User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Hakkımı savunamıyorum
-
07/10/2018, 09:36 #1
Hakkımı savunamıyorum
Merhaba cemiyet
Bügun eğlence vardı kızlı erkekli bir mekana geçtik normalde fazla alkol kullanmam ama o gün 2-3 bira alasım geldi
Neyse ilk birayı aldım içtim arkadaşlarla konuşuyoruz 2. birayı aldım bi abimin yanına geçtim balkona sigara içiyordu
2-3 konuştuk sonra gruba geri döndüm
adam geldi biramı aldı bana boş şişeyi bıraktı ben şaşırdım sonra bana dediki
-sen benim biramı almışsın la falan filan
peşinden gittim sonra dedim abi o benim biramdı dedim ya bırak bu işleri falan dedi makaraya aldı beni orda tanıdık insanlar olduğu için fazla konuşamadım açıkçası utandım beyler yalan yok çünkü bi biranın lafını yapıyomuşum gibi gözükmek istemedim ve geri döndüm tabi içimde kaldı o olay tabi geceyi böyle bi şey yüzünden somurtarakda geçirmedim unuttum bile ama orda yapılabilcek birşeyler olduğunu biliyordum ve yapamadım sizce ne yapmam gerekirdi
-
08/10/2018, 05:48 #2
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
1-Biramı bırak paran yoksa ısmarlım.
2- Afiyet olsun. Sonra dönüp masaya hem fakir hem sarhoş. Sevap kazandık diyip devam etmek.
Ama bu iş ezberle olmaz. Arkasından gelen cevaba ne diyeceksin? O yüzden bu olaydan çıkarman gereken ders bence seni diğer konularda da sıkıntıya sokan şey. Bak kendi ağzınla demişsin
" çünkü bi biranın lafını yapıyomuşum gibi gözükmek istemedim" Kilit burada. Şöyle gözükmek istemedim böyle gözükmek istemedim. Gözük amk nolacak. O lavuk şimdi fakir gibi gözükmek istemem deseydi senin bira telef olmayacaktı. Düşündü mü? Hayır
( He bilmiyorum gerçekten sarhoştur adam karıştırmıştır biraları olabilir o durumu bilmem. Önemli de değildir. Mesele seni etkilemiş olması )
-
Tebrik - 2 HELAL BRO
-
08/10/2018, 10:38 #3
Aslında haklısın ya şu sıralar insanların benim hakkımda ne düşündüğünü çok umursar oldum
şu düşünceden kurtulabilsem aslında yüzüm daha çok gülcekde
-
08/10/2018, 20:19 #4
Farkındaysan hba savunmuyor saldırıyor.
Utanmak değil bu korkmak.Barış istiyorsan savaşa hazır olacaksın.Hangi özelliklerinden dolayı korktuğunu düşünmelisin.
Onun yaptığını kimseye yapmayacaksın tabi ki ama yapana saldıracaksın,savunmayacaksın.Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Psycholog HELAL BRO dedi
-
09/10/2018, 07:50 #5
valla adam statü olarakda yas olarakda benden fazla
-
10/10/2018, 23:02 #6
Bence sen, sana bu hareketi nasıl yapabiliyor onu düşün. Yapamamalı. Ha kafa gitmiştir, götü başı dağıtır o ayrı. Sikerim yaşını statüsünü. Mesele o zaten. Senin statün yok. Böyle devam ettiğin sürece de olmayacak
-
Tebrik - 1 HELAL BRO
Psycholog HELAL BRO dedi
-
11/10/2018, 21:44 #7
Onun için uğraşıyorum