Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye etersiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ilişkiler hakkinda

Abiler, kardeşlerim, bilir kişiler... Söyleyeceklerim var. Soracağım şeyler var.
    Hiç açılış yapmadım. En azından cemiyeti keşfettikten sonra bunun adını koyabiliyorum. Açılış yapmıyorum ben. Bir kıza gidip açılmıyorum. Onu elde etmek için uğraşmıyorum. Bir şekilde ilgi görürsem yardırıyorum.
    Mevzu şu. Bu bana yazan kızlarla konuşuyoruz kaynatıyoruz ve ben bu kızları negliyorum. Bunun için kasmıyorum ama her fırsatta yapıyorum bunu. Yaklaşık 9 ay önce bir kız yazdı. 6 aylık bir ilişki yaşadık. Ve 6 ay tamamen boyle geçti. Abarttigim zamanlar da oldu. Şimdi başka birisi var. Ve ben buna devam ediyorum. Biraz hızlı gitmiş olacağım ki kız farklı bir konuşma tarzın var seni çözmeye çalışıyorum dedi. Burada yanlış mı yapıyorum? Neg bir kızı elde etmek için midir? Onun dikkatini çekmek için midir? Zaten sana açılan bir kızda nasıl izler bırakıyordur?

Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğlenceli de oluyor ben seviyorum. Konuşmaya başlayalı 2-3 gün oldu ve ben muhabbeti baya ilerlettim. Belki de beni bu kadar kolay elde edemezsin, ben kolay bir kız değilim demek istiyor. Bakacağız.
    Ama biraz abartıyorum sanırım. Aslında bir iki güzel söz söyledikten sonra takılıyorum. Ama sık sık olunca kız hızına yetişemiyor. Ayarlayacağız artık...

Üye İ.N.S.A.N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak şimdi. Diyelim ki ilişki bi terazi. Ve kefelerdeki ağırlıklarda sizsiniz. Sen 5 kilosun kız 7.. neredeyse senin kefe yere değecek. İşte bu durumdayken sen neg atıyosun. Hatunun kilosu 6'ya düşüyor. Ne oldu ? Senin kefe biraz yukarıya yükseldi. Biraz daha negledin. Eşitlendiniz. Biraz daha negledin. Sen yükseldin karı alçaldı. Biraz daha biraz daha diye diye neglemeye devam edersen. Hatunda birazcık da aşağılık duygusu varsa seni kendine uygun görmez. Senin değerinden, senin kilondan çok daha aşağıdadır kilosu çünkü. Kadının kefesi yere çarpar. Üstündeki ağırlık kefeden dışarı düşer. İlişkide kalibrasyon önemlidir. Sen 6 kilo ol kız 5 bu iyidir. Hiç olmadı 5-5 olun amk. Ama bokunu çıkarıp kefeleri yere değdirme..

4. HELAL BRO BuminKaganTR, Expelliarmus HELAL BRO dedi
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah insan kız yelkenleri suya indirdi problem yok. Söylediklerin aklımın bir ucunda

Üye blackwhite - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    3
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NEG olayında şöyle düşünüyorlar, bu işe yarıyor burdan yürüyeyim ancak sürekli NEG'lemek kötü bir izlenim bırakır sende. İşe yarıyor diye b*kunu çıkarmamak lazım.

Fetvacı Başı - Reyizz JoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Tebrik
    Konular
    371
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğleniyorsan, muhabbetin gelişi gereği yapıyorsan sıkıntı yok. Ancak kızı bağlamışsın, sevgili kıvamına gelmişsin. bu aşamadan sonra sırf şimdi bi NEG atayım diye negleme yapıyorsan sıkıntılı.

Neg'in temel amacı. kızı şaşırtıp birazcık göt indrimek.

BKZ: https://puacemiyeti.com/neg-nedir/
    "Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR

Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA
    ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)

8. HELAL BRO etersiz HELAL BRO dedi