User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Bir nevi teşekkür
-
13/11/2018, 01:27 #1
Bir nevi teşekkür
Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.
Ortaya karışık bir şeyler söylemekle beraber aradan teşekkür mesajını da çıkartmış olacağım.
Normalde ben kız arkadaşımın erkek arkadaşlarına çok sert bakan hatta “olamaz†diyen birisiydim.
Sayenizde bu düşüncenin yanlış olduğunu anladım zaten öyle biri olsaydım şuan ki sevgilimden ayrılırdım kesinlikle arkadaşlarına karıştırtmaz.
Sadece küçük bi nüans: Kızın yakın veyahut uzak arkadaşı kıza yavrum,canım tarzı hitaplar kullanabilir mi?
Bu bana doğru gelmeyen bir şey daha önceden de bir arkadaşı söyledi diye uyarmıştım o kişiden duymadım bir daha ancak bu günkü kişi hazırlıktan arkadaşı ve ben kız arkadaşımın yanında olmama rağmen böyle bir şey söyledi lafı söyleyişi şöyle idi: yavrum çok kafana takıyorsun.
Yetişmem gereken bir laboratuvar dersin olduğu için tartışma çıkartmadım sadece arkadaşına söyle böyle hitap etmesin dedim gıcık olduğum kızın gözlerini biraz sinirli şekilde devirmesiydi. Ancak sonra kütüphaneye geçtim be eşyalarımı alıp dersime gittim.
Telefonla da konuştuk sesinde veya söylediklerinde bana bir kızma yoktu. í*½í¸„í*½í¸„ HBA’nın dediği bir laf vardı kız arkadaşın başkasının evine bile gitse ona güveneceksin diye ilişki yaşayacaksan güveneceksin demişti ya da vurkaç’a devam sen ne istediğini bil demişti saygıdeğer Joker.
Bu durumda kıza empati mi yaptırmalıyım acaba o da çocukça bir kısasa kısas olur gibi geliyor.
Bu konuda bir akıl almak istiyorum normalde arkadaşıyla ders çalışsa ben kavga çıkartırdım ama galiba bir şeyler öğreniyorum. Sorun çıkartan değil eğlenilen tip olmaya çalışıyorum.
Veee söylediğiniz gibi beni kaybedebileceğini hissettirmeye çalışıyorum çünkü o hissi çok hissetmiyordu ben de rahatsız olduğu bir konu açtım. Açtığın konu da şu idi arkadaşının sürekli kahve içelim diye ısrar etmesi Sonuçta arkadaşıydı kahve içebilirlerdi ancak bu kadar ısrar sinirimi bozmuştu biraz. Hatta küçük bir hata yapıp erkek adam trip atmaz ya bir süre kızdım bunu fark edip yanıma gelip barışalım sesi ben de önce söyleyeceklerimi söylemem lazım dedim olayı anlattım sonra bana biraz sinir oldu hep aynı konuyu açıyorsun çözemiyoruz anlamıyorsun dedi ben de az önce barışalım diyordun şimdi çözemiyorumz mı oldu dedim.
İlişkimizi bayır aşağı giden bozuk bir arabaya benzetti. Sakin kaldım ve dedim ki insanlar ilişkileri mutlu olmak için yaşarlar sen böyle bir benzetme yapıyorsun bu hoş değil bana bilmiyorum ilişki nereye gidiyor gibi cevaplar verme ayrılalım diyorsan ayrılalım devam edelim diyorsan devam edelim dedim oda galiba sen ayrılmak istiyorsun dedi ben de hayır sadece bu konunun bir kaç defa açılmasından sıkıldım ilişki insanları mutlu etmek içindir böyle şeyleri konuşmak istemiyorum dedim. Sonuç olarak benden de bir ayrılık laf duydu ona tamamen bağlandığı mı o olmadan yaşayamayacağımı düşünüyordu. Biraz gözünün korkması iyi oldu.Bu da iyi oldu bu konularda kendimi geliştirmeme yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim dediğim gibi bu teşekkür üzerine yazılacak yazılacak bahaneyle araya birkaç adet soru serpmiş oldum buradaki soru sayılabilecek şeylerden bir tanesi yaptıklarımın doğru olup olmadığını size sormak istemem ve bu hitap şekilleri hakkında bana yardımcı olmanızı dilemek çünkü saatlerdir sayfadaki yazıları okuyorum ve net bir sonuç bulamadım aslında genel bir bilgi vardı ortada oda umursamamak sonuç olarak kızların ne söylediği ya da kızlara ne söylendiği değil önemli olan davranışlardır demiştiniz
Hepimize iyi oyunlar !!Konu Shooter tarafından (13/11/2018 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir.
