User Tag List
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 11 ile 13 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Aldatılma şüphesi
-
20/11/2018, 01:51 #11
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Sadece ilk mesajı okdudum. bence aldatılmamışsın. Adama niyetli olduğu için seni bırakmış olma ihtmali var ama bence henüz bir şey olmamış aralarıında.
borcu da normal hangi vadede ödüyorsa. o gün gelmeden bir gün önce mesaj at.
"yarın görüşelim malum kredi kartının aylık taksit ödemesi geldi" diye.
kafana da takmamaya çalış ve yeni ufuklara doğru açılacağın psikolojiye gel en hızlı şekilde.
"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)
-
20/11/2018, 05:06 #12
Öyle yapıyorum. Ama borç olayını açıp birazcık aldattın deyince hiç bir şey yazmadı görüldü attı ertesi gün de engelledi zaten instagramdan bende numarasını sildim.
Aldatmaya değil borç olayına takıldı.
Ama şu var bende kaldığı iki haftanın parasını versin demiş yazın iki hafta başbaşa kalmıştık o işteyken ben onun evindeydim. Diğer zamanların değil ama o iki haftanın parasını versin derken duymuş kuzenim.
Bana yük oldu zaten hep falan demiş. En son eve geçip hesap yapayım o zaman demiş sonra da bana bir şey yazmadı görüldü olduğu gibi kaldı. Çocukla da bugün okulda başbaşa gülüşüyorlarmış.
Ben de kuzen bana haber verme artık ne yapıyorlarsa yapsınlar duymak bana bir şey kazandırmaz dedim.
-
21/11/2018, 12:57 #13
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
sevgili arkadaşım olayı sen yaşadığın için bizim gibi düşünmedini düşünüyorum.benim görüşüm 6 ay süren ilişkide kıza bağlamışsın bu da normal bişey kendinisini sevdirmeyi başarmış.benim tavsiyem boşver çünkü geri dönersen daha kötü şeyler yaşayacağını ve değerinin düşüceğini düşünmem.Daha iyi bir kızla daha mutlu olabilecegini bir düşün.Bunların hepsini bir tecrübe olarak düşün acı çeke çeke gelişiyoruz
Para konusuna gelince o sizi arada tutan tek şey olarak gözüküyor.inşallah yanılıyorumdur aralarında öyle bir seyer varsa,varsa diyelim bir şey olmazsa parayı kullanarak seninle yeniden barışaçaktır para olayını kullanıp birazda duygusal eski güzel günleri kullanıp tepkini ölçer.
Para olayınıda unutup vazgeç kendini kötü hissetme onu kazanan taraf görüp kendini yıpratma yani o senden daha iyi durumda şuan diye öfkene yenik düşme
Önündeki maçlara bak bundan kurtulmanın en iyi yoluda AFFETMEKTİR hiç bir şekilde yargılayıp kızma affet ve merhamet göster yoluna devam et derim ben bir arkadaş olarak