User Tag List
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 13 arası kadar sonuc gösteriliyor
-
28/11/2018, 05:41 #11
Ben psikoloğa gitmiş kimle konuşsam ya, ilacı versin ben de işime bakayım kafasındalar ya da ilk seansta hayatın sırrını öğrenmeyi bekliyorlar, Şunu diyorlar; bana saçma sapan sorular sordu, sorunumu söylediğimde ise doktor "sence neden böyle oldu" vs dedi diyorlar. bunları bana senin söylemen lazım doktor, yoksa ben niye sana geleyim kafasındalar. yani hem mesleğe bir saygısızlık ve bunun üzerinden eleştirme var hem de cahillik..
burada ben, siz psikologların da suçu olduğunu düşünüyorum. hasta ilk geldiğinde ilacın tek başına yeterli olmadığını, tek seansta iyileşilmeyeciğini, terapinin hastanın da istekli olduğunda işe yarayacağını vs anlatmanız lazım. ben zamanında iyi bir doktora gitmiştim uzun süre de gittim ve çok faydasını da gördüm ama diğer insanlar kafasında olsaydım ben de yararlanamayacaktım. o insanlara da kızamıyorum çünkü ilk seans harbiden bu işe yabancı olan biri için hiçbir şeye benzemiyor, eleman da bu ne mk bir sürü para verdik diyip gidiyor. neden hastaya ilk geldiğinde bir giriş prosedürü sunmuyorlar anlamış değilim
-
28/11/2018, 06:09 #12
1.sorunun cevabı şu, bu güne bakarak beni yargılaman. Burada suçlu olan benim aslında hiç açmamam gerekirdi. Ama insan kendini boşlukta hissedince böyle oluyor. Yazası çizesi geliyor birilerine dert yanası geliyor. Güçsüzlüğümünden midir bilmem. Kısa sürede çözüm derken aslında, benim yazdıklarım ile bana bakıp çözüm bulmak. Saygım sonsuz fakat bence mümkün değil. Benim dünkü psikolojimin bozukluğuna ver saygısızlığımı.
2- Doktora gidip tavsiye istedim, o bana ilaç ile geldi. Ben insanın kendi kendisini tedavi edeceğini düşünüyorum. İstediğim sadece anlaşılmak, sevilmek. İlk seans'Ta sevilmek istemek anormal mi? dediğim zaman, hayır insanın doğasında bu var demesi üstünde testlerden sonra, neden söylediğim problemi çözmek yerine bana ilaç dayatıyor ki ? Bu bir çelişki değil midir? Ben sevgi ihtiyacımdan bahsediyorum o bana yatıştırıcı veriyor? İlaçların umursamazlık yarattığını öğrendim. Tamam bu bir çözüm ama ben bu çözümü kabul etmek istemiyorum. İlaç kullanan bir arkadaşım vardı ve hiç de insan değillerdi.
3- "Mesleğiniz nedir, tecrübeniz nelerdir bilemem fakat bildiğim tek bir şey var, oda insan ancak kendi kendisini düzeltebilir." bunu derken aslında yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum. ama galiba, insan kuyuya düşünce ben buradan nasıl çıkacağım diye düşünmez, bağırır yardım istemeye çalışır.
Sizleri enteresan duygular ile meşgul ettiğim için özür dilerim.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
alfaadam HELAL BRO dedi
-
28/11/2018, 06:14 #13
Ben terapi ve ilaca da razıyım. Fakat bir şey sormak istiyorum, aldığım ilaç zihnimin envai çeşit yerine müdahele ediyor bunu inkar etmemeliyiz. Benim sitemim, benim nasıl bir çocukluk geçirdiğimi söylemeden, sadece bugün var olan yaşantıma ve o anda söylediğim şeylere bakarak tedavi uygulamaya çalışmaları. Tamam vardır bir bildikleri ama bizim de düşündüğümüz bazı şeyler var.
İlaç kullanan kişilerin bir çoğu ilaç kullanmaktan şikayetçi. Peki neden böyle diyor bu insanlar?
Büyük ihtimalle, ergenliğim ile alakalı hormon dengesizlikleri. Sizlere de dediğim gibi, ben bu işi kendim atlatacağım. İyi ki varsınız, yazdığım yazıya cevap verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim