Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Emin Arnes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dengesizin önde gideni

Merhaba Cemiyyet dostları..2 ay yoktum özlemişim valla 😍

Bak dostum şimdi uzun bişey yazıcam okumanı tavsiye ederim neden dersen son okuduğum kitapdan Yardım bankası diye bişey vardı (ayrı bir konuda daha geniş yazıcam) yapdığın iyilikler kayb olmuyor yardım bankasında toplanıyor ve bir gün seninde yardıma ihtiyyacın olursa yapdığın yardım kadar kredi çeke bilirsin..

bir sorunum var kız arkadaşımla ilgili buraya yazmadan önce instagramdam @JoKeR'e yazdım onun cevabını yoruma atıcam bide sizin görüşlerinizi bilmek isterim..

Olay şu 28 Kasım 2017 tarihindÉ™ bir kızla tanışdım 2 ay filan konuşduk 2 kes görüştük..bana instagramdan başka bir kız profiliyle yazdı bende oltaya geldim kızla konuştum..ihanet etdiğim için ayrıldık.

üzürinden 4ay sonra numaramı eklediğini gördüm wpda hikayelerima bakmaya başladı özledin qaliba yazdım oda evet özledim yazdı konuşmaya başladık.5 ay güzel bir ilişkimiz oldu 2 ay memleket gitdi gelincede 1ay güzel vakit geçirdik..gezdik eylendik bana geldi yemek bişirdik ,sevişdik filan yani gerçekden sevdiğimi hiss ediyordum

memleketden geldiğinden 1ay sonra 10 gün görüşmedik bi soğukluk oldu ve ufak bişey yüzünden kavqa çıkardı ayrıldık numaramı engelledi instagramdan engelledi daha sonra instadan engeli kaldırdı 15 gün artık ayrılmışdık bende hesabımı herkese açık yapmışdım.her gün hikayelerime bakıyordu 3 gün girdi baktı hesabımı gizli yapdım .oda insata hesabını sildi ben gizli yapınca

15gün sonra baktım yeniden hesabını açmış bende hikaye paylaşdım baktım girib bakmış paylaşdığıma .bende neden hala beniz izliyorsun dedim ayrılmayı isteyen sendin dedim.oda seni çok özledim sensiz olmuyor fln dedi..biraz konuştuk sabahı yine 1.5 saat telefonda konuştuk .bana diyor ki herşeyden bıktım şu aralar çok huzursuzum her kesle kavqa ediyorum bende dedim eyer öyleyse ayrılalım bende hayatlma çeki düzen vereyim dedim.oda bana sÉ™n hayına çeki düzen verirsÉ™n başkasına bakarsan benim hayatım kalmaz biterim diyor..biraz zamana bırakalım bakalım noluyor diye tmm dedim.

akşama kadar ne ben ona nede o bana yazdı sonunda ben yazmazsam yazmıyorsun dedim.oda Emin yazmadım çünki ikinci kez kalbini kırmak istemiyorum dedi tmm nasıl istersen dedim..

gece dayanamdım aradım bu son konuşmamız olucak dedim bana bir gün önce senin için her gece ağlıyorum diyen biri seni seviyorum diyen biri bir gün sonra nasıl devam edemicem diyor anlamıyorum dedim.oda şimdide seviyorum ama ilişkimize doydum diyor tmm dedim vedalaşdık.her yerden engelledi beni ,bende onu engelledim.ama 1 gün sonra ben engeli kaldırdım.

ben normalde de kendime deyer katıyorum her ayda 3-4 kitab okuyorum dansa gidiyorum (bi süreliğine bırakmışdım) ,kişisel bakım olsun,açlış yapmak ve.s
    ben biraz duygusalım mesela ayrıldık diye takmamazlık yapamıyorum.yani sevdiğim kadın nasıl olsa ve güzel günler geçirdik.ama ayrıldım depresyaya düşeyim hiç bir bok yapmadan oturayım gibi bir şey yapmıyorum.ayrıldığımız sürecte daha çok kitab okumaya başladım ,akşamlar koşmaya başladım,dansa devam etmeye başladım güne en az 5 açlış yapmaya başladım nerde denk gelirse otobüs de ,durakda metroda hoşlandığım kadınlara açlış yaptım ve bu bir aylık süreçte 9 kızla tanışdım biraz konuşuyoruz ama bi türlü olmadı (aklımda hep o kız arkadaşım vardı belki o üzüntüyü diyer kızlara yansıtıyordum diye bi bok olmuyordu)...

