' evet bunu iyi dedin sonuna kadar gitmek en mantıklısı olur dediğim gibi kızın benden bir hamle beklediğinin farkındayım bu kahve kozunu da oynayıp eve davet edicem sonrasında net bir adım atıcam en iyisi bu olarak gözüküyo peki artık kızın kendiliğinden mesaj atmaması ya da konuşmayı uzatmayışı neyi gösterir bu kurumuşluk belirtisi olamaz dimi ? Ya da olabilir mi ?

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sahbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''Kurutuna kadar '' evet bunu iyi dedin sonuna kadar gitmek en mantıklısı olur dediğim gibi kızın benden bir hamle beklediğinin farkındayım bu kahve kozunu da oynayıp eve davet edicem sonrasında net bir adım atıcam en iyisi bu olarak gözüküyo peki artık kızın kendiliğinden mesaj atmaması ya da konuşmayı uzatmayışı neyi gösterir bu kurumuşluk belirtisi olamaz dimi ? Ya da olabilir mi ?
    Daha tam kurumamış, kurusaydı o aradaki iletişimi dahi kuramıyorsun Bence güzel kardeşim daha soğukkanlı düşünüp, daha zeki hamlelerle bu işi başarabilirsin. Birkaç küçük ilgi gösterisi yap, mutlu olabileceğini ve onu önemsediğini düşündürecek birkaç küçük numara, detay hatırlama gibi şeylerle sen bu işi çözersin. İnanıyorum. Farz-ı misal ''Sen kahveyi sütlü seviyordun değil mi'' tadında olabilir. Bu tarz şeylerden çok top çevirdiğim oldu. Sen yine de maçı uzatmasan iyi olur, kuraklık başlamış
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız biyoenerji vs ile igileniyor ilk yazdığım metinde bana ilişkimin olup olmadığını sormasında ki neden dediğin gibi küçük ilgi gösterisi sayesinde olmuştu bu enerji vs ile ilgili birkaç bişi öğrenmiştim bu konuda baya konuştuktan sonra eli boynuna gitti kafasını yana yatırıp gülümsedi ve sonrasında ise en ilişkimin ne zaman bittiğini sormuştu ... Çok teşekkürler @elijaah gelişmeleri kaydedicem .. .

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız biyoenerji vs ile igileniyor ilk yazdığım metinde bana ilişkimin olup olmadığını sormasında ki neden dediğin gibi küçük ilgi gösterisi sayesinde olmuştu bu enerji vs ile ilgili birkaç bişi öğrenmiştim bu konuda baya konuştuktan sonra eli boynuna gitti kafasını yana yatırıp gülümsedi ve sonrasında ise en ilişkimin ne zaman bittiğini sormuştu ... Çok teşekkürler @elijaah gelişmeleri kaydedicem .. .
    Bekliyorum

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son durumu aktarıyorum, kız bugün ailesinin yanından döndü ve sabah mesaj atmıştım napıyosun vs. diye arkadaşı ile bir avm ye gideceğini söyledi. Kim olduğunu vs sormadım gittiler ve gün içinde konuşmadık. Akşam 20.00 gibi mesaj attım işlerini hallettin mi diye hallettik dedi. Sonrasında önümüzdeki hafta Gazi üniversitesinde düzenlenecek bir etkinliğe topluluğumuz da davetli olduğu için onunla ilgili konuştuk gelip gelmeyeceğimi sordu , ben ise etkinliğin olacağı gün önemli bir quizim olduğunu bundan kaynaklı olarak gelemeyeceğimi belirttim. Sonrasında şansını kaybettin o zaman... dedi. Sonrasında bu konu hakkında konuşurken kendisi etkinlikten sonra geri dönmeyip Ankara'da kalabilirim belli olmaz dedi. Ben sebebini sormadım o sana kalmış diyerek salladım. Sonrasında muhabbet olsun diye sormuş bulundum.(Yanlış yaptım burada) Ne oldu az önce sana kalmış diyordun dedi. Ben de ne işin var deyince bir arkadaşım davet etti oraya gidicem dedi. Ben kimmiş o arkadaşın umarım can sıkan cinsten birisi değildir deyince , kendisi ''Can sıkan cinsten ne demekmiş ?'' dedi. Erkek değildir umarım zira benim olan bişeyi paylaşmayı sevmem vs diye saçmaladım . Senin olan birşey yok biz arkadaş olduğumuz için aramızda bişi olmadığı için aynı cins yada karşı cins le buluşmam da bir sakınca görmüyorum dedi. Sonra ben de '' Demek ki arkadaş olmamak gerek sevmem arkadaşlık '' dedim .O da ben de bir şey olmasını istemiyorum demek ki arkadaş olarak da kalamayacağız dedi. Ben de demek ki öyle yolun açık olsun güzelim diyip gülen emoji atmıştım. Hoşça kal dedi durum ora da sonlandı..

Evet @elijaah sendeyim kardeşim

** Dipnot olarak bu durumun bu şekilde sonlanmasında ilk defa kendimi kaybetmiş gibi hissetmedim . Sadece artık bir tabak eksildi elimin altında konuştuğum bir kız daha olduğu için olabilir mi ?

