Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye sahbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Sorun bende mi? Kızda mı?

Merhabalar amirler... Yaklaşık 3 hafta öncesi vize döneminin sona ermesinden sonra soluğu memlekette almıştım.. Arkadaş ortamında otururken Whatsapp tan gelen bir mesajla irkildim normalde arkadaşlarımın yanına gittiğimde kız arkadaşımı ciddi bir konu olmadığı müddetçe mesaj atmamasını söylemiştim.( Aynı şekilde yakın arkadaşlarımda sevgilim ile birlikte olduğumu bildiklerinde onlarda rahatsız etmezler ) Gelen mesaj bu sene bölüme yeni gelen taze kanlardan aynı zamanda kendisi ile aynı toplulukta iç ilişkiler kısmından tanışıyoruz sadece bir defa aynı ortamda bulunduk.

Olay ise bu noktadan sonra başladı, kızımız sınavlar ve okullar hakkında bir yığın sorular sordu ve oldum bittim okul dışında okul hakkında konuşmaktan hiç hoşlanmam.. Kendisine de en sonunda bunu tatlı bir dille ifade ettim ( ''Baksana X ben okul mevzuları hakkında konuşmasını pek sevmem'' diyerek açıkca belirttim) sonrasında kibarlığından olsa gerek afedersin vs. dedi. O an aklıma karambole gelen bir cümleyi söyledim.. '' O kadar merhametli bir insan olduğumu düşünmüyorum bir kahve ısmarlarsan affetme işini düşünebilirim'' dedim. Hoşuna gitmiş olmalı ki kikirdedi.. O akşam ise döndüğüm hafta perşembe günü buluşmak için sözleştik.. Aradan zaman geçti bir pazar sabahı üniversite okuduğum şehre geri dönmek üzere atladım otobüse.. Üniversitede kaldığım eve geldikten sonra mesaj attım :'' Merhametsizim ancak unutkan değilim, kahvemi ne zaman içiyorum ?'' diye. Akabinde '' Sen ne zaman dersen ben hazırım '' cevabını aldım. O akşam aslında çıkacaktık sonradan kendisinden '' Yaa Şahbaz bugün ben de yeni geldim ayrıca yurdumu değiştirdim. Çok afedersin ama başka bir zaman görüşsek? '' mesajını aldım. Ben de kendisine :'' Faizini de alırım ama kabul edersen tamam '' dedim. '' Tamam kabul ediyorum '' dedi. Bunu takip eden günlerde ise bahsi geçen hatundan sürekli :'' Bugün müsait misin? '' ya da '' bugün buluşalım mı? '' tarzında mesajlar aldım. Hepsini de işlerimin yoğun olmasından dolayı reddetmek zorunda kaldım . Gel zaman git zaman buluşacağımız günden bir gün önce topluluk başkanı '' Yarın 8.00 gibi müsaitseniz toplantı yapalım arkadaşlar'' yazdı. O gün içerisinde kız ile hiç bir diyalogda bulunmadık mesajdan sonra kendisi yazdı yine: '' Gruba ne diyelim? '' diye. Sonra beklemeden gruba :'' Benim için uygun'' yazdı. Ben ise mesaja kayıtsız kaldım sonrasında aradan 1 saat sonra :'' Biraz sabretmelisin ... Her şeye lapin gibi atlamamayı öğrenmen gerek... '' dedim. Sonrasında ise klasik özür dilerim afedersin hede hödö.. O gece attığı mesajlara cevap vermedim görüldü dahi yapmadım. Ertesi gün günaaayydınnn yazmasına dahi cevap vermedim.. Ders çıkışı ise son gün gelmeden kahvemi içsem iyi olacak saat 4.5 da x cafe de ... yazdım. Ve geldi. Oturduk muhabbet ettik kendisi bioenerji ile ilgilendiğinden bahsetti. Sonra ilgili gibi davrandım konuşurken çok el kol hareketi yapıyordu. Dikkatimi işaret parmağındaki yüzük çekti. Hemen yüzük rutinini patlattım. Şaşırdı ve elleri ısındı.. Sonrasında muhabbet arasında gözümü cafenin camlarından dışarıya diktim etrafı izliyordum.. Ve '' Şahbaz en son ilişkin ne zaman oldu ve ne kadar sürdü?'' Diye sordu. Ne yazık ki yalan söylemek zorunda kaldım... 6 ay önce ayrıldığımızı söyledim.. Laf olsun diye ben de sordum asla merak etmediğim halde. 1 yıldır sevgilisinin olmadığını söyledi. Sonrasında ayrıldık ve akşam ki toplantıda bir araya gelene kadar herhangi bir şey yazmadım.

