Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Hidochi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bir değişiklik, kendini geliştirme arzusu attı beni buralara. Selam millet...

Merhabalar. Öncelikle kendimden biraz bahsetmek istiyorum. 25 yaşındayım. Spor bilimleri bölümünden mezun olup yurtdışı furyasına bende katıldım. 2 yıldır kadar memleketten uzak yaşıyorum. Tahmin edeceğiniz gibi kısmen belirli zorlukları bulunan bir ortamdayım. Örneğin yalnızlık, farklı kültür olduğu için adapte olma sorunları vs. bunların bir çoğunu aştım bu zamana kadar ancak kadınlar konusunda bazı hatalarım olduğunu düşündüğüm için kendimi bu konuda biraz geliştirmem gerektiğine karar verdim. Bu zamana kadar birden çok kız arkadaşım oldu(2 değil) bunlardan yatağa kadar gittiklerim ve gidemediklerim oldu. Ayrıca bunların dışında konuşup sıçıp sıvayıp berbat ettiğim çok durum da oldu. Artık sıçma kısmını en aza indirmek istiyorum. Bunu sıfıra indirmek çok mümkün olmasa da sizlerin yardımlarıyla kendimi bu konuda geliştireceğime inanıyorum.

Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor bilimleri dedigin besyo mu ? hangi ülke , yasamın hakkinda biraz daha bahsedermisin ?
    avlanmayı seven adam ..

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet besyo. Bursa Uludağ üniversitesi'den mezun oldum. Ardından KPSS, ales falan denedim. Hedeflediği şeylere ulaşabildim ancak bir an onların benim için o anki yaşamıma uygun olmayacağına ve bir şeyler öğrenmem gerektiğine karar vererek İngiltere'ye geldim. Açıkcası neden bahsedeceğim de çok bilmiyorum. Üniversite zamanlarında bir çok sporla uğraştım, muay thai ana branşım onun dışında paten, cimnastik, yüzme, serbest dalış, kayak vs gibi sporlarla da ilgilendim. Yani kişilik olarak oldukça aktif bir yaşama sahiptim. Şu anda iş güç dolayısıyla o kadar aktif spor hayatım devam etmese de spor salonuna gitmeye özen gösteriyorum. Bunun dışında bir depo da çalışıyorum. Hedeflediğim bir tayland gezisi ve muay thai kampı var onun için gerekli olan para, vize vs işlemlerini halletmekle uğraşıyorum. Genel hatlarıyla böyle detay vermem gerekiyor muydu emin olamadım, fazla uzatmak istemedim.

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hidochi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hedeflediği şeylere ulaşabildim ancak bir an onların benim için o anki yaşamıma uygun olmayacağına ve bir şeyler öğrenmem gerektiğine karar vererek İngiltere'ye geldim.
    ben de karar versem beni de alırlar mı ingiltereye (:

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz sıkıntılı. Bulgaristan vatandaşlığım olduğundan bende sorun olmadı ama Ankara antlaşmasına başvurarak gelebilirsin. Tam şartlarını bilmiyorum ama dürüst olmak gerekirse 😄

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hidochi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet besyo. Bursa Uludağ üniversitesi'den mezun oldum. Ardından KPSS, ales falan denedim. Hedeflediği şeylere ulaşabildim ancak bir an onların benim için o anki yaşamıma uygun olmayacağına ve bir şeyler öğrenmem gerektiğine karar vererek İngiltere'ye geldim. Açıkcası neden bahsedeceğim de çok bilmiyorum. Üniversite zamanlarında bir çok sporla uğraştım, muay thai ana branşım onun dışında paten, cimnastik, yüzme, serbest dalış, kayak vs gibi sporlarla da ilgilendim. Yani kişilik olarak oldukça aktif bir yaşama sahiptim. Şu anda iş güç dolayısıyla o kadar aktif spor hayatım devam etmese de spor salonuna gitmeye özen gösteriyorum. Bunun dışında bir depo da çalışıyorum. Hedeflediğim bir tayland gezisi ve muay thai kampı var onun için gerekli olan para, vize vs işlemlerini halletmekle uğraşıyorum. Genel hatlarıyla böyle detay vermem gerekiyor muydu emin olamadım, fazla uzatmak istemedim.
    Orada görüşebileceğin çok samimi dostların var mı?

Sürekli gittiğin ve seni görünce tanıyan selam veren ahbap olduğun kafe bar var mı ?

Haftasonu bira içmeye çağıracağın dostların var mı ?

Cevaplar hayırsa öncelik bu ortamları nasıl sağlarım olmalı ? Baştan bir çevre yaratman lazım. Zaten sosyal bir iş de yapmıyorsun. İyice yabancılaşırsınız. Tayland falan paranı çar çur etme buralarda. O parayı biriktir sana lazım olur.

Şuan da bir kız arkadaş bulman da bence çok iyi olmaz bulmaman daha iyi. Yalnızlıktan tüm enerjini ona akıtırsın sonra kız seni terk eder uğraş dur. Önce aidiyet sonra cinsellik

Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orada görüşebileceğin çok samimi dostların var mı?

Sürekli gittiğin ve seni görünce tanıyan selam veren ahbap olduğun kafe bar var mı ?

Haftasonu bira içmeye çağıracağın dostların var mı ?

Cevaplar hayırsa öncelik bu ortamları nasıl sağlarım olmalı ? Baştan bir çevre yaratman lazım. Zaten sosyal bir iş de yapmıyorsun. İyice yabancılaşırsınız. Tayland falan paranı çar çur etme buralarda. O parayı biriktir sana lazım olur.

Şuan da bir kız arkadaş bulman da bence çok iyi olmaz bulmaman daha iyi. Yalnızlıktan tüm enerjini ona akıtırsın sonra kız seni terk eder uğraş dur. Önce aidiyet sonra cinsellik
    Aslında arkadaşlarım var tabi Türkiye ye nazaran her gün, her istediğim zamanda görüşebileceğim kadar değil. Ayrıca iş konusunda haklısın yalnız bunu avantaja çevirdiğim zamanlar olmuyor değil. Çok fazla kişi çalışıyor ve sabit bir yerde değilim. Bundan dolayı çok fazla insanla görüşüp konuşma şansım oluyor. Avantajları var da bu ara kendi içimde yaşadığım sıkıntıyı çözmeye çalışıyorum. Önceden olsa bir şeyler için uğraşırdım. Şu anda hiç bir şeyle uğraşmak istemiyorum. Yalnızlık hissetmek değil de yalnızlığı seçiyorum. Gerçek anlamda ne arkadaş ortamı, ne kız arkadaş, ne de herhangi bir şeyle uğraşmak istiyorum. Bunu bir şekilde üstümden atmalıyım. Onun farkında olduğumdan dolayı bir kaç plan belirledim kendime. Bu tayland gezisi buna dahil. Evet farkındayım para harcarım. Yalnız, planladığım şey aslında taylanda gideyim, takılayımdan ziyade kendi ana branşım olan Muay Thai kampına katılayım, yapabilirsem maçlara gireyim ve Antrenörlük belgesini oradan alayım. Bunları yaptıktan sonra burada antrenör olarak işe başlayıp hayatıma devam edeyim. Çünkü bu sorunların temel nedeni olarak çalıştığım işi görüyorum. Sevdiğim bir iş değil sonuçta. Yani haksızsın demiyorum. Dediklerinde sonuna kadar haklısın ancak bu açıklamalardan sonra belki düşüncelerim daha mantıklı gelecektir diye düşünüyorum. Bu arada verdiğin tavsiyeler önemli özellikle kız arkadaş konusunda...