Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye ilkerraka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question AŞIRI TECRÜBELİLER LAZIM GALİBA :(

Öncelikle cemiyette yeniyim zamanla iyice sizlerle alışabileceğimi düşünüyorum bazı durumlara...

Şöyle başlayayım bir tane kız arkadaşım var fakat ilişki istemediğinden falan bahsediyor beni sevdiğini hislerinin olduğunu bu yüzden sık sık beraber vakit geçiriyoruz zaten ve birlikte uyumaya falan da başladık cinsellik hariç her şey var ilişkide artık ve şöyle oldu eskiden flört olduğumuzu da kabullenmiyorken artık kabulleniyor

Bana göre biraz daha rahat birisi insanlara güvenmiyor farkındayım ama insanlar tanımak istediğinde cinsiyet farketmez gidip oturabiliyor ve bana açılmadan neden ön yargıyla yaklaşayım diyor biraz da geçmişte yaşadığı kaza da kardeşini kaybetme ve büyük anne ve babasıyla büyümüşken birkaç yıl içinde hepsini malesef vefat etmiş olması biraz yıkıklık var fakat bence olarak sosyoloji okuduğu için bu tarz yaklaştıını her yazanın ondan hoşlanmadığını her kahvenin her yemeğin özel bir anlamı olmadığını bir şekilde açıklıyor.

Ben burdan şunu merak ediyorum acaba bu durumu nasıl lehime çevirebilirim çünkü bazen gereken yerde sert yaptığım zaman kuzu kesilip iyice bana düşüyor farkındayım ama bu tarz konularda ve ilişki istememe konusunda yapacagım sertlik daha başlangıç aşamasındayken durduruyorum tartınca ters tepki alacağımı farkettiğim için

Ayrıca kıskanıyor falan ama soğuk kanlı olmayı beceriyor ama ona karşı tavır aldığım konuların benzeri bile başıma gelse tepki veriyor kısasa kısas misali

yardımcı olur fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen iyi çocuksun senin gibiler 2 seneden önce sevişemezler
    avlanmayı seven adam ..

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız seni ağlama duvarı olarak kullanıyor. İlgin alakan hoşuna gidiyor ama başka birilerini arıyor. Onu ararken senin gösterdiğin ilgiyi de kaybetmek istemiyor.

( Tabi bu söylediğimi sen o güzelim güzide kanatsız melek kıza yakıştırmayacaksın )

Tavsiyem şu ne yapıyorsan tersini yap. Ne düşünüyorsan tersini söyle. Bu kıza olan aşırı ilgini dengeler onun gözünde.

He birde başka kızlarla buluş. Mesela bu kıza 3 saat mi ayırıyorsun günde. Yarım saate düşür onu. Geri kalan 2,5 saat başka kızlarla görüş yada başka kızların peşinde koş.

Biraz akıllı olun

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de şu birlikte uyuma muhabbetini biraz açsana. Kaç saat uyuyorsunuz. Gece mi gündüz mü

Uyurken memeleri elliyor musun ?

Ya da çükünü çıkartıp kızın eline veriyor musun?

Yada götünü elinin tersiyle okşuyor musun?

Yoksa kardeş kardeş mi uyuyorsunuz?

Bunlar önemli şeyler

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hata yaptığımın farkındayım. Bu hataları geri çeviremeyeceğimi de...yapmam gereken şey bundan sonra hata yapmamak tabiki yatakta boş durmuyorum tabiki bir şeyler gelişiyor kızla uyurken kardeşim kardeşe yapmayacağı şeyler yapıyoruz yoksa ne manası var tavsiye için teşekkürler yakında yeni kızlarla görüşmek üzere

Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Sene çok 1 saat 40 dakika sürdü keşke bakire olmasaydı ve Türkiye de yaşıyoruz

Bu Konu için Tagler