Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 16 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne dışlaması olum.bir programdan replik.sen kimsin beni disliyorsun desene öyleyse de amk
    öfke kontrolu denen bişey var dostum..bak iyikide sen kimsinde beni dışlıyosun demeden önce bir açıklama yapmanı istedim yoksa yalnış anladığımı bilmeyecektim.í*½í¸í*½í¸

Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben böyle bir kızla görüşmezdim. O instagram oyununu yaptığı zaman da söylemiştim bunu. Başlığı kendin atmışsın dengesiz diye. Elindeki karakter bu. Bence kahramancılık oynamaya hiç gerek yok çünkü insanları düzeltemezsin. Böyle bir şey mümkün olsa bile bu bir sevgilinin yapacağı şey değil.

Benim prensibim şu : Kız sana uygun değilse ayrıl.

Bu tabi benim yapacağım şey. Sen ne yapacağına kendin karar verirsin ancak ne karar verirsen ver şunu unutma. Bu kız bu şekilde davranmaya devam edecek. Hasbel kader evlenirsen bu kızla bir tartışmada çocukları alıp annesinin evine gidip o çocukları sana düşman edecek potansiyelde bir kız. Gerisi senin kararın.
    HBA sonuncu defa gece dediği ; herşeyden sıkılıyorum şu aralar bendendendemi sorduğumda evet herşeyden demişdi.bende o andan sonra bir kompa oldu..dün neden yazmıyorsun seni özledim benden uzaklaşma fln yazdı bende soğuk davrandım .gece erken yatıcam dedim saat 2de neden yatmadın beni ekiyosun fln dedi yalnış yapdığımı biliyorum ama sende kendimi aff etdirmeme izn ver dedi..bende artık devam etmek istemiyorum..benim gelecek düşündüğüm kadın sen deyilsin dedim şimdi böyle yapan kadın gelecektete aynısını yapıcak ve ben bunları çekmek zorunda değilim dedim..vedalaşdık..üzürimden yük kalktı valla oh be
    í*½í¸¬í*½í¸¬

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazayım bulsun

- Canım çok sıkıldı/ Canım sıkılıyor vb.

- Sıkı can iyidir geç çıkar derler.

Canım çok sıkılıyor diyen kızın can sıkıntısını gidermek için türlü taklalar atan adamlar var. Stres topu gibi muamele görünce de üzülüyorlar. E öyle olma ozaman.

Tabi şu cevabı bağlamı içinde söyledim. Kız kendini dışarı davet ettirmek için zarf atıyordur o zaman kalkıp bu cevabı vermezsin. Şöyle olur

-Canım çok sıkılıyor
    - Saat 5 te şuradayım. Gel istersen

Bağlam önemli. O yüzden böyle sikik taktikler vermeyi sevmiyorum ama arada örnek olması için yazıyorum

4. HELAL BRO yavuzyavuz HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emin Arnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öfke kontrolu denen bişey var dostum..bak iyikide sen kimsinde beni dışlıyosun demeden önce bir açıklama yapmanı istedim yoksa yalnış anladığımı bilmeyecektim.������ ������
    Bende yok öyle şeyler neden hasta edeyim kendimi.azeri olduğunu düşünseydim ona göre yanlış anlamayacagin ifade kullansaydim (:
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Üye emrego - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kız bana benziyor biraz, takıntılı olabilir. Ergenliğin dibini görüyor olabilir, hem ve karşıcinsleri ile problemleri çıkmaya başlamış olabilir. Yalnız hissediyor olabilir, büyük ihtimalle de bir anlık sensiz yapabileceğini düşünüp seni terk ediyor ve baktı ki zaten kötüyüm onu kaybetmeyeyim o bana iyi geliyor diyor.
    Onu doğrudan değil dolaylı olarak değiştirmeye çalış. Biraz fazla vakit geçir ama vakit öldürme! Dansa beraber gidin, bisiklet sürün, aktiviteleri sen üret buraya envayi çeşit etkinlik yazmama gerek yoktur umarım.

Oyunda 0'ım fakat neyin ne olduğunu biliyorum.

Hatta en iyi örnek şudur, bilgisayarım var, bilgisayarı nasıl açacağımı biliyorum hatta bilgisayarın şifresini de biliyorum ama gelin görün ki
    Bilgisayarın kullanıcı adını henüz bulamadım yada yazmaya korkuyorum içine girince göreceklerimden

Üye Marjinal Devrim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşimin sevgilisi ayrılınca intihar etmeye kalmıştı. İki ay sonra silikon yaptırmış gördüm , bir doktorun yanında ayda 6000 liraya "sekreterlik" yapıyormuş. Kendine iyilik yap ve ayrıl.