Ancak bütün bunlardan sonra işlerin rengi değişti. Kız sürekli kıskandırma yoluna gitmeye basladı. Akşam Mustafa ile buluşcaz yarın Ahmetin yanına gidiyorum.. gibisinden . Ben ise tok alıcı olduğumdan dolayı her birini abart/devam ettir şeklinde devam ettim. Sonrasında cumartesi günü Ankara'ya gitmişti ve liseden tanıdığı bir uydu erkeği diyebileceğimiz arkadaş ile instagram da story paylaştı. kayıtsız kaldım. Geldikten sonra pazar sabahı mesaj attı ''Kahvaltı ?'' diye.. Beraber kahvaltıya çıktık ancak çıkmadan önce kız arkadaşım ile bir tartışma yaşadım ve aklım onda idi . Suratım düşük şekilde kahvaltıya gittim . Kahvaltıda iken 70/30 kuralını uyguladım sonrasında ise '' Noldu ? neyin var ? '' soruları gelldi . '' Dişim ağrıdığı için iyi değilim akşam üzeri ya da yarın buluşsak daha iyi olur aslında dedim. '' Ooo hergün mü buluşcaz yaauv'' cevabını aldım. Bozuntuya vermedim yurduna bırakmaya giderken benden uzakta yürüyordu aramıza rahat iki üç insan sığabilirdi. Sen neden o kadar uzaktan yürüyosun ki ? dedim . Ne yapmamı isterdin? Koluna mı gireyim? dedi. Ben de aynen hatta kucağımda da taşıyabilirim dedim ve başımı çevirdim ciddi olmadığımı ikimiz de biliyorduk. ''Çok beklersin'' dedi. Yurduna bıraktım eve döndüm o günden sonra hiç konuşmamıştık. Aradan 1 hafta geçti. 05.12.2018 tarihinde üniversite yemekhanesine gitmiştik sınıftan 3-4 kız arkadaşla dönüş yolunda bu kızı gördük. Arkadaşlardan birisinin dediğne göre bakmış ancak sonradan ben yanımdaki kız ile konuşurken sinirlenmiş bir ifade ile başını çevirmiş. Sonrasında fakülteye geldik. Ve bahsi geçen kızın dersi bitmişti. Bizim dersimizin olduğu amfinin oraya gelmiş bankta oturuyordu. yanında da bir kız arkadaşı vardı. Ama konuşmadı ya da kayda değer bir durum olmadı. O gün de akşama kadar yazmamıştım. Ve spor salonu dönüşü telefonumda ''Merhaba bey efendi !!'' mesajını gördüm. Memleketine ailesinin yanına gidecekti. Konuşması soğuk ve tekdüze idi. Kıza ''Gittiğinde haber ver '' dedim. '' Unutmassam veririm '' dedi. '' Eğer unutursan geldiğinde her iki yanağıma 5 er öpücük alırım bilesin'' dedim. Yine bir ''Çok beklersin'' dedi. Gerçi haber vermişti. Ama ondan sonra sıradan konuşmalar oldu. Aklımı kurcalayan şey ise bu kız tam olarak alıcı pişmanlığı mı yaşıyor ? Yoksa zoru oynamaya mı çalışıyor ya da başka bir şey mi var ?

Şimdiden teşekkürler...

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız senden hoşlanıyor fakat sen kasmaktan , yapay cümleler ve hareketlerden dolayı 3 günde bitecek işi bu kadar uzatmışsın öpüşme vs olmadığı içinde işin cılkı çıkmış
    avlanmayı seven adam ..

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fox Tv dizisi gibi hikaye

Kızı eve çağır (Kahvaltıya, Mısır yiyip film izlemeye, Resim yapmaya, Yemek yapmaya , şarap yapmaya.........)

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızı eve çağırdım yukarıda bahsettiğim gibi ''faizine katlanmak'' olarak dediğim şey kendisinin bana kahve yapması ... Ancak ev arkadaşım tam bir sığır olduğu için bir türlü evi boşaltamıyorum adam anlamıyor yani baş başa kalıcaz diyorum yok diyor bana da ayarla diyor ...

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Valera oluru yok diyosun anladığım kadarı ile ? sıçtık yani ?

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin ev arkadaşın saçmalamış ve kıskanç bir tip olmalı

senin işin olmaz değil ama sen sıçmışşsın nedeni ise aşağıdaki cümlende yatıyor

Alıntı sahbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Valera oluru yok diyosun anladığım kadarı ile ? sıçtık yani ?
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin ev arkadaşın saçmalamış ve kıskanç bir tip olmalı

senin işin olmaz değil ama sen sıçmışşsın nedeni ise aşağıdaki cümlende yatıyor
    Nedeni aşağıdaki cümlende yatıyor derken ? Biraz açma imkanın var mı acaba?