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sen ne yapmışsın ya í*½í¸‚ direkt olarak kurumaya oynamışsın. Sakin ol demiştik, çok fevri yüklenmişsin kıza. Bana kalırsa artık yoluna bak. Bu olaydan sonra uğraşmak seni boş yere yorar, kazancından çok büyük zevk alamazsın. Kazancının olma ihtimali de %10 gibi geliyor, %90 olarak elindeki fırsatı kaybetmişsin. "Benim olanı paylaşmayı sevmem" demek yerine daha pozitif olmalıydın bana kalırsa. " Ben önemsediğim insanların kiminle beraber olduğunu, nasıl olduğunu merak ederim" tadında birşeyler söyleseydin; 1) Kız kendisini senin nazarında farklı bir yerde sayacaktı. 2) Alacağın tepki kızın değer verdiği birisine vereceği tepki olacaktı. 3) Öncesindeki soğukluk kırılmış olacaktı. Neyse, ne olmuşsa olmuş önüne bakmaya yeni avlara devam diyorum. İşte şimdi "Sıçmış" oldun í*½í¸‚

Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son durumu aktarıyorum, kız bugün ailesinin yanından döndü ve sabah mesaj atmıştım napıyosun vs. diye arkadaşı ile bir avm ye gideceğini söyledi. Kim olduğunu vs sormadım gittiler ve gün içinde konuşmadık. Akşam 20.00 gibi mesaj attım işlerini hallettin mi diye hallettik dedi. Sonrasında önümüzdeki hafta Gazi üniversitesinde düzenlenecek bir etkinliğe topluluğumuz da davetli olduğu için onunla ilgili konuştuk gelip gelmeyeceğimi sordu , ben ise etkinliğin olacağı gün önemli bir quizim olduğunu bundan kaynaklı olarak gelemeyeceğimi belirttim. Sonrasında şansını kaybettin o zaman... dedi. Sonrasında bu konu hakkında konuşurken kendisi etkinlikten sonra geri dönmeyip Ankara'da kalabilirim belli olmaz dedi. Ben sebebini sormadım o sana kalmış diyerek salladım. Sonrasında muhabbet olsun diye sormuş bulundum.(Yanlış yaptım burada) Ne oldu az önce sana kalmış diyordun dedi. Ben de ne işin var deyince bir arkadaşım davet etti oraya gidicem dedi. Ben kimmiş o arkadaşın umarım can sıkan cinsten birisi değildir deyince , kendisi ''Can sıkan cinsten ne demekmiş ?'' dedi. Erkek değildir umarım zira benim olan bişeyi paylaşmayı sevmem vs diye saçmaladım . Senin olan birşey yok biz arkadaş olduğumuz için aramızda bişi olmadığı için aynı cins yada karşı cins le buluşmam da bir sakınca görmüyorum dedi. Sonra ben de '' Demek ki arkadaş olmamak gerek sevmem arkadaşlık '' dedim .O da ben de bir şey olmasını istemiyorum demek ki arkadaş olarak da kalamayacağız dedi. Ben de demek ki öyle yolun açık olsun güzelim diyip gülen emoji atmıştım. Hoşça kal dedi durum ora da sonlandı..

Evet @elijaah sendeyim kardeşim

** Dipnot olarak bu durumun bu şekilde sonlanmasında ilk defa kendimi kaybetmiş gibi hissetmedim . Sadece artık bir tabak eksildi elimin altında konuştuğum bir kız daha olduğu için olabilir mi ?
    Dipnotun da bir etken tabi. Ben de elimde çok seçenek olduğunda önemsemez davrana biliyorum.

Üye Establish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam aşırı kötü oynamışsın.
    Sana bildiğim kadarını aktarabilmeye çalışacağım.
    Oyun oynamak ve karakterini değiştirmek kavramını çok karıştırıyorsunuz bana sorarsan kıza neg atmak vs. yerinde güzeldir. ''Kediye ipin ucunu hiç vermezsen ilgilenmediğinden değil; ulaşamayacağını bildiğinden vazgeçer.''
    Bu kadar soğuk davranmışsın ki bana göre yanlış bir anda sıcağa geçmişsin; çıkış ve iniş dersen de bu kadar yüksek çıkış ve iniş ancak düşüşte olur.
    Özellikle dipnot kısmında ''cool'' (şahsıma göre 'cool' değil de; 'umursamaz' olan tavır) tavrını bozup biraz muhafazakar kimliğine geçiş yapmışsın zamanında (2016) kendimdem 4 yaş büyük koyu Chp'li bir kıza; koyu Akp'li olarak yazmıştım ama ben rolümü iyi oynamıştım 2 hafta sonra ayrıldım zaten o sadece bir deneydi senin için de bu kız bir deneyse ya rolünü iyi yapacaksın; ya da kendine zıt rol yapmayacaksın.
    Son ile baş uyumsuzluğu çok bariz son kısımda muhafazakar bir kimlik varken ilk kısımlarda böyle bir kimlikten eser kalmamış. Muhafazakar olabilirsin; az çok aynı düşüncedeyim ben de lâkin rol yapacaksan ya muhafazakar bir kişiliğe daha uygun bir rol seçeceksin ya da işi batırmayacaksın.
    Usta mı olmak istiyorsun?
    Küçükten büyüğe adım at.
    Hayırlı Akşamlar.
    Saygılarla.