-
14/11/2018, 04:55 #2
Takıldığım nokta şu oldu ben gidip hiçbir kız arkadaşıma yavrum demem, şimdiye kadar sadece kız arkadaşlarıma dedim he senin yanında onu diyorsa biri tartışmaya gerek yok. Benim yanımda biri kız arkadaşıma böyle dese memnun oldum xxx in annesi sizsiniz demek derim dalgama bakarım. Evet, kız arkadaşına güveneceksin fakat öyle başkasının evine gidecek bilmem ne sikerler öyle işi zaten koyarım kapının önüne. Kimseye körü körüne güvenilmez. Kız gerçekten sana bağlıysa arkadaş markadaş umursamaz. Kız sana "sen ayrılmak istiyorsun" dedikten sonra hayır ilişki mutlu olmak gibi şeyler demek yerine, suçlama yapmadan bak ben bu durumlardan rahatsız oluyorum, ilişkimizi kötü etkiliyor dersin. Kız zaten seni sallamıyorsa seni kaybetmek gibi bir korkusu yoktur. Önüne bak derim. İlişki zordur, evet oyun devam eder ama farklıdır emek gerektirir sadece sen veriyorsan bir şeyler sıkıntı vardır.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
17/11/2018, 04:00 #3
iliski sorun için değildir,çok dogru.istiyorsan devam edelim yok istemiyorsan ayrılalım demek kopeginim ben senin demek. Ne derse onu mu yapacaksın.Denersin olmuyorsa yenisini yaparsın.
Yavrum meselesine gelirsek umursanmayacak mesele değil.sevgilisinin yaninda yavrum deniliyor ve çocuğa normal cevap veriyorsa dikkat et derim.makasa izin verme.Konu candela tarafından (17/11/2018 Saat 06:35 ) değiştirilmiştir.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
17/11/2018, 09:26 #4
Açıkçası ben burda bir durumu yanlış buldum. Hayatım boyunca her zaman arkasında olduğum bir fikir varsa oda olayların sıcağı sıcağına çözülmesidir. Yani eğer o çocuk orda senin kız arkadaşına yavrum diyorsa ve bu seni rahatsız ettiyse o an müdahale etmelisin. İçinden geldiği gibi , cümle kalıplarına bağlı kalmadan rahatsız olduğunu o çocuğa söylemelisin. Olay kapanıp gittikten sonra kız arkadaşına gidip ona söyle böyle kelimeler kullanmasın demektense komple sessiz kalmak daha mantıklı bi tercih. Çünkü kızın gözünde şu duruma düşüyorsun ister istemez madem rahatsız oldu o niye müdahale etmedi siye düşünmüştür. En azından bilinçaltı bunlar ufak görünen büyük ayrıntılar .
-
Tebrik - 1 HELAL BROvalera777 HELAL BRO dedi
-
17/11/2018, 18:12 #5
Sıcağı sıcağına çozeceksen orda xx benim sevgilim ve ona yavrum dememelisin diyemezsin.yavrum dediği an,1 saniye beklemeden dalacaksin. Çünkü eleman onuruna laf ediyor,kız değil mesele. He buna gerek yok ve haksızsın kaybedersin. Neden yok ? suç aynı zamanda senin. Sen yeterince güçlü durmuyorsan çocuk yapar. Sana düşen görev çocuktan daha güçlü olmak(en azından o ortamda) sevgili yapmasını bekleyip sevgilisine yürümek.
Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.