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim takıldığım bir nokta var.kisinin düşünce sisteminin dışındaki rol modelleriyle başarılı olması,kendisini nasıl tatmin edebilir? Senin karakterinse ki değil gibi duruyor,bu şekilde kız seni sevse sen nasıl mutlu olabilirsin.ortaya konuşuyorum. Kendi düşüncelerine katkılar yaparak başarılı olmak varken.ne bileyim.kendi kendini bitirmişsin burda o ayrı konu gerçi.

He bu iş nolur? Gökhan x 40 senelik dostun gibi davran minvalinde birşey demişti.o çalışır.kiz sendeymis zaten
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye elijaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir, Denizli
    Tebrik
    Konular
    6
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sahbaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nedeni aşağıdaki cümlende yatıyor derken ? Biraz açma imkanın var mı acaba?
    Sıçtığını kabul etmişsin dostum. ''Başlamak başarmanın yarısı'' söylentisini bilirsin. Sen sıçtığını kabul ettğinde sıçmış oluyorsun. Bana kalırsa kurutana kadar oyna üzerine, istediğini alacak ilgiyi ver. Tüm kartlarını oynadıktan sonra sıçmışsan, o zaman kabul et sıçtığını derim.
    Gündüzler ironik ve trajikomik bir senfoni, gecelerse sırtlardan girip kolları birbirine kavuşturan rüzgar gibi keskin ve duygunu bir serenat.

Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim takıldığım bir nokta var.kisinin düşünce sisteminin dışındaki rol modelleriyle başarılı olması,kendisini nasıl tatmin edebilir? Senin karakterinse ki değil gibi duruyor,bu şekilde kız seni sevse sen nasıl mutlu olabilirsin.ortaya konuşuyorum. Kendi düşüncelerine katkılar yaparak başarılı olmak varken.ne bileyim.kendi kendini bitirmişsin burda o ayrı konu gerçi.

He bu iş nolur? Gökhan x 40 senelik dostun gibi davran minvalinde birşey demişti.o çalışır.kiz sendeymis zaten
    ''...Senin karakterinse ki değil gibi duruyor...'' bu benim karakterim değil zaten ancak nedendir bilmiyorum tinderdan veyahut diğer mecralardan konuşurken normal kız arkadaşım ile konuşurken takındığım tavırdan çok ama çok uzaklaşıyorum sahte bir kişilik yaratmak gibi bir şey bu, evet kabul ediyorum önceden sevgilim dışındaki kızlarla muhabbet kuramazdım ki kurmak da istemiyordum bir nevi toyluk da denilebilir bu tavırın sebebine.. Ancak kız ile son konuşmamız yukarıda ki anlattığım : '' Çok afedersin ama başka bir zaman görüşsek? '' mesajını aldım. Ben de kendisine :'' Faizini de alırım ama kabul edersen tamam '' dedim. '' Tamam kabul ediyorum '' dedi.'' konuşmasından güven alarak biraz da faz değiştirme amaçlı : ''Bana bir söz vermiştin sanırım hatırlıyor musun?'' deidğimde '' Hayır hatırlamıyorum '' yazmıştı. Sonrasında kendisine '' O zaman geldiğinde bizzat kendim kulağına fısıldıyacağım dediğimde tamam emojisi attı .. Sonra da bakarız söz veremem dedi.. Ben de '' Şuna bak bir de naz niyaz yapıyo dediğimde ''Birazcık öyle işte evet yanıtını aldım.. Daha sonra kızımız yine buz kesilerek ben yatıyorum iyi geceler dedi. Ben de jokerin sanırım bir podcastte idi .. Ben yatıyorum diyen bir kıza RIP yazabilirsiniz bunu kullanabilirsiniz .. demişti. Sadece RIP yazdım ancak bir feedback almadım bu konuşma önceki gece 20.00 dan 2.30 a kadar sürdü. O günden beri konuşmadık sonra sabah kalktığımda memleketinde olduğu için erkek kardeşi ile bir resim çekilmiş ve sıradan bir resimdi sadece mavi bir kalp koydu .. O zamandan beridir konuşmuyoruz ..

Bu benim karakterim değil bu cümleler bu tavırlar evet benim iç dünyam değil ancak bazı forumlarda gördüğüm taktik denilebilecek bir şey gördüm '' Fake it till you make it'' yani yapana kadar yapıyormuş gibi yap gibi.