Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye XwowX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yıldızı parlak p.ç kuruları 😡

Selam güzel insanlar. Yazamadık aezon başladı. Artık yeni bir yerde yeni işime başladım. 1 haftadır aklıma takıldı. Başlıktaki bu p.ç kurularından bir tanıdığım var. Adam ortaöa girince sus pus bekler tipi bence ortalama (kıskandım öı bilmiyorum 😋) neyse konuşmaya başlayınca öyle saçma sapan ve alakasız şeyler anlatır ki dumur bi şekilde ulan ne diyor bu diye düşüncelwre dalarım. Ani çıkışlar gereksiz sert tepkiler felan... ulan adam ortamdaki tüm kızlarla samimi oluyor sonra. Ya bunu üni yıllarında da gözlemledim hatta o zamanda hep söylerdim kızlar saçmalayan insan seviyor diye. Bunu kendime kanat yapayım dedim. Zira ben dış görünüş olarak sertmişim ve korkutucuymuşum ki bunları kadın kankalarım söyler. Buna dedim olum sende şeytan postu var aq gel sen ortam kur gerisi bende falan. Bu zaten asalak huylu kendi tabiriyle 27 yaşında ama daha yeni yeni öğrenmeye başlamış hayatı ki bu hayat günlük basit şeylerden ibaret. Ulan adam kabul etti eyvallah da ne zamqn kız kankalarıyla ortam kursa kozlar daha beni görmeselerde tanımasalarda olmuyor. Ulan ismim tolga bunu yazıyorum ki hani demeyin len bi adamı tanımadan neden kaçar insan isminde mi meymenet yok falan 🤣 az önce şansla ilgili bi yazı okudum c miyette. Yok abi olmuyor ya. Bu p.ç kurulqrının yıldızları öyle parlak ki bizi kqranlığa itmişler aq. Ben artık pes etmek üzreyim yaw. Bildiğin nostradamus hissediyorum kendimi. Ben bi yol bulamıyorum

ÜkeLA_DümbeleK

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XwowX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam güzel insanlar. Yazamadık aezon başladı. Artık yeni bir yerde yeni işime başladım. 1 haftadır aklıma takıldı. Başlıktaki bu p.ç kurularından bir tanıdığım var. Adam ortaöa girince sus pus bekler tipi bence ortalama (kıskandım öı bilmiyorum í*½í¸‹) neyse konuşmaya başlayınca öyle saçma sapan ve alakasız şeyler anlatır ki dumur bi şekilde ulan ne diyor bu diye düşüncelwre dalarım. Ani çıkışlar gereksiz sert tepkiler felan... ulan adam ortamdaki tüm kızlarla samimi oluyor sonra. Ya bunu üni yıllarında da gözlemledim hatta o zamanda hep söylerdim kızlar saçmalayan insan seviyor diye. Bunu kendime kanat yapayım dedim. Zira ben dış görünüş olarak sertmişim ve korkutucuymuşum ki bunları kadın kankalarım söyler. Buna dedim olum sende şeytan postu var aq gel sen ortam kur gerisi bende falan. Bu zaten asalak huylu kendi tabiriyle 27 yaşında ama daha yeni yeni öğrenmeye başlamış hayatı ki bu hayat günlük basit şeylerden ibaret. Ulan adam kabul etti eyvallah da ne zamqn kız kankalarıyla ortam kursa kozlar daha beni görmeselerde tanımasalarda olmuyor. Ulan ismim tolga bunu yazıyorum ki hani demeyin len bi adamı tanımadan neden kaçar insan isminde mi meymenet yok falan í*¾í´£ az önce şansla ilgili bi yazı okudum c miyette. Yok abi olmuyor ya. Bu p.ç kurulqrının yıldızları öyle parlak ki bizi kqranlığa itmişler aq. Ben artık pes etmek üzreyim yaw. Bildiğin nostradamus hissediyorum kendimi. Ben bi yol bulamıyorum
    Sana olayı nereden kaçırdığını anlatim. Kendi zihninde yaşıyorsun. Ve kızlar zihin okuyamaz .

Diyelim 3 adam var. Biri müthiş zeki ama konuşmuyor hep sus pus. İkinci adam gerizekalı bildgiğin mal ve o da sus pus hiç konuşmuyor. Üçüncü adam çok zeki değil ama konuşkan, girişken. Kızı erkeği geçtim, herhangi bir insan bu üçüne bakınca şunu düşünür. İki tane kendini ifade edemeyen şahıs ve bir tane neşeli şahıs var diye.

O yüzden kızlar aptal adam seviyor, salak adam seviyor diye bir şey yok. Hatta bunu düşünen adam o kadar aptal ki o yüzden bunu düşünen adam yerine girişken adamı seviyorlar. Hee nolur mesela senin arkadaşın tüm boş konuşmalarıyla kızları domine ederken hem kendini iyi ifade eden hemde kendine güveni olan hemde zeki bir adam cıkarsa o arkadaşının karşısına arkadaşını madara eder ve o arkadaşının sevgilisini de siker.

Bunu konuşma-konuşmam üzerinden anlatmam da yanlış ama örnek vermek için söyledim. Olay ürkek adamların sevişememesi. Sen istediğin kadar zeki ol. Aaa şunu dersem şöyle olur gibi beyin sikerten bi ürkekliğie sahipsen , kızlar her zaman cesur adamı seçecektir.

Hem zeki hem cesursan, o aptal arkadaşlar götüne baka baka gidecektir. Olay bu dostum kızlar zihin okuyamıyor, zekayı davranışsal olarak gösteren adamları seçiyor. .Madem o kadar zekisin hadi göster. Bana göster. Hepimize göster.

3. HELAL BRO Zoraki kırbaç, verdict, candela HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de piç erkek şöyle böyle diye tonla yazı var. Ya piç erkek diye bir şey yok kardeşim. Erkekler var birde sünepeler var. O piç erkek dedikleri tarif ettikleri adam benim. Benim arkadaşlarım. Birader başım belada dediğim zaman hemen geliyorum diyen adamlar.

Bir kızın saçma sapan hikayelerine kanmayan, kızları tanrıçalaştırmayan adamlar. Kendi olmaktan utanmayan adamlar. Ulan hepinizin çevresinde var zaten. Sizin gibi karılara kul köle olmak için bahane aramıyoruz diye kötü mü oluyoruz amk.

Biraz kendini bilen, ottan boktan utanmayan, duygularını düşüncelerini rahat ifade eden adamlara piç demeyi bırakın.

5. HELAL BRO verdict, yavuzyavuz, valera777 HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş bi süredir bunun muhabbeti dönuyor şimdi benim takıldığım bi hatun var ismi x olsun birde x'in bir erkek arkadaşı var ismini kredi kartı koyuyorum

simdi hatun bana geliyo sikiyorum giderken kredi kartini ariyor adam arabasiyla geliyo bunu aliyo istedigi yere götürüyo

bi mekanda oturuyoruz arklarla sonrada x ve kredi karti geliyo yiyorz iciyorz k.kartı x'in hesabıni ödüyo snra hepimiz eve birakıyor

dün bi hatunla mekanda oturuyoruz biseler yedik flan bi baktim x ve k.kartı geldi sohbet vs derken kalktık kasaya giderken kredi kartı hesabi ödedi çıktı dedim kardesim napiyosn ya bırak flan kabul etmedi

alfa ya hep önden gidiyo
    avlanmayı seven adam ..

7. HELAL BRO verdict, herşeyibilenadam HELAL BRO dedi
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakalıyorsun ortamları @valera777

9. HELAL BRO valera777 HELAL BRO dedi