28kasım 2018 de (tanışmamızın bir yıllığında) yani 6 gün önce bide bakdım beni instagramda engeli kaldırmış üzerinden 15dakika sonra yine engelledi..biraz sonra yine engeli kaldırdı..hiç bişey yazmadım.beni wpdan engellediği için ben bunun vpın not defteri gibi kullanıyordum .bişey yazdım baktım iki tık oldu vpdan da engeli kaldırmış bende yazdığımı hemen sildim..o yazdı bana biraz konuştuk neden yine engeli kaldırdım dedim sana özel bişey değil dedi tmm dedim .

bu konuşmanın üzerinden 1 gün geçdi bir kitab okuyorum tam benim durumumu anlatıyor( not ; Paulho Cuelho -Zahir) yazar diyorki sizi yarım brakan yarım kalmış bişeyler varsa tamamlayın onu ,sonuç iyi veya kötü olsun en azından hikayenin sonunu öyrenmiş olursunuz..

dedim bende öyrenicem bu hikayenin sonunu.kızı akşam aradım dedim ki bişey sorucam yemin et doğrunu söylüyeceğine
    babasının üzürine yemin etdi..beni seviyormusun dedim cevap vermicem dedi..yemin etdin dedim cevap vermek zorundasın dedim Evet seviyorum dedi neyi değişecek bu dedim zamana bırakalım bakalım neyi değişiyor.kızın arkadaşına benim sende kalan kitabımı arkadaşımı göndericem ona verirsin dedim tamam dedi .bu iki kızda hep bir yerde oluyorlar

kitabı almaya kendim gitdim ikisde şoka uğradılar😁
    neyse çaya davet etdim el ele tutduk filan barıştık yani..mesajlaşmaya başladık Emin sana bişey diyicem dedi ne diyeceksin dedim aynen bu mesajı atdı ;

Pişman olmak güzül bir duygu biliyormusun dedi..eyer biz ayrılmasaydık ben senin ve sevgimizin değerini bilmeyecektim..kendime söz verdim neden vazgecsemde senden vazkeçmiyicem seni bir daha bırakmıyıcam..bu hayatda ne beni senin kadar seven biri ,nede benim seni sevdiyim kadar başqa biri olmuyuak .ne yazayımda hisslerimi anlatayım diye düşünüyorum..sen de beni bırakma gidersen mahv olurum ..seni çook ama çokkk seviyorum ..yazdı

dün mağazamda çalışan işçim izinliydi ben değişecektim onu sende benimle gel dedim tmm dedi dün birlikde mağazada güzel vakit geçirdik .akşam baktım soğuk yazmaya başladı napıyorsun yazdım uykum var yatıcam dedi tmm dedim..bende seni özledim yazdım gece.bakdım
    sabah günaydın yazmış univerteye gideyim yazıcam konuşuruz dedi.üzerinden iki saat geçmiş yazmadı bende noluyoruz ya dedim dün nasıldık bugün nasılız dedim.oda sınav vardı sınavdan öğretmen beni atdı dedi..sen şimdi bunlarımı problem yapıcaksın dedi tmm biraz sakinleş konuşuruz dedim.

dün mağazada bana universte çıkışı kızlarla yemek yicez dedi haberin olsun tmm dedim..neyse bugün ben dansdayken napıyosun şimdi vardım eve dedi.

bu kısma ayrı bir konu açıcam da kısa bir özet geçeyim sevgilimle barışsam bile açlışlara devam etdim .bugün yazdığı soğuk mesajlardan sonra bugün bir close yapıp yedek bulundurmam lazım diye düşündüm dans kursuna biraz kalmış bir kız gördüm yaklaşdım biraz konuşdum (3 dakika) bak seninle sabaha kadar sohbet ederimde yetişmem gereken bir yer var dedim nereye gidiyorsun dedi dansa dedim istersen gel izlersin dedim benimle kursa geldi..beni bekle burdan çıkınca kahve içeriz dedim..

sevgilim bana mesaj atarken tanışdığım kızla kahve içiyorduk .yaşının 32 olması (25 gösteriyor) ve biraz negativ ruha sahib olduğu için numarasını almadım.metro çıkışında vedalaşdık yanağından öpdüm tatlımıyım dedi gel bidaha öpeyim dedim 5defa öpdüm vedalaşdık .beni nerde bulacağını biliyorsun dedim...

sevgilimi aradım napıyorsun dedim bugün çok sinirliyim öğretmen beni sınavdan atdı bene kızlarla yemekte içtim dedi..bana neden soğuk davranıyorsun dedim .oda hiç bişeye hevesim yok dedi banadamı yok dedim hiç bişeye yok dedi..o zaman yine terk et git dedim o konuya girmeyelim dedi üzerime gelme dedi tmm dedim..

perşembe günü görüşücez napayım sizce napmam lazım..yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.😐

