Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
    Üye Steph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Trip yiyorum hemde bolca..

Dün gece her şey yolundayken instagram üzerinden tanımadığım bir kızdan mesaj geldi bende benim kızdan şüphelendim.Benimki wp'de çevrimdışı oluyor hop instagramdan diğer kızdan mesaj çıkıyor bu tekrar wp'de çevrimiçi oluyor.Bende hal böyle olunca dedim bu beni deniyor Jokerin oyununu oynayayım. Başladım tanımadığım kızla konuşmaya öyle böyle derken kız hiç fire vermedi ve eski sevgilisini dertlerini anlatmaya başladı bende wp'den benimkine yazayım dedim durumu anlatıyım. O olmadığına kanaat getirdim ama hala şüphelerim vardı. Yazdıklarım aynen şu

-Dert babası olduk ya
    +Niye ki noldu
    -Kızın biri instadan yazıyo işte
    -Başta sen sandım konuşma tarzınız falan aşırı benziyodu trolledim
    +Eeeee
    -Sonra dertlerini anlatmaya başladı bende engelledim
    +Helalsss

Burdan sonra cuk engel yedim wp'den ama instagram ve snapte hala duruyor ve instagramdan konuştum durumu anlattım engeli kaldırdı fakat şuan soğuk yapıyor. Kafam karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Dün yatarken hastaneye gidicem erken yatmam gerek iyi geceler dedim ki bilerek hastaneyi vurguladım haberi yoktu merak eder sorar diye görüldü attı. Sabah hiç yazmadım bi yarım saat önce şöyle bi diyalog geçti aramızda

-Ders bitimine gelicem oturup konuşalım
    +Yok ben erken cıkıcam sonra konusuruz
    -xx konuşalım
    -Bugün olmaz
    -Öyle olsun ama yarın kaçarın yok gelicem ve konuşucaz

Yazıp bitirdim wp ye girdi ama mesajı açmadı. Ne yapmam gerekiyor. PUA'lar yardımınıza ihtiyacım var şu işi el birliğiyle çözelim

Ek bilgi olarak kız 19 yaşında ben 20 yaşındayım ve daha çok taze 20 günlük bir ilişkimiz var karşılaştığım ilk sorun bu oldu.
    Konu Steph tarafından (25/09/2018 Saat 21:07 ) değiştirilmiştir.

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha ilişkimiz yeni, güvenmen kolay olmazdı diye düşündüm.Beni denemek istemiş olabilirdin ve ben bunu eğlenceli bir olay olarak gördüm.Anlasilan yaptığını düşündüğüm senin için önemli bir olay.sakinlestiginde konuşuruz... Deyip kosmazdim peşinden.gerci bu duruma getirmek büyük başarı.neden söyledin ki mesajları silmek varken
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

3. HELAL BRO Steph HELAL BRO dedi
    Nereden
    İzmir
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden söyledim bende onun şaşkınlığı içerisindeydim ama o esnada gerçekten o sandım beni deniyor olabileceğini düşündüm ve sonu daha kötü bitmesin diye söylemeye karar verdim. Bakalım bundan sonra ne olacak zaman gösterir. Yarın görüşürüz büyük ihtimalle o zaman konuşur eğlenceli biçimde anlatırım kafamdakileri. İşin garibi şu olaydan 1-2 saat önce cuma günü sinema için sözleşip bilet baktık birde şimdiki duruma bak ) Şuan trip yiyorum bolca normalde ben uzun süre yazmasam o yazardı boş bırakmazdı beni ama tek kelime etmedi bende yukarıda yazdıklarım dışında tek kelime etmedim. Görüştüğümüz zaman yazdıklarını söylemeyi planlıyorum bakalım. Varsa gönlünü almak için ekstra birkaç ufak numara tavsiye kabul ederim

Üye candela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    7
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen neden söyledin? Direkt kendisi olmasa da onunla bağlantılı biri olabilir diye korktun.Tamam da kardeşim bu kadar trip atılacak bir durum yok ki.hani olur iliskin 5 senelik,guvenmeyip bunu yaparsin tamam haklidir diyecem.klasik firsatını buldu güç toplamaya çalışıyor vakasi.e madem kendisi bu kadar çocukça bir olayı yapmayacak kadar olgun biri,trip atmasın ayrılsın gitsin.

