Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye denondj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Seninmasan Startup Projem ve Alfalık Hakkında

Standart yazıyı geçiyorum, tırıvırıyı arkadaşlar, yıllarca karı kız kovaladım, sıçtığımı anlattım, düdüklediklerimi anlattım, derdinize derman oldum, buradan öğrendim, yol katettim, yılların denonu oldum. Tüm geçen zamanların sonunda 30 yaşına geldik, ve artık sokakta set açmaktan ziyade ki (ben hep sosyal playerdim), her şeyi bırakıp, bir projeye odaklanıp onu geliştirmeye başlamak için, işimden ayrıldım(daha doğrusu işimde kendi projemi yaptığım için kovuldum), ve yaklaşık 1 yıldır, dolandırıcı 6 yazılımcısıyla, avukatı, bilmemnesi, yazılım süreci, tasarımı derken, cepteki tüm parayı verip üzerine de borçlanıp, all-in girdim.

Bunu neden yaptım, beyaz yaka olarak yıllarca calıstım diyemicem 3 sene çalıştım ama, baktım benden düşük zeka seviyelerindeki adamların servet sahibi olduğunu gördüm. Her işte olduğu gibi süreklilik, devamlı çalışma ile belki 10 kişilik ekibin yapcağı projeyi 6 ay yazılımcı bulamayıp geç başlamama rağmen, projenin 3 katını 3 kişilik ekip ile bir ürün olarak, ufak tefek bugları ile yapmayı başardım. Artık 3bin-5bin-10bin kazanmak istemeyip, ufak planlar yapmak yerine, dişimi sıkıp, ünlüleri düdüklemek istediğim için yaptım bunu da . Ha sıçar, tutmaz ayrı konu, ama geleceğimiz çok parlak gidiş hat güzel. Niye ortalıkta yoktum, çünkü bu yüzden.

Burdan sonrasını takıldığım bir çok forumda yazdım, yukarıdakiler sadece size aittir. Alfa adam risk alandır, kız arkadaşım dayanamadı ayrıldı, cebimde kızılay'a gidecek param yok ama bu yolda bile bir çok şey öğrendim, değerli bir ürün sahibiyim. Size düşen de artık instagramda follow çakıp, her gelen bildirime beğeni atmak, bu kadar.

İnşallah, sabrım ve emeğim günün sonunda değerini ve fazlasını bulur. Çok daha güzel haberler, videolarla da karşınıza gelirim, hatta vaktim olursa bir startup nasıl kurulur, sıkıntıları nedir konusunu, politik anlatmayıp tüm gerçekleriyle öne seren bir video serisi de yapmayı istiyorum ama, o kadar iş var ki ortağımla birbirimizi yiyoruz. Neyse uzattım, devamı alttadır:

--

Ortağım ve yazılımcı arkadaşımla birlikte 1 seneyi aşkındır, hayalini kurduğum rusçada Seninmasan anlamına gelen, “Tvoystol” bizim için çok anlamlı bir gün olan 29 Ekim’de açılıyor. Son testlerini yapıyoruz, merak eden tıklayabilir.

https://tvoystol.com

Site uygulamamız St.Petersburg’da restoran rezervasyonu yapmakla birlikte, etkinliklerin takip edildiği, indirim fırsatlarının olduğu geniş bir platform. Yani bir nebze, groupon + biletix + yemeksepetinin rezervasyon yapılabileni, ve bunların yönetilebildiği bir komplike yenilikçi sistem.

Sizlerden ufak bir ricam var.

Yeni bir girişimci olarak başladığım bu yolda sizden isteğim, sadece instagramda sosyal medya hesabımı takip edip, gönderilerimi beğenmeniz. Elinize mi yapışır hem

Böylelikle hem restorantların, hem de ziyaretçilerimin trafiğini artırıp, ilgilerini çekebilirim. Birkaç dakikalık tıklama ve follow ile bana büyük bir destek vermiş olursunuz.

Uygulamamın Instagram adresi bu, lütfen likelarınızı, takiplerinizi esirgemeyin.

https://www.instagram.com/tvoystol/

Sevgilerimle,

denon

Bu güzel logoyu tasarlayan değerli Wizard kardeşime de buradan teşekkürlerimi tekrar iletmek isterim ve süreçte tecrübe ve desteklerinden yararlandığım Joker reyise selam ve saygılar
    Eklenen Resimler Eklenen Resimler
    Konu denondj tarafından (31/12/2018 Saat 10:20 ) değiştirilmiştir.

Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

2. HELAL BRO blackwhite, valera777 HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gün gelecek bu adamın en büyük derdi masasına gelen kızlardan seçim yapmak olacak
    avlanmayı seven adam ..