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jokerin konuyla ilgili görüşleri ; O ne lan gökdelen gibi mesaj(aynení*½í¸‚) ..Şimdi bitirdim okumayı(sonuna kadar okumayanlar utansın)..Çok kompleks bir ilişki,Kız Birazdan dengesiz...Hem seni istiyor Sensiz yapamıyor hem de basit bir şeyden delirip seni terk ediyor Ondan sonra ne bok yiyelim deyip sana geri dönüyor..Muhtemelen bu hikayeyi 3-5 sefer daha yaşayacaksın...Senin bu saatten sonra yapabileceği en iyi şey şu; Buluştuğumda elle tutacaksın sarılacaksın yani fiziki temas yüksek tutacaksın..Ve artık ben senin böyle sinirlenip Celal elim ateşlenip beni terk edip engelleme lerinden bıktım bundan sonra beni engellemeyeceksin seni seviyorum ve seni bırakmayacağım beni bir daha engellediğini görmeyeceğim...Gibi çok sert ve sahiplenici bir tavır sergileme en iyisi olur..Yoksa bu kız delirdi x seni terk edecek.Siniri geçince geri dönecek.Böyle bu iş devam eder ben sana söyleyeyim ..(benim abi bende terk edilmekden bıktım seviyorum ama bu kadarda olmaz yazmamdan sonra ) ..Sen buna terk edilmek olarak bakma.Kız yine arızaya geçti diye bakí*½í¸‚

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @herşeyibilenadam @valera777 sizlerde yorum yaparsanız çok sevinirimí*½í¸

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben böyle bir kızla görüşmezdim. O instagram oyununu yaptığı zaman da söylemiştim bunu. Başlığı kendin atmışsın dengesiz diye. Elindeki karakter bu. Bence kahramancılık oynamaya hiç gerek yok çünkü insanları düzeltemezsin. Böyle bir şey mümkün olsa bile bu bir sevgilinin yapacağı şey değil.

Benim prensibim şu : Kız sana uygun değilse ayrıl.

Bu tabi benim yapacağım şey. Sen ne yapacağına kendin karar verirsin ancak ne karar verirsen ver şunu unutma. Bu kız bu şekilde davranmaya devam edecek. Hasbel kader evlenirsen bu kızla bir tartışmada çocukları alıp annesinin evine gidip o çocukları sana düşman edecek potansiyelde bir kız. Gerisi senin kararın.

5. HELAL BRO HohenheimXeNN HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emin Arnes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @herşeyibilenadam @valera777 sizlerde yorum yaparsanız çok sevinirim������
    kardeşim 6 ayda 1 gelip işini halledip gidiyosun okumadım ben
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben böyle bir kızla görüşmezdim. O instagram oyununu yaptığı zaman da söylemiştim bunu. Başlığı kendin atmışsın dengesiz diye. Elindeki karakter bu. Bence kahramancılık oynamaya hiç gerek yok çünkü insanları düzeltemezsin. Böyle bir şey mümkün olsa bile bu bir sevgilinin yapacağı şey değil.

Bu tabi benim yapacağım şey. Sen ne yapacağına kendin karar verirsin ancak ne karar verirsen ver şunu unutma. Bu kız bu şekilde davranmaya devam edecek. Hasbel kader evlenirsen bu kızla bir tartışmada çocukları alıp annesinin evine gidip o çocukları sana düşman edecek potansiyelde bir kız. Gerisi senin kararın.
    Tavsiyelerin için Teşekkür ederim

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seven kız affetmez geç bunları.arayi bozup ozledimler filan

Sen başkasına bakarsan hayatı bitmez.senden daha iyisini kafalayamayacagindan korktuğundan ayak yapıyor.

Format atmış olabilir.whatsapp engeller kalkar.bu kadar üstüne alınma

Yarıda sıkıldım.

Kız bence dengesiz değil.seni sevmeyor sadece.senden iyileri de ona bakmiyor.sen de boyun egdiremediginden aşığım ayaklarindasin. Jokerin dediği mantıklı çünkü sendeki his başka türlü geçmez.

Bizimla diyilsin
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seven kız affetmez geç bunları.arayi bozup ozledimler filan

Sen başkasına bakarsan hayatı bitmez.senden daha iyisini kafalayamayacagindan korktuğundan ayak yapıyor.

Format atmış olabilir.whatsapp engeller kalkar.bu kadar üstüne alınma

Yarıda sıkıldım.

Kız bence dengesiz değil.seni sevmeyor sadece.senden iyileri de ona bakmiyor.sen de boyun egdiremediginden aşığım ayaklarindasin. Jokerin dediği mantıklı çünkü sendeki his başka türlü geçmez.

Bizimla diyilsin
    Candela teşekkür ederim yorum yapmışsın..Bizimle değilsin ne demek biraz açarmısın yani kendimi dışlanmış gibi hiss etdimí*½í¸¬

Tebrik
    Konular
    28
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valera işimle alakalı olarak giremiyordum bura ..yani iş konusunda baya bir tökezledim fln yani kızla aram bozulunca girib işeyler öyrenip gitmekle alakalı deyil..vip üyeliğimi dün yeniledim 1yıl boyunca yine burda olucam..eyer yalnış anlaşıldıysam aff ola ..bişeyler yapa bildiysek cemiyyet vÉ™ sizlerin sayesinde oldu ..bunu unutmak yakışmaz bana

11. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne dışlaması olum.bir programdan replik.sen kimsin beni disliyorsun desene öyleyse de amk
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.