Ne gönül alması? İçinden geçenleri açıkça söyle iste.daha ne? Benim başıma böyle bir olay gelmişti. Seni basit bir insan olarak görsem ciddi tepki verirdim.sempatik geldiği için eğlence olarak yaklaştım.daha ilişkimiz yeni.hatalarimiz olacak.umarim hepsi bu kadar küçük ve iyi niyetli olur. Ama sen bunda bile bu kadar tepki gosteriyorsan hatasız biriyle takıl. Çünkü bu böyle devam ederse senin hataların da gözüme batacak.

Falan filan direkt bunları soyle diye yazmıyorum.fikir versin .
    Hareket adamı gibi düşün,düşünce adamı gibi hareket et.

6. HELAL BRO Steph HELAL BRO dedi
    Üye valera777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    istanbul
    Tebrik
    Konular
    46
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle önemsiz ve haklı oldugun konularda biraz daha onunla konusabilmek için üzerine git ve ilişkin başlamadan bitsin

bu kadar açıklama vs yapmana gerek yok buluşmak içinde kasma bu kadar bu yaşadıklarında bir test ve zayıfladın sen .. görüşmek için çaba harcamamalısın

başka kızlarla flört et ..
    avlanmayı seven adam ..

8. HELAL BRO Steph HELAL BRO dedi
    Nereden
    İzmir
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekstra bir çabam yok illaki görüşelim görüşelim diye fakat yarın için sözleştik sadece eskisinden daha soğuk.Bakalım yarın içimden geçen her şeyi söyleyip oluruna bırakıcam. Bu arada başka kızlarla da konuşuyorum. İlişki süresince çok sık yazmasamda kızlar mesaj atıp halimi hatrımı soruyor haliyle muhabbetimiz kesilmiyordu. Hatta bugün biriyle görüştüm okulda denk geldik oturduk sohbet ettik bolca

YAZAR herşeyibilenadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    168
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle bu paranoyaklık niye ? Bak bunun üzerine düşün. Kızın seni test edeceğine, tuzak kuracağına ve sonra da bir açıklama yapamadığın için seni terk edeceğine o kadar inanmışsın ki zaten böyle bir olay yaşanmasa bile bir ilişki yürütme şansın yok. Bu bizim anlattığımız zihniyetin tam zıttı. Muhtaç zihniyet

Diyelim ki instadan yazan kız senin kızdı. Olabilir kızlar bazen öyle şeyler yapıyor. Buluşma ayarlarsın gider görürsün. Farklı kızsa pompaya devam.Değilse olacak sey şu. senin kız yazar

Sen nasıl bir adamsın cart curt. Ne oldu ki dersin. O konuştuğun kız benim der vs.

Sende aynen şunu dersin." Biliyorum. Fantezi yapıyorsun sanmıştım " ne nasıl neden diye sorduktan sonra vsvsvs

Şunu dersin" İlk başta aslında neden böyle çocukça neden yapıyorsun diye girişecektim sana. Sonra seni seninle aldatma fikri eğlenceli geldi. Ee buluşuyormuyuz aynı yerde xxx( sahte ismi neyse onunla hitap et)"

Bak bu kıvırma değil. Bu umursamama. O küçük oyunlarının içine girmeme. Şimdi bir takım arkadaşlar şunu sorabilir. İyi de ya terk ederse ? Duymadım bir daha söyle

11. HELAL BRO Steph HELAL BRO dedi
    Nereden
    İzmir
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HBA dediklerin o kadar doğru ki daha yeni yeni anlıyorum insan başına gelmeden bazı şeyleri anlamıyormuş gerçekten. Kıza yazmayınca bana mesaj attı biraz konuştuk eski tadım tuzum yoktu soğuk yaptıktan sonra kendisi buluşma ayarladı. Sanırım düzeldi gibi ama bundan sonra bu tip konulara çok daha dikkat edicem ve bir daha bu kadar ılımlı olmayı düşünmüyorum.