Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Üye Dywor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/10/2017
    Mesajlar
    12
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Post Tam anlamıyla ortada kalmak

    Merhabalar cemiyet sakinleri umarım iyisinizdir, kafamı kurcalayan bir konu var fikrinizi almak istedim.

    Biraz detaylı bir yazı olacak okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim

    Öncelikle 6-7 aydır birlikte olduğum bir sevgilim var önceden de tanıyordum kendisini, bana değer verdiğini hissediyorum gerçekten gözlerinde görüyorum o ışığı gayet mutluyuz anlayacağınız. Okul zamanları ayrı şehirlerdeyiz ve aramızdaki mesafe 2-3 saat pek uzak sayılmaz yani.

    Konuya gelecek olursak yaklaşık 1 yıldır latin danslarıyla severek ilgileniyorum. Bu durum son ayımıza kadar hiçbir sorun çıkarmadı fakat şu aralar biraz düşündürüyor ve yoruyor beni.

    Dans kursu 1 aylık tatile girmişti ve geçen hafta tekrardan başladı. O hafta sevgilime ben dansa devam edicem diye söyledim, benim dans ederken mutlu olduğumu ve keyif aldığımı bildiği için beni engellemek gibi bir şey yapmak ama son zamanlarda ufaktan gitmemi istemiyorum imasında şeyler söylüyordu.

    İlişkimizin 5 aylık döneminde de arada dans ortamından, kızların yaptıklarından ve absürt olaylardan bahsediyordum (kafamda ufaktan kıskandırma düşüncesi vardı). Çok bahsedince üzüldüğünü hissediyordum ve kararında arada çıtlatıyordum kulağına

    ***Şimdi gelelim o taşların yanlış oynandığı, hamlelerin yanlış yapıldığı geceye***

    Yeni dönemin ilk günü dansa gittim sonrasında eve geldim akşam aradım telefonda konuşuyoruz. Kursun instagram hesabından izlemiş bir şeyler ve bana düşük bir ses tonuyla şunları şöyledi;

    "Çok fazla kız var birini beğenmezsen diğeri hoşuna gider Dywor bu durum beni tedirgin ediyor" Baktım ses tonu baya bi değişmiş üzüldüğü net belli ufaktan yumuşadım ben de güzel zaman geçirmek varken onu neden üzüyorum diye sordum kendime.

    Sonrasında şöyle devam etti "Dansı çok seviyorsun ve ben de seninle dans etmek istiyorum, benimle de dans et müzik her yerde. Gitme amacım %90 seninle dans etmek birlikte gitmek istiyorum ama zor." Onun da dans öğrenmesini çok isterim tabiki ama farklı şehirlerde olduğumuz için bu zor bir durum

    "Senden öğrenemiyorum ki ben sevdiğim için ciddiyetle dinlemiyorum söylediklerini geçen hafta dans kurslarını araştırdım bi tanesiyle konuştum yarın gideceğim derse" Bunu duyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Kimleri burada modern olmak lazım, saygı göstermek lazım diyebilir ama ben sevgilime ne güveniyor olsam da başka erkeklerle göz göze, burun buruna, sarmaş dolaş dans ediyor olmasına tahammül edemem. Takıldığım günümü gün ettiğim biri olmuş olsa hiç karışmam ama karşılıklı bir şeyler hissettiğim insanda olmuyor bu.

    Bu kısımdan sonra yanlış oynamaya başladım ve çok pişmanım ''senin başka erkeklere el ele tutuşmanı gereksiz yakınlık kurmanı istemiyorum tarzında başladım ve dans ortamının kötü taraflarından bahsettim bildiğin gömdüm yani kendi yaptığım şeyi onu engellerim diye (ah ulan ah). Devamında da senin üzülmeni istemiyorum ben de dansa devam etmem 1 yıl süresince öğrendiklerimi sana öğretir beraber dans edecek kıvama geliriz dedim. Bunları söylerken ağlamaklı geliyordu sesi ve sonrasında anlaşmış şekilde kapattık geceyi.

    ------------------------------------------------------------------------------------------

    Ertesi gün uyandığımda içimde garip bir his vardı ne yaptım ben dedim kendime. Çok severek gittiğim tutku duyduğum şeyi bırakacak mıyım olmaz öyle şey ne olursa olsun devam etmeliyim dedim. Öğle saatlerinde sevgilimi aradım ve şunları söyledim "Bugün sakin kafayla tekrar düşündüm ben dansa devam etmek istiyorum ve bu konuda seni de kısıtlayamam gidebilirsin"

    Bu cümleleri beklemiyordu sinirlendi baya "Bir günde ne değişti dün gece üzüldüğümü görünce mi öyle yaptın tatlı tatlı konuşup anlaşmıştık biz, neyse bu konuşmanın sonu iyi bitmez kapatıyorum ben" dedi bende tamam kapatalım dedim ve 3 dk sonra tekrar telefon çaldı "Dün o kadar konuştuklarımız çöpe gitti ya gitmiyorum bugün dans kursuna, bundan sonra dansla ilgili konuşmak istemiyorum" dedi ve kapattı.