4. HELAL BRO denondj HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gün gelecek bu adamın en büyük derdi masasına gelen kızlardan seçim yapmak olacak
    Ona çalışıyorum valeracım Yani bence olmalı, bu tutarsa zaten olur. Game vs. güzel genç yaşlarda ama, büyük çerçevede 30 yaşında yoldan kız tavlamaktansa (yani kendi fikrim olarak) düşünsene ünlülerin, modellerin olduğu özel bir partide, başarılı bir iş adamı olarak katıldığımı hayal ediyorum, e zaten hem alayı müşterin senden para bekliyor, alayının alfasısın, hem de bu işlerde arkaplanda birikimin var. O masalardan seçmeyi isterim, diğerini seninle kemerde de yaparız , ona hala şeklimiz durumumuz var.

Artık inşallah emeklerim yerini bulur, ortaklığım, işim, planlarım bana güzel yollar açar da, bir Nevzat Aydın, bir Jeff Bezos da benden çıkar. Çok zorlanıyorum, çok çalışıyorum, hayatımda ilk defa belki borcum var, gelirim yok, çok garip durumlar, kız arkadaşım ayrıldı benden.. Ama aşırı bi ümidim var, bu olmazsa yine yenisini denerim herhalde, başı zor da bu da açılış gibi bir yaptın mı, bir sürü zorluk atlattın mı üzerine gittin mi, gerçekten istedin mi oluyormuş..

Bakalım haberleri görürsünüz..
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

6. HELAL BRO Zoraki kırbaç HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denondj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ona çalışıyorum valeracım Yani bence olmalı, bu tutarsa zaten olur. Game vs. güzel genç yaşlarda ama, büyük çerçevede 30 yaşında yoldan kız tavlamaktansa (yani kendi fikrim olarak) düşünsene ünlülerin, modellerin olduğu özel bir partide, başarılı bir iş adamı olarak katıldığımı hayal ediyorum, e zaten hem alayı müşterin senden para bekliyor, alayının alfasısın, hem de bu işlerde arkaplanda birikimin var. O masalardan seçmeyi isterim, diğerini seninle kemerde de yaparız , ona hala şeklimiz durumumuz var.

Artık inşallah emeklerim yerini bulur, ortaklığım, işim, planlarım bana güzel yollar açar da, bir Nevzat Aydın, bir Jeff Bezos da benden çıkar. Çok zorlanıyorum, çok çalışıyorum, hayatımda ilk defa belki borcum var, gelirim yok, çok garip durumlar, kız arkadaşım ayrıldı benden.. Ama aşırı bi ümidim var, bu olmazsa yine yenisini denerim herhalde, başı zor da bu da açılış gibi bir yaptın mı, bir sürü zorluk atlattın mı üzerine gittin mi, gerçekten istedin mi oluyormuş..

Bakalım haberleri görürsünüz..
    Bende aynı fikirdeyim denon bi saatten sonra premium takılmak tabi ki en güzeli neden olmasın inşallah nasip olur , ben baktım siteye çok güzel olmuş renkler , dizayn falan insan girince kendini iyi hissediyor , restaurant fotoları , puanlamalar , rusça - ingilizce seçenek çok iyi

umarım tutar görüşlerimi zaten biliyosun
    avlanmayı seven adam ..

Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye gibi biryerde yaşarken böyle bir işe/riske girdigin için sen alfanın da alfasısın. Umarım başarılı olursun, kalbimiz seninle denon

bkz; denon-şarj 101 (:

Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye gibi biryerde yaşarken böyle bir işe/riske girdigin için sen alfanın da alfasısın. Umarım başarılı olursun, kalbimiz seninle denon

bkz; denon-şarj 101 (:
    Sağol kardeşim, şu an durum evde bilgisayar başında saatlerce çalışmaktan ibaret, çok bir çekiciliği yok, hatta psikoloji bozuyor ama Elon musk'ın ilk fotolarındaki tipinden, gerçek bir Iron Man'e dönüşünü de gördü bu gözler. Sonrası da Amber Heard, Cameron Diaz, arada bilmediğimiz çerezlik bir sürü ünlüler .. Neyse hayaller güzel, bir çok insanın düşünüp de yapamadığı fikri, ürüne çevirmeyi başardık. Bundan sonrası da bir bu kadar zor, bunu işletebilmek.. Oyun yeni başlıyor .. Değecek mi değmedi mi ileride onları da konuşuruz
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

10. HELAL BRO verdict HELAL BRO dedi
    Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz denonu böyle görmek istiyoruz

Yolun açık olsun hemso
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı candela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz denonu böyle görmek istiyoruz

Yolun açık olsun hemso
    Sağol candelacım
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!

Üye Scorpion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Tebrik
    Konular
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolun,bahtın açık olsun denon

seneye yazın bir petersburg düşünüyodum gelirsem senin siteden faydalanıcaz artık:

EŞEĞE BİNMEDEN ATA BİNMEYİ ÖĞRENEMEZSİN

Tebrik
    Konular
    32
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Scorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolun,bahtın açık olsun denon

seneye yazın bir petersburg düşünüyodum gelirsem senin siteden faydalanıcaz artık:
    tabi ki bizim siteden .. elaleme kaptırmayalım müşteriyi .. zaten rusça bilmiyorsan, rezervasyon yapma şansın da arkadaşın yoksa düşük bizde ingilizce de var. kafan rahat
    Wake Up
    Kick Ass
    Repeat!