Alıntı herşeyibilenadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi seni yermek için söylemiyorum ama dikkat et

1) " Kaşıkla tünel kazmak gibi. Her gün adım adım ama sürekli bir çaba ile aydınlığa gitmek var." demişim. Bunun neresi kısa sürede çözüme benziyor ?

2) Doktora yardım için gidiyorsun ama verdiği ilaçları beğenmiyorsun. Cipralex senin durumunda yazılabilecek en iyi ilaçtır ve bir sürü insan faydasını görmüştür.

3) "Bir yardım eli uzatın be beyler/abiler varsa ablalar" demişsin. Sonra ise "Mesleğiniz nedir, tecrübeniz nelerdir bilemem fakat bildiğim tek bir şey var, oda insan ancak kendi kendisini düzeltebilir." demişsin. Madem öyle neden yardım istiyorsun?

Bunları seni yermek için yazmıyorum. Kendi döngünün farkına var diye yazıyorum. Stigma sevmiyorum ama al şu testi bir çöz

https://yusufbayalan.com/borderline-testi/
1.sorunun cevabı şu, bu güne bakarak beni yargılaman. Burada suçlu olan benim aslında hiç açmamam gerekirdi. Ama insan kendini boşlukta hissedince böyle oluyor. Yazası çizesi geliyor birilerine dert yanası geliyor. Güçsüzlüğümünden midir bilmem. Kısa sürede çözüm derken aslında, benim yazdıklarım ile bana bakıp çözüm bulmak. Saygım sonsuz fakat bence mümkün değil. Benim dünkü psikolojimin bozukluğuna ver saygısızlığımı.

2- Doktora gidip tavsiye istedim, o bana ilaç ile geldi. Ben insanın kendi kendisini tedavi edeceğini düşünüyorum. İstediğim sadece anlaşılmak, sevilmek. İlk seans'Ta sevilmek istemek anormal mi? dediğim zaman, hayır insanın doğasında bu var demesi üstünde testlerden sonra, neden söylediğim problemi çözmek yerine bana ilaç dayatıyor ki ? Bu bir çelişki değil midir? Ben sevgi ihtiyacımdan bahsediyorum o bana yatıştırıcı veriyor? İlaçların umursamazlık yarattığını öğrendim. Tamam bu bir çözüm ama ben bu çözümü kabul etmek istemiyorum. İlaç kullanan bir arkadaşım vardı ve hiç de insan değillerdi.

3- "Mesleğiniz nedir, tecrübeniz nelerdir bilemem fakat bildiğim tek bir şey var, oda insan ancak kendi kendisini düzeltebilir." bunu derken aslında yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum. ama galiba, insan kuyuya düşünce ben buradan nasıl çıkacağım diye düşünmez, bağırır yardım istemeye çalışır.

Sizleri enteresan duygular ile meşgul ettiğim için özür dilerim.