    O gün ben dansa gittim ve işler tekrar yolundaydı ait olduğum yerde hissediyordum kendimi.

    Sonrasında hafta sonu buluştuk çok güzel 2 gün geçirdik o zamanlar da arada dans öğreneceğim filan diyordu içinde sönmeyen ufak kızgınlık vardı. Ve 3-4 gün sonra mesaj attı "İyiyim bende arayıp konuştum yarın şu saatte dansa gidicem"

    Yine kara bulutlar sardı beynimin içini ama hiç bozmadım çünkü karşı çıkacağım veya ters yapacağım bir durum yoktu. Bozuntuya vermeden iyi eğlenceler dedim. Ertesi akşam ikimiz de farklı şehirlerde danslara gittik gelince bende bunun kurs merkezinin hesabına bakıp izledim canlı yayını, o kadar berbat hissettim ki o anlarda içimden bu kadar kötü hissedeceksem ayrılsam mı düşüncesi bile aklımdan geçti.

    Sonrasında ona karşı biraz soğudum istediğim bu değildi çünkü. 2-3 gündür konuşmalarımız eskisi gibi akıcı ve eğlenceli geçmiyor, sebepsiz yere enerjim düşüyor, gün içerinde aklıma gelip bunalıyorum. Bu duyguları ona karşı yansıtmıyorum tabiki de yordu beni açıkçası.

    Ne yapacağımı inanın bilmiyorum dostlar benim için benim istemediğim bir şeyi yapıyor ona söyleyemiyorum. Kendimden taviz verip dansı bırakmak da asla istemiyorum. Hem ayaranım dökülmesin.. gibi oldu ama değil aslında

    Tavsiyelerini bekliyorum, iyi forumlar..

  2. #2
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/10/2017
    Mesajlar
    380
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh birader sinir harbinin kralını gör sen şimdi. sadece dans degil uzun mesafe iliski yarrak gibi bir muhabbet. sana kolay gelsin sağ kalırsan arada uğrarsın
    Konu verdict tarafından (13/10/2018 Saat 09:54 ) değiştirilmiştir.

  3. #3
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26/11/2015
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    721
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı verdict Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahh birader sinir harbinin allahini gör
    yinede sen bilirsin ama daha farklı bir ifade kursan çok daha güzel olur
    avlanmayı seven adam ..

  4. #4
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26/11/2015
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    721
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sevdigim kadının sikik latin danslarına gitmesini asla kabul edemem mesela ısrar ederse ayrılırım kesinlikle

    sana derseki ee sen gidiyosun o zaman bir kaç yol var

    1.kızı bastırıp sen dansa gitmeye devam ediceksin yapabilirsen bunu yap

    2.dansı bıraktım deyip gitmeye devam ediceksin farklı şehirler falan belki idare edebilirsin

    3.dansı bırakacaksın kızda kendince haklı

    karar senin ..
    avlanmayı seven adam ..

  5. HELAL BRO Zoraki kırbaç HELAL BRO dedi
  6. #5
    Üye verdict - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09/10/2017
    Mesajlar
    380
    Tebrik
    Konular
    1
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı valera777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yinede sen bilirsin ama daha farklı bir ifade kursan çok daha güzel olur
    ya reyiz ben bu konuda geçmişten doluyum arkadaş da benzer sıkıntıları yaşasın istemiyorum hararetli bir şekilde yazdim

    hassasiyetine saygı duyuyorum senin için editleyecegim

    sen arkadaşı ikna et yeterki : )

  7. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi
  8. #6
    Üye MajörB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25/09/2018
    Nereden
    Iconium
    Yaş
    28
    Mesajlar
    16
    Tebrik
    Konular
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dywor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem ayaranım dökülmesin.. gibi oldu ama değil aslında

    Tam da öyle dostum, "öyle değil aslında" felan deme. "Hem ayranım dökülmesin, hem kaportaya zarar gelmesin." der sevdiğim bir arkadaş sansürlü hali bu.
    "Öyle değil meyil" demek; kendini haklı çıkarmak, düşüncelerine anlam vemeye çalışmak gibi bişey. Bahaneleri bir kenara bırakalım, gerçekçi olalım.
    Çocukların misket oyununda kazanınca sevinmeleri, kaybedince mızıkçılık yapmaları gibi bir durum bu.

    JoKeR diyor ya, "Cemiyet Sıçmayı önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" .. Şimdi böyle durumlarda sıkıntıları ayak izinden anlayacaksın hacı. Sen dansa gidiyorsan, böyle bir durumun karşına çıkacağını da adın gibi bileceksin ki sıçma pozisyonuna düşmeyesin. Alfalıkta umursamamazlık, dolayısıyla da (bizim kültürümüze göre, tırnak içinde) "geniş olmak" var. Kültürümüzün etkisiyle o sahiplenici damara sahipsen (anlarım), o zaman taktiği önceden ona göre yapmak lazım...

 

 

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Tüm Zamanlar GMT +12 